Ненужни играчи в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dakata9
Контакти:

Ненужни играчи в ЦСКА

Мнениеот dakata9 » 07 юни 2012 13:06

Надявам се,че Стойчо Младенов напълно осъзнава,че от сегашния отбор на ЦСКА,единствените играчи,които притежават класа за модерен европейски футбол са единствено Мораеш,Присо,Анисе,Бандаловски и Карачанаков!!! Всички останали,задължително трябва да бъдат отстранени! Дори с риск,в началото да няма успех,защото всички сме наясно,че отбор не се сглобява бързо и ефективно,но това неминуемо ще се случи,бъдат ли привлечени подходящи играчи! В средата на терена ,съвременният футбол се базира на бързи,технични и повратливи играчи,няма как да очакваме европейски пробив с играчи,тип - Галчев,Тодор Янчев,Коста Янев,Дюлгеров и т.н.За недоразумението,Станко Йовчев,предпочитам да не говоря,всеки недоумява,присъствието му в отбор като ЦСКА...,явно има причини,различаващи се от спортно-технически такива...В защита,пагубно ще бъде,ако отново се залага на Грънчов,Крачунов и Костадин Стоянов!Извинявам се,нищо лично,но и тримата са далеч от представата за добри защитници,нямат място в отбор като ЦСКА! Вярвам,че Стойчо Младенов и Нанков ще променят изцяло визията на отбора,защото не го ли направят,ще се превърнат в поредните,които робуват на мениджърски интереси!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Ненужни играчи в ЦСКА

Мнениеот Pichichi » 07 юни 2012 13:10

И кои точно ще са новите 20 играча, с какви пари ще дойдат в ЦСКА, какви заплати ще взимат и кой ще им ги плаща ?
Казваш да останат само 4-ма според мен за да разполага отбора с опции трябва да има поне 24 играча .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 юни 2012 13:12

Те титаните защото са като собствениците на Ман. Сити - дават милиони и се чудят кой да купят. :roll: Нека оставим Стойчо намира. Сигурен съм, че ще вземе най-верните решения за ЦСКА, според ФИНАНСОВИТЕ възможности.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 юни 2012 13:56

Red Warrior написа:Те титаните защото са като собствениците на Ман. Сити - дават милиони и се чудят кой да купят. :roll: Нека оставим Стойчо намира. Сигурен съм, че ще вземе най-верните решения за ЦСКА, според ФИНАНСОВИТЕ възможности.

ТО друг вариант няма ! Как се отказва така лесно от 12-13 играча и то повечето от които са младоци ?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 07 юни 2012 14:29

Ама вие неразбрахте ли,че тези собственици вообще не им пука какво става в клуба и вообще нямат намерение да стават шампиони.За каква селекция вообще да говорим?Кой да дойде?Айде да не отписваме Грънчов и Крачунов защото точно така са били случаите със Иван Иванов,Сашо Бранеков,Росен Колев,Румен Трифонов който е пълна дупка,но това е друг въпрос.Трябва да разберете най-накрая,че в момента парите са най-важни на терена.Лудогорец може и да са хфащали играчи може всичко да са правили,но все пак имат най-добрият отбор.Още повече,че сега вкарват голяма класа в тима им и следващият сезон ще сме доста зад тях няма да имат нужда от съдиите дори.Айде стига сме отписвали младите играчи а?Грънчов не ставал ти какво искаш като Видич ли да играе?Всеки допуска грешки на мнение съм,че ако Коце Стоянов не се лигави може да направи много силен сезон само да е здрав и да не размахва ръцете.За момента просто трябва да се примирим с реалността отиваме на стадиона викаме,пееме ако нещо не ни изнася го казваме в очите а не по-форумите.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 юни 2012 14:40

