66 хиляди лева на месец ще дава ЦСКА на новите попълнения от Локомотив (Пловдив). Това е общото възнаграждение на дошлите от "Лаута" футболисти. Както е известно, договори досега подписаха гръцкият дефанзивен полузащитник Илиас Кириакидис, офанзивният полуащитник Сержиньо, нападателят Тасио и тримата бранители – Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес и Михаил Венков.
Най-висока заплата ще взима португалецът Сержиньо – 14 хиляди лева. Следван от трима играчи с по 12 хиляди на месец – Кириакидис, Бенжелюн и Родригес. По 8 хиляди ще взимат последните двама дошли от "Лаута" - Венков и Тасио. Почти същите са били заплатите на шестимата в Локомотив (Пловдив).
От ЦСКА вчера все още не бяха дали категоричен отговор дали ще подпишат договор с парагвайския национал Маркос Риверс. По сделката продължава да работи мениджърът Николай Ишков, но до снощи тя не бе финализирана. Самият халф вече се е съгласил да дойде на "Армията", но последната дума по трансфера ще има мениджърът му.
Ето колко ще плаща ЦСКА на новите
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKA-FOREVER1948
- Контакти:
Re: Ето колко ще плаща ЦСКА на новите
Малко ми се вижда за такива футболисти заплащането . Дали ще имат стимул да играят на 100 % или като в Локо Пд ще си докарват допълнително пари от продажба на срещи 

忍者
- Levskar_90
Тия заслужават по 1000-2000 лева. Не повече, така трябва да е и в Левски
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- petrof
- Контакти:
nakamura написа:Малко ми се вижда за такива футболисти заплащането . Дали ще имат стимул да играят на 100 % или като в Локо Пд ще си докарват допълнително пари от продажба на срещи
Ама какви футболисти са тия бе пич? В българското първенство нито един играч не заслужава повече от 1000 лева заплата. Тука е първенството на некадърниците с космически заплати. Футболисти идиоти мислещи само за пари.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Има нещо много объркано във футбола по целия свят.
Но у нас особено професията футболист е доста надценена.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
petrof написа:nakamura написа:Малко ми се вижда за такива футболисти заплащането . Дали ще имат стимул да играят на 100 % или като в Локо Пд ще си докарват допълнително пари от продажба на срещи
Ама какви футболисти са тия бе пич? В българското първенство нито един играч не заслужава повече от 1000 лева заплата. Тука е първенството на некадърниците с космически заплати. Футболисти идиоти мислещи само за пари.
Защо да не са . Това са чужденци едни от най-класните в България и самия факт ,че подписват с най- големия ни гранд значи ,че са класни . В чужбина със сигурност са взимали по-високи заплати , а и в Локо Пд се говори , че са имали по-големи възнаграждения . За това се чудя как са се съгласили на тези ниски заплати в ЦСКА .
忍者
футболистите на Витес, който ни отстраниха от ЛЕ взимат между 4 и 6 хиляди евро..
Е какво им е класното на тези ?
Поне да бяха класирали миналата година Локо Пд пред ЦСКА, та да кажеш че са сила.
Да ЦСКА трябваше да махне 8-та и то още през май месец ама дали новите са достатъчно силни
за да се борят за титлата ? Аз лично се съмнявам !!!
Вижте Фаич от Мура и Хюсеинович от Сараево !!!
Фаич и в 2-та мача играеше сам с/у цялата ни защита и доста добре се справяше даже още първия
мач само малшанс му попречи да ни накаже, втория мач вече невероятно хладнокръвен гол ни заби.
Хюсеинович какво да го коментирам !!!
Тези играчи надали взимат и 4000 лв. на месец заплати вие ми говорите че 12/14 бона на месец били малко
за тези анонимници, че къде са играли и какво са постигнали ???
Поне да бяха класирали миналата година Локо Пд пред ЦСКА, та да кажеш че са сила.
Да ЦСКА трябваше да махне 8-та и то още през май месец ама дали новите са достатъчно силни
Фаич и в 2-та мача играеше сам с/у цялата ни защита и доста добре се справяше даже още първия
мач само малшанс му попречи да ни накаже, втория мач вече невероятно хладнокръвен гол ни заби.
Тези играчи надали взимат и 4000 лв. на месец заплати вие ми говорите че 12/14 бона на месец били малко
Pichichi написа:Е какво им е класното на тези ?
играли са в 3-4 дивизия на Франция и не са взима ли повече от 2 000 евро
- Sleepwalker
- Контакти:
nakamura написа:petrof написа:nakamura написа:Малко ми се вижда за такива футболисти заплащането . Дали ще имат стимул да играят на 100 % или като в Локо Пд ще си докарват допълнително пари от продажба на срещи
Защо да не са . Това са чужденци едни от най-класните в България и самия факт ,че подписват с най- големия ни гранд значи ,че са класни . В чужбина със сигурност са взимали по-високи заплати , а и в Локо Пд се говори , че са имали по-големи възнаграждения . За това се чудя как са се съгласили на тези ниски заплати в ЦСКА .
Ти наред ли си бе пич? Какъв най-голям отбор в България - тоя, който едвам събира група от 13 играчи за евро мач ли?? Цска ги взема тия, щото иначе трябва да почнат първенството с юношите!!! В момента въпросът там е да има кой да играе, а не какви качества притежава! Затова и направиха врътката с Тото Динев, та да им излезе почти цял отбор играчи без пари! Иначе от де щяха сега да вземат 6-7 добри като за нашето първенство футболисти, които на всичкото отгоре да са безплатни?
А определяните от тебе чужденци като класни ако бяха такива, дали според тебе щяха да ритат по нашите ниви срещу Светкавица, Видима и Калиакра?