Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Мнениеот Stanley_79 » 24 юни 2012 23:42

Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки, за да го закарат в ЦСКА

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев разказа интересна история от неговите младини, когато записва 5 мача за ЦСКА.

"Бях вече женен, а съпругата ми чакаше дете. След една тренировка на Локо се прибрах вкъщи. Изведнъж дойдоха военни с един джип и ме натиката вътре, както бях по джапанки, къси гащета и тениска. Казаха ми, че има заповед от Семерджиев, който беше началник на Генералния щаб, за моето прехвърляне в спортната школа "Чавдар". Беше ги страх да не научи градът за моето прехвърляне и да не се провали акцията. Спомням си, че караха по някакви селски пътища и чак след Пазарджик излязохме на главния път за София.

Казах им, че в ЦСКА няма да играя, и тогава ме пратиха да копая канали. Колко съм копал, не знам, но един ден при мен дойде Стефан Божков, който беше треньор на националния отбор. Бона, ти си нужен на страната, той така ми викаше, трябва да играеш и да тренираш, а като се уволниш, ще ходиш където си поискаш. Така в крайна сметка се съгласих да играя за ЦСКА.

Играх точно 5 мача, в които вкарах 6 гола. Няма да забравя един мач с Ботев (Враца), в който направих хеттрик. Генералите хвърлиха шапките горе. Ние с Якимов на терена правехме такива неща, които само с Тошо Иванов в Локомотив съм показвал на терена. Заради мен задържаха набора 3 месеца и не го уволняваха само и само да ме навият да подпиша с тях. Дори ме заплашваха, че ще ме пратят моряк на корабите. Накрая май им омръзна да се занимават с мен и ме пуснаха", споделя Зума пред "24 часа".

УЖАС, УЖАС!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки, за да го

Мнениеот Taz » 24 юни 2012 23:53

Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски ;)

liud1912poburkan

Мнениеот liud1912poburkan » 24 юни 2012 23:56

Зума е един от най-гнусните хора в България ,но в случая е абсолютно прав. Той е един от малкото футболисти на Локомотив взимани така ,но от Ботев са десетки ,както и от другите отбори ...

П.П. Сега разбирате ли защо ви мразят "двата гранда" навсякъде в България ?!?! Особено в Пловдив - не можете да припарите ?!?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юни 2012 23:58

Глупости, те ЦСКА никога не са правили такива работи. :) :) :) Италия и Англия правят ебати шоуто, вие се занимавате с някакви динозаври от времето на Иван Вазов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 25 юни 2012 00:00

liud1912poburkan написа:Зума е един от най-гнусните хора в България ,но в случая е абсолютно прав. Той е един от малкото футболисти на Локомотив взимани така ,но от Ботев са десетки ,както и от другите отбори ...

П.П. Сега разбирате ли защо ви мразят "двата гранда" навсякъде в България ?!?! Особено в Пловдив - не можете да припарите ?!?

По- гнусни и смрадливи комплексари от вас няма.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 юни 2012 00:02

liud1912poburkan написа:Зума е един от най-гнусните хора в България ,но в случая е абсолютно прав. Той е един от малкото футболисти на Локомотив взимани така ,но от Ботев са десетки ,както и от другите отбори ...

НАдъхваш се, обаче май и сам не си вярваш.

Първо, феновете на Ботев много повече мразят Левски, отколкото ЦСКА. Което е абсолютен парадокс, като се знае, че някои от най-големите футболисти на Левски са играли в Ботев. И заради факта, че навремето Ботев е изхвърлен от А група заради ЦСКА.

Второ. По времето, за което говори Зума, аз се сещам само за един футболист на Ботев, който е преминал в Левски - Тони Милков.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 25 юни 2012 00:13

dodo7271 написа:Глупости, те ЦСКА никога не са правили такива работи. :) :) :) Италия и Англия правят ебати шоуто, вие се занимавате с някакви динозаври от времето на Иван Вазов.

Имаш много интересно виждане относно значението на думата "шоу" :lol:

liud1912poburkan

Мнениеот liud1912poburkan » 25 юни 2012 00:28

puf-paf написа:

По- гнусни и смрадливи комплексари от вас няма.

Теута ,Тиета ,Тото ... догодина пак в "Б" ... бате Коко си ги знае нещата

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 00:36

liud1912poburkan написа:П.П. Сега разбирате ли защо ви мразят "двата гранда" навсякъде в България ?!?! Особено в Пловдив - не можете да припарите ?!?

Не разбрах Левски какво общо има с този случай ? Вечно ние сме ви в устата, няма значение Локо, Ботев, ЦСКА...
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

KellyB

Мнениеот KellyB » 25 юни 2012 00:48

dodo7271 написа:Глупости, те ЦСКА никога не са правили такива работи. :) :) :)

Бях в казармата, когато през лятото на 1979 г. лично видях Ст. Младенов и Г. Славков в гарнизонния арест в София (мой градски беше охрана и ми се обади). Държаха ги там 2 седмици и нещо докато не подпишат договори с ЦСКА. Година и нещо по-рано по същия път е минал и Г. Димитров, скоро разказва в един вестник за тези свои премеждия. Така че четете история, момченца, преди да пишете глупости.

Върни се в “ЦСКА”