В ЦСКА ненужни играчи, колкото искаш. Първи трябва трябва да си ходят чужденците с големи заплати, а с нулев принос: Томас, Адемар, Паун и Боладо, макар да не сме го гледали що за футболист е. Следват резервите, които никога няма да са титуляри, като Йовчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Дюлгеров, Дечев. Дотук изброените с малки изключения не са помогнали на отбора. Важно е, какви трансфери ще направи Титан. Продадът ли Мораес, МБоли, Бандата, Галчев, Трифонов, Коста Стоянов и Карачанаков нещата ще станат сложни. Стойчо ще трябва да гради нов отбор, но този път почти без пари. Аз не вярвам, че от Литекс ще дойде някой, нито приказките за румънския голмайстор, струващ хиляди евро. Тренировките започват на 9.06, а нови играчи няма. Христо Янев не е подписал, размотават Тошко, а Румбата не знае дали ще го махат или не, същото е и с Боби Галчев. Както винаги, организация на ниво. Яд ме е, че конкурентите ни се надпреварват да копуват, а ние дремем. Да излезът Титан и да кажат, нямаме пари, едвам спасихме лиценза, ще играем с юноши и свободни агенти. Да ни обяснят, какво става с Анисе и има ли шанс, като футболист на ЦСКА? Въпроси, въпроси, а отговори няма. Обеден съм, че всички, които обичат ЦСКА са силно притеснени за бъдещето на отбора в игрови план. В организационен изобщо не ми се говори, като знаем, кои са шефовете и какво ги интересува най-вече. Дано ме опровергаят, но времето показа тяхната несъстоятелност. Започвам да си мисля, че слуховете за Гришата също са били силно преувеличени, колкото да помечтаем за малко.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 07 юни 2012 14:42

Оставете да се работи и млъкнете,глупаци,с нищо не помагате,като серете по форумите ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 07 юни 2012 15:02

redpride написа:В ЦСКА ненужни играчи, колкото искаш. Първи трябва трябва да си ходят чужденците с големи заплати, а с нулев принос: Томас, Адемар, Паун и Боладо, макар да не сме го гледали що за футболист е. Следват резервите, които никога няма да са титуляри, като Йовчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Дюлгеров, Дечев. Дотук изброените с малки изключения не са помогнали на отбора. Важно е, какви трансфери ще направи Титан. Продадът ли Мораес, МБоли, Бандата, Галчев, Трифонов, Коста Стоянов и Карачанаков нещата ще станат сложни. Стойчо ще трябва да гради нов отбор, но този път почти без пари. Аз не вярвам, че от Литекс ще дойде някой, нито приказките за румънския голмайстор, струващ хиляди евро. Тренировките започват на 9.06, а нови играчи няма. Христо Янев не е подписал, размотават Тошко, а Румбата не знае дали ще го махат или не, същото е и с Боби Галчев. Както винаги, организация на ниво. Яд ме е, че конкурентите ни се надпреварват да купуват, а ние дремем. Да излезът Титан и да кажат, нямаме пари, едвам спасихме лиценза, ще играем с юноши и свободни агенти. Да ни обяснят, какво става с Анисе и има ли шанс, като футболист на ЦСКА? Въпроси, въпроси, а отговори няма. Обеден съм, че всички, които обичат ЦСКА са силно притеснени за бъдещето на отбора в игрови план. В организационен изобщо не ми се говори, като знаем, кои са шефовете и какво ги интересува най-вече. Дано ме опровергаят, но времето показа тяхната несъстоятелност. Започвам да си мисля, че слуховете за Гришата също са били силно преувеличени, колкото да помечтаем за малко.

:lol: :lol: :lol: купуват,.. домати от Женският пазар ?!

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 07 юни 2012 15:30

Каквото и да кажем едно е ясно - трябват ни 7 нови футболиста -
вратар - Владо Стоянов - свободен агент е след месец
ляв бег - задължително
десен бег - задължително / Бандата тр да има конкуренция/
вътрешни халфове - 2
ляв външен халф
нападател
Исках да пиша имена , но спрях защото знам как Титан дават пари.
Лошото е,че имахме ляв бег мн добър , а не го оценихме подобаващо /Грило/- момчето е искан от 2 отбора от серия А, ама ние тук мн разбираме и го отпратихме - нищо не ставало от него. Както и да е.
Надявам се да се вземат необходимите футболисти за вдигане класата на отбора.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2012 15:31

Yanev написа:Оставете да се работи и млъкнете,глупаци,с нищо не помагате,като серете по форумите ..

Просто само това го могат и по форумите и в живота.

Върни се в “ЦСКА”