Сериозен удар понесе отборът на ЦСКА ден преди вечното дерби с Левски. Един от стълбовете в тима - Райс Мболи, със сигурност ще напусне "Армията" през лятото. Това съобщи мениджърът на играча Мирчо Димитров. Стражът е непреклонен в намерението си да се раздели с "червените" и в момента оглежда вариантите за продължаване на своята кариера. Алжирският национал е собственост на Криля Советов и играе в ЦСКА като преотстъпен. От ръководството на лидера в "А" група пък дадоха да се разбере, че ще направят всичко по силите си, за да задържат вратаря в отбора и през следващия сезон.
"Едно мога да кажа в този момент - със сигурност Райс напуска ЦСКА. Вече няма никакъв шанс той да остане. Казвам ви го толкова категорично, защото самият Мболи няма желание да продължи да играе в ЦСКА. Той е щастлив в клуба, но му е време за по-голяма крачка извън България. Рано е да ви кажа къде ще продължи кариерата му. След края на сезона ще има повече яснота", коментира пред "Меридиан Мач" личният мениджър на Мболи Мирчо Димитров.
Той намекна, че вече има няколко варианта, от които се избира най-подходящият за бъдещето на стража.
Източник
Мболи си тръгва от ЦСКА, лъжа преди дербито или истина?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Мболи си тръгва от ЦСКА, лъжа преди дербито или истина?
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: Мболи си тръгва от ЦСКА !!! 100% ЛЪЖА !!!
Започна се един ден преди мача да ни атакуват с глупости, само недей те да им се хващате на номерата защото това е 100% МАНИПУЛАЦИЯ с цел да се настроят феновете и играчите единни срещу други понеже някои хора не могат да спят от яд, че фенове, играчи и ръководство сме единни и никои не може да ни спре към 32 ТИТЛА
Вчера сам говорил с човек който на 1000% ме увери, че Мболи иска да остане в отбора защото се чувства много щастлив и шефовете правя всичко възможно да се разберат с Криля Советов
След клипа от вчера явно някои болни мозъци неса спали цяла нощ от яд

Вчера сам говорил с човек който на 1000% ме увери, че Мболи иска да остане в отбора защото се чувства много щастлив и шефовете правя всичко възможно да се разберат с Криля Советов

След клипа от вчера явно някои болни мозъци неса спали цяла нощ от яд

Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 28 апр 2012 09:53, променено общо 1 път.
И аз мисля че това е лъжа
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- florentin_petre
- Контакти:
партенката е от дон курвалон.
Хем щастлив бил в ЦСКА хем искал да си тръгва, абе тези там са за разтрел няма кой да им хакне лайняния сайт
Хем щастлив бил в ЦСКА хем искал да си тръгва, абе тези там са за разтрел няма кой да им хакне лайняния сайт

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
100% си тръгва
Най-малкото е ПОД НАЕМ при вас
. Ако го искате трябва да платите, а вие никак не ги обичате тия неща 

Спортните сайтове преписват от весниците на Ирена Кръстева и Делян Пеевски
"....коментира пред "Меридиан Мач" личният мениджър на Мболи Мирчо Димитров."
Айде да мине мачът пък тогава да пишат измислиците си.
"....коментира пред "Меридиан Мач" личният мениджър на Мболи Мирчо Димитров."
Айде да мине мачът пък тогава да пишат измислиците си.
ако на един футболист му изтича наема и не се водят преговори , ми тръгва си , какво от това
Явно ти имаш по-вътрешна информация от тази на мениджъра му, това е похвално 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
rsk написа:Явно ти имаш по-вътрешна информация от тази на мениджъра му, това е похвално
1000% че Бандаловски, Мораеш, Присо И Мболи ще останат в ЦСКА за да играят в Шампионската Лига

rsk написа:Явно ти имаш по-вътрешна информация от тази на мениджъра му, това е похвално
Адаш, викаш, когато пишат за Левски са глупости, а когато пишат за ЦСКА са истина

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН