Само ЦСКА!
Честита титла на новият шампион "Лудогорец".
Искам да отворя темата заради любимият ми отбор ЦСКА!
С това пасивно и смехотворно управление,бавно се превръщаме от гранд във второстепенен отбор!
Досега винаги съм защитавал свгашното ръководство,като изплащащо дълговете,като репресирано от подкупното БФС и т.н., но...!
Гранд като ЦСКА не може да заема такава пасивна позиция за всичко!
Не може БФС да те реже винаги и на всякъде в последните години и ти да мълчиш!
Не може най-големият български отбор да бъде мачкан в полза на новоизпечени богаташи и ти да си пасивен!
Не може всяка година един от най-големите отбори на балканите да сменя по 2-3 пъти треньора си,и всеки полусезон да продава по 5-6 от най-добрите си играчи!
Това е живуркане а не истинският клуб ЦСКА!
Не може отбор,който допреди 8-9 месеца никой не знаеше дали съществува да има по-добра организация и влияние от ЦСКА!
Не може саобствениците на 31 кратните шампиони да не са на стадиона в решителния нач за титлата!
Не може отбора да кара на "мускули" последните 6-7 кръга и да имаме 2-3 водещи футболисти!
"Лудогорец" показаха как се става шампион в страна като нашата: със стабилна селекция, инвестиции и влияние,
било в корумпираното БФС, било в правителството, обществото и т.н.
И накрая към всички АРМЕЙЦИ,не се отчайвайте!!!
Един от "грандовете" на прехода днес би отбой!
Скоро никой нма да си спомня за грандове от сорта ма"ЛИТЕКС","ЛУДОГОРЕЦ" и др. такива,
а ЦСКА ще празнува поредната си титла и отстаняването на поредният ЕВРОГРАНД!
САМО ЦСКА!!!
Загубената титла!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: загубената титла!
На Лято ще се посмеем с изявите на поредните зелени в ЕКТ
Така , че ще има много поводи за смях в зелено 

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
- Контакти:
Ами нямате футболисти бе пич , нямате отбор. Само Мораеш имате. Ти да не мислиш , че с Дюлгеров , Сводника , Еничара , Грънчов и ..... Допинга ще станете шампиони само с Директивата ???? А ????
Литекс може да е "гранд на прехода" ама ЦСКА пък е бил гранд на ком-партията. Какво е това вайкане, май искате шампионите пак да са само с "директиви" . Левски и ЦСКА не трябва да се чувстват абонирани за титла и т.н. , другите също имат право да се развиват.
- bojo0o0o94
- Контакти:
iliev72 написа:На Лято ще се посмеем с изявите на поредните зелени в ЕКТТака , че ще има много поводи за смях в зелено
Зелените днес ви победиха. В такъв случай какво да кажа за вас...
Mr.Deen написа:Само ЦСКА!
Честита титла на новият шампион "Лудогорец".
Искам да отворя темата заради любимият ми отбор ЦСКА!
С това пасивно и смехотворно управление,бавно се превръщаме от гранд във второстепенен отбор!
Досега винаги съм защитавал свгашното ръководство,като изплщащо дълговете,като репресирано от подкупното БФС и т.н .т
но...!
Гранд като ЦСКА не може да заема такава пасивна позиция за всичко!
Не може БФС да те реже винаги и на всякъде в последните години и ти да мълчиш!
Не може най-големият български отбор да бъде мачкан в полза на новоизпечени богаташи и ти да си пасивен!
Не може всяка година един от най-големите отбори на балканите да сменя по 2-3 пъти треньора си,и всеки полусезон да продава по 5-6 от най-добрите си играчи!
Това е живуркане а не истинският клуб ЦСКА!
Не може отбор,който допреди 8-9 месеца никой не знаеше дали съществува да има по-добра организация и влияние от ЦСКА!
Не може саобствениците на 31 кратните шампиони да не са на стадиона в решителния нач за титлата!
Не може отбора да кара на "мускули" последните 6-7 кръга и да имаме 2-3 водещи футболисти!
"Лудогорец" показаха как се става шампион в страна като нашата:стабилна селекция инвестиций и влияние,
било е корумоиранити БФС било в правителство,общество ит.н.т !
И накрая към всички АРМЕЙЦИ,не се отчайвайте!!!
Един от "грандовете" на прехода днес би отбой!
Скоро никой нма да си спомня за грандове от сорта ма"ЛИТЕКС","ЛУДОГОРЕЦ" и др. такива,
а ЦСКА ще празнув поредната си титла и отстаняването на поредният ЕВРОГРАНД!
САМО ЦСКА!!!
Браво много добре казано и доближаващо се максимално и до моето мнение. Не трябва да се правят трагедии, защото бъдещето е пред нас, но наистина вече ми омръзна от оправдания за стари задължения и т.н. от страна на собствениците. Искам вече да видя действия в правилната посока, всички ги знаем и искаме (база, школа, ръководство, запазване на треньора за по-дълъг период от време плюс гръбнака на отбора от футболисти, привличане на качествени нови, редовност и коректност на плащанията) и не на последно място да играем САМО за себе си и раздаване във всеки един мач. Тогава дори и да не победим ще знаем че дават всичко от себе си и го правят за нас и стадиона ще е пълен на всеки мач, независимо от противника, като в доброто старо време, а това е основата. Навсякъде по "белите" държави това е основното перо в приходната част на всеки един отбор - приходите от билети, а не прогонването на публиката с цел дребни далаверки и черно тото! Май взе да става много дълго, но в общи линии това е моето мнение. САМО ЦСКА!!!
Между другото аз не видях на терена Лудогорец , а Литекс , ЦСКА , Левски и ако греша кажете поне един футболист който е рожба на Лудогорец !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[quote="Mr.Deen"
Не може най-големият български отбор да бъде мачкан в полза на новоизпечени богаташи и ти да си пасивен!/quote]
Прав си. Друго е собствениците на отбора да са от старата пернишка аристокрация!

Не може най-големият български отбор да бъде мачкан в полза на новоизпечени богаташи и ти да си пасивен!/quote]
Прав си. Друго е собствениците на отбора да са от старата пернишка аристокрация!

"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
А в отбора на ЦСКА бъкаше от техни рожби ,то са - Галчев , М'Боли , Мораеш и всички други, или краденето на млади играчи и приписването за юноши на отбора не се броиiliev72 написа:Между другото аз не видях на терена Лудогорец , а Литекс , ЦСКА , Левски и ако греша кажете поне един футболист който е рожба на Лудогорец !

Aз нещата ги видях по следния начин: По едно време Домусчиев май се беше отказал от титлата, когато вървеше с пълна сила истерията за директива в полза на Левски.Точно тогава Лудогорец направи трите поредни загуби.Обаче Левски поради някакви свои вътрешни интриги се срина, и тогава Домусчиев се усети че сега е неговият шанс. При абдикирал от борбата Левски и при слаб отбор на ЦСКА с неголеми финансови възможности и слаба организация, Домусчиев реши да играе вабанк за титлата-и успя. 

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник