поредно безумие на ко и бфс .
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
поредно безумие на ко и бфс .
за пореден път българския футболен съюз се осра . тъй като за оставащото време до началото на първенството можеше да се изчистят стадионите . само, че за пореден път бфс доказа, че управлява по безумен начин . сега ще правят нова програма на първеството . та те за толкова време не я направиха а сега ще я направят . абе с една дума тотален хаос . дано като направят новата програма да няма мачове от 19 часа през зимата защото това също е безумие . дано някога бфс се съвземе и започне да ръководи футбола ни както трябва . защото ние сме единствената държава която си отлага първенството . абе пълен халс .
- Lord of memories
- Контакти:
- Синя окупация
Re: поредно безумие на ко и бфс .
Lord of memories написа:Koй го гледа т'ва първенство и без т'ва.
Ако се затрие още по-добре, защото само си хабим нервите с тази жалка паплач...
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
- Lord of memories
- Контакти:
Синя окупация написа:Lord of memories написа:Koй го гледа т'ва първенство и без т'ва.
Ако се затрие още по-добре, защото само си хабим нервите с тази жалка паплач...
Ми в последните 5 сезона, помня че съм гледал точно два мача и то по-скоро инцидентно отколкото нарочно.
GGMU
Цъкнете си шампионската лига тази вечер и не се хабете 

Гледайте мачовете в Европа и забравете тия некадърници! Ти приятелю dobri.stoqnov се понаучи да пишеш!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
За пореден път ви предупреждаваме ,че Добри е незрящ и не е хубаво да се подигравате на грешките му. Моля за малко уважение.