Локомотив София приема Лудогорец на 06.05.2012г. в неделя на стадион Българска Армия. Нека всеки, който има възможност, да дойде на мача в името на ЦСКА и нашата 32-ра титла ! ДА ПОКАЖЕМ НА РАЗГРАД, ЧЕ ИМ Е РАНО ДА ТОЧАТ ЛИГИ, че няма да стигнат там на където са тръгнали!!! Вярвам, че Лудогорец могат да загубят точки, още срещу железничарите, а фактът, че мача ще се играе на нашия стадион е една добра възможност да направим така, че шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград ! Нека се организираме и да отидем на стадиона и в неделя,а в Понеделник е ясно ... всички ще сме на Армията !
Нашия отбор има 3 изключително важни мача срещу Ботев Враца, Миньор Перник и Литекс ! Пълна подкрепа на любимия отбор във всеки един от тези мачове! В тези 3 мача трябва всички да сме с отбора за да се поздравим с 32-рата титла и да не оставяме нещата да се решават в последния кръг ! САМО ЦСКА !!!
Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!
catch me ... if you can !
Re: Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!
BaLoN написа:шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград
Като фен на Лудогорец ме ласкае този страх

Бъдете смели, ако в Разград се играе финал, то това ще е мач, който ще си струва! Трудно извоюваната титла трябва да е два пъти по-сладка

[center]
[/center]

tsonpen написа:BaLoN написа:шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград
Като фен на Лудогорец ме ласкае този страх![]()
Бъдете смели, ако в Разград се играе финал, то това ще е мач, който ще си струва! Трудно извоюваната титла трябва да е два пъти по-сладка
Попринцип това не е страх, а просто ще се опитаме да си осигурим титлата по-рано и да не оставяме нещата за последния момент. Факт е че изпитваме уважение към вас и към Черноморец, тъй като и двата клуба сте в много добра форма и играете много добър за нашите стандарти футбол а и напоследак сте ни достойни съперници .

Последна промяна от BaLoN на 02 май 2012 01:13, променено общо 1 път.
Леле,колко много страх.И май титлата вече не е сигурна.
Успех на Цска колкото и да не се обичаме Искам отбор Шампион с Традиция и Публика
bianchi написа:Успех на Цска колкото и да не се обичаме Искам отбор Шампион с Традиция и Публика
Благодаря ти !

BaLoN написа:Попринцип това не е страх, а просто ще се опитаме да си осигурим титлата по-рано и да не оставяме нещата за последния момент. Факт е че изпитваме уважение към вас и към Черноморец, тъй като и двата клуба сте в много добра форма и играете много добър за нашите стандарти футбол а и напоследак сте ни достойни съперници .![]()
Мерси за възпитания отговор!
Но все пак водите с 5 точки, а програмата ви е подобна по тежест с програмата на Лудогорец.
[center]
[/center]

bianchi написа:Успех на Цска колкото и да не се обичаме Искам отбор Шампион с Традиция и Публика
Шампион ще стане който си изиграе най-добре последните мачове. Не е киноложка изложба, че да гледаме родословното дърво.
Нека да се уважаваме!
[center]
[/center]

И аз искам отбор с традиции и за това си пожелавам Лудогорец 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
И с подкрепа и без подкрепа победата е сигурна за Лудогорец- най стойностния отбор през този шампионат. За някой отбори има още приятелски мачове, а за злобата почивен ден няма. Успех и на двата фронта.