Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Мнениеот baerba1995 » 18 юли 2012 10:27

Легендата на ЦСКА призова да се прекрати напрежението фенове-собственици преди мачовете от Лига Европа

Легендарният играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов призна, че разразилият се скандал по оста фенове-собственици, е само във вреда на клуба. Паро призова да се прекрати напрежението преди важните сблъсъци от Лига Европа, тъй като това може да доведе до преждевременното отпадане на "червените" от турнира". Никодимов обвини още Димитър Ангелов-Дучето за главен виновник за скандалите и го оприличи на водач на глутница.

"Този конфликт не трябваше да се случва точно сега. Идват мачове за Лига Европа и не може това да заема централно място. Привържениците са свикнали на успехи, аз ги разбирам в това отношение и сега виждат, че отборът не върви, не е ставал шампион в последните години и може би затова станаха тези скандали. ръководството също има вина за това положение, което е в момента. Но на тях не може да им се отрече, че изплатиха много дългове и правят всичко възможно да издържат клуба", казва Никодимов.

"Дучето е като водач на глутница. За мен той е една от причините за това напрежение между фенове и собственици. Феновете трябва да разберат, че смяната на собствеността не е концерт по желание", допълва още Паро.

Малко пари на Титан какво правят....

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 10:30

Нямам думи! Паро май го вкараха в ръководството на отбора под някаква форма. Да говори такива неща, не е истина! Няма легенди, няма мегенди. Важен е само ЦСКА бе! А за добруването на ЦСКА Боклуците трябва да бъдат изметени час по скоро. Твърдо съм зад Дучето! Вън боклуците от ЦСКА!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 18 юли 2012 10:35

danko_sot написа:Нямам думи! Паро май го вкараха в ръководството на отбора под някаква форма. Да говори такива неща, не е истина! Няма легенди, няма мегенди. Важен е само ЦСКА бе! А за добруването на ЦСКА Боклуците трябва да бъдат изметени час по скоро. Твърдо съм зад Дучето! Вън боклуците от ЦСКА!

26.07.2012 ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ СГАН ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 10:38

какво ще има тогава?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 18 юли 2012 10:39

danko_sot написа:какво ще има тогава?

отиваме и 90 мин ВЪН БОКЛУЦИТЕ!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 18 юли 2012 10:43

Паро си е прав!!! Дучето е виновен за разединението на публиката, за случилото се в Мездра, което е най-големият срам за публиката на ЦСКА!!! И ако Титан се ометат на което се надявам, се надявам и той да се маха от Армията!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 10:46

mertezaker написа:Паро си е прав!!! Дучето е виновен за разединението на публиката, за случилото се в Мездра, което е най-големият срам за публиката на ЦСКА!!! И ако Титан се ометат на което се надявам, се надявам и той да се маха от Армията!!!

Ти луд ли си ве??? Вие живеете в няква матрица уе пич! Не виждате ли кво става или са ви сложили някви батерии там и ви промиват мозъците. Това, което се случи в Мездра ме прави горд, че съм фен на този отбор. Феновете не позволиха да се случи най-срамното за всеки един клуб- да участва в черно тото и да уговаря мачове.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 18 юли 2012 10:47

mertezaker написа:Паро си е прав!!! Дучето е виновен за разединението на публиката, за случилото се в Мездра, което е най-големият срам за публиката на ЦСКА!!! И ако Титан се ометат на което се надявам, се надявам и той да се маха от Армията!!!

напълно съм съгласен, че Дучето е вреден... но интересното е как призовава феновете да са тихи на 26 ...

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 юли 2012 11:04

Много лесно е да се каже "Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА" , но трудно да се направи ! Да виждате някой да се е затичал да купува ЦСКА а ?! Аз нещо не виждам такива мераклии ! Който иска ТИТАН да се махат първо да намери фирма която да купи ЦСКА от ТИТАН и след това да има претенции !
Ако някой са забравили как Ливърпул си смени собственика нека си го припомни и след това да вика "Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА" !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 11:11

iliyan написа:Много лесно е да се каже "Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА" , но трудно да се направи ! Да виждате някой да се е затичал да купува ЦСКА а ?! Аз нещо не виждам такива мераклии ! Който иска ТИТАН да се махат първо да намери фирма която да купи ЦСКА от ТИТАН и след това да има претенции !
Ако някой са забравили как Ливърпул си смени собственика нека си го припомни и след това да вика "Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА" !

Абе стига сте ни занимавали с тея ваши изтъркани доводи ве. Ти не виждаш ли, че боклуците нямат намерение да продават ЦСКА. И защо да го продават след като явно печелят по някакъв начин на гърба на клуба. А и изтърват ли клуба, след една -две години много вероятно е да загубят и сметопочистването в София.

Върни се в “ЦСКА”