ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 22:58

[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]
Здравейте Армейци!!
Преди около една година се създаде обединението ОФАНЗИВА, за да успеем заедно да изградим един по-силен и могъщ СЕКТОР Г!! За тази година постигнахме немалко, но винаги има път нагоре!!!Мисля,че всички видяхте това на последния мач!!Офанзива е отворена организация и всеки един армеец може да стане част от нея!!Целта на тази организация беше и си остава пълна независимост от ръководството и всичко,което виждате става само и единствено с наши пари-разбира се както винаги те не са достатъчни за да изпълним всички наши идеи!!Затова имаме нужда от вашата помощ-защото Сектор Г, това си ТИ!!!
В тази тема ще се пускат всички неща, официално излезли от ОФАНЗИВА!!Целта е да успеем да привлечем възможно най-много хора и да изпълним целта си-пълен СЕКТОР Г на всеки мач!!Това зависи от вас!!

Ето и начините, по които можете да помогнете за развитието на Северната трибуна:

Всеки един може срещу сумата от 20 лв да си закупи карта на организацията,която му дава възможност да пътува с нашите екскурзии и да ползва преференции при закупуването на артикули!!
Изображение

Отделно всеки,които иска Секторът да се развива и да мачкаме по трибуните, може да дари пари на организацията като прозрачността е гарантирана!!!
ЗА целта имаме следната сметка:
Изображение

И най-важното -ОФАНЗИВА предлага и дава възможност на всеки от вас да си закупи артикул!

Изображение

Изображение
Последна промяна от ОФАНЗИВА на 16 сеп 2012 16:39, променено общо 14 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 23:00

За поръчка и въпроси относно артикулите може да се обръщате на e-mail ofanzivaartikuli@gmail.com
С наличните артикули ще можете да се сдобиете преди всеки домакински мач в градинката на "Иван Асен". Относно гостуванията, ще пускаме допълнителна информация за нашите материали. Всички притежатели на карти имат отстъпка при закупуването им. За хората извън град София, желаещи да поръчат артикул или членска карта, ще се правят записвания на исканията. Направените заявки ще се доставят по адресите с Еконт (с наложен платеж).

За въпроси относно членските карти може да се обръщате на е-mail ofanzivachlenskikarti@gmail.com
Всеки притежател на членска карта дарява 20лв. за развитието на Сектор Г като това Ви дава привилегия при закупуването на артикули, гарантирано място при екскурзии както и осигурен адвокат при арест свързан със спортно мероприятие.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 23:01

[center]Ето какво постигнахме заедно с вас:[/center]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MF-cUzxzxX8&[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hhmWMQgR-aA&[/youtube]
Последна промяна от ОФАНЗИВА на 20 сеп 2012 16:22, променено общо 2 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 май 2012 23:03

Не ми харесва това да правите пари на гърба на сектор "Г" и ЦСКА. Истинския фен дава, а не взима пари.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 23:06

[center]MAKING- как се направи хореото![/center]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yRDde2S53mY&[/youtube]
Последна промяна от ОФАНЗИВА на 20 сеп 2012 16:22, променено общо 4 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 май 2012 23:08

Red Warrior написа:Не ми харесва това да правите пари на гърба на сектор "Г" и ЦСКА. Истинския фен дава, а не взима пари.

Ми ок направи едно знаме хубаво да речем и виж колко пари излиза то хореото не е без пари факлите също и много неща по твоята логика как трябва да стават нещата без пари няма как да стане. Ако не искаш не даваш, но неправи и тъпи коментари.

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 23:12

Акои имате въпроси-питайте или тук или на ЛС!
Последна промяна от ОФАНЗИВА на 05 май 2012 23:15, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 23:12

Изображение

Армейци,

В понеделник любимият ни тим излиза в поредната битка за титлата. Този път
съперник е Ботев Враца! В срещата във Враца нашите момчета допуснаха да
загубят две точки и сега отново имат нужда от нашата подкрепа!

Загубата в дербито беше само на терена. По трибуните всичко е ясно и колкото и да
си изсмукват от пръстите, сините ни приятелки бяха пометени от Сектор Г! Време е
да спечелим поредната си битка и да покажем на Стойчо и футболистите, че сме зад
тях и могат да разчитат на нас в този труден момент! Титлата е близо, но ние трябва
да я защитим! Защото Сектор Г - това си ти!

Изображение

Два часа преди мача в градинката на Иван Асен ще се продават артикули за всички,
които искат да се сдобият с тях. Количествата са ограничени, затова ако искате да си
купите нещо, не чакайте последния момент!

Изображение

Преди мача в на двата входа на сектора ще има урни с надпис "СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ"!
Дарените в тях пари отиват само и единствено за развитието на трибуната и ще бъдат
отчитани след всеки мач. Нека всеки, който има желание и възможност помогне за един
по-красив сектор Г!

По време на срещата и на полувремето урните ще седят долу до оградата зад знамето на Офанзива!
Последна промяна от ОФАНЗИВА на 05 май 2012 23:35, променено общо 5 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 май 2012 23:14

zavinagicska написа:
Red Warrior написа:Не ми харесва това да правите пари на гърба на сектор "Г" и ЦСКА. Истинския фен дава, а не взима пари.[/
Ми ок направи едно знаме хубаво да речем и виж колко пари излиза то хореото не е без пари факлите също и много неща по твоята логика как трябва да стават нещата без пари няма как да стане. Ако не искаш не даваш, но неправи и тъпи коментари.

Начи, ще си правя каквито искам коментари - ясен ли съм?! Вече съм голям и не ходя в "Г" сектор, но кагато бях там сам си купувах факлите. Знамената може да съберете пари и да си ги купите. Ако мислиш, че някой ви вярва, че парите се разходват само по предназначение, значи смяташ българите за много наивни. Както и да е... Който иска да ви вярва. Блажени са вярващите и тяхно в царството небесно. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 май 2012 23:24

Red Warrior написа:Не ми харесва това да правите пари на гърба на сектор "Г" и ЦСКА. Истинския фен дава, а не взима пари.

Виж сега, правя опит да ти отговоря възпитано, въпреки тонa ти!!
Нито един лев не влиза в джобовете ни, а отива зa развитието на Северната трибуна!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”