„Изненадаме много отнемането на лиценза на ЦСКА. Аз направо се бях шокирал. Не очаквах такова нещо. Вината е в нас”, сподели българският нападател.
„Виновни са ръководителите на отбора. Наистина ми дължат пари и то не малко, но с оглед ситуацията в клуба не е толкова наложително да се пришпорват нещата. Имам уверението, че нещата ще се оправят”, добави футболистът на украинския отбор.
Това го казва самият Велизар Димитров.Така че престанете с Вашите конспирации и заговори от целият свят срещу ЦСКА.
До всички последователи на ГА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До всички последователи на ГА
самият Велизар Димитров
дъ уан енд онли! айде поне него чуйте...само той не ви е излъгал до сега
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
-
- Контакти:
ti da nesi to6eto batkov be kravo
-Велизар е Цесекар и ще му се изплатят , обаче с тази криза около обора от подуене незнам борът с какво ще купува съдиите , видяхме ви колко е трудно да вкарате гол на отбори от Б група ....супер звездата да кльоща се видя че е поредния куц кон (говедо) да ви честито .
- стичо
- Контакти:
Колко горчиви истини може да преглътне един цскар?
Гатанка

стичо написа:Колко горчиви истини може да преглътне един цскар?Гатанка
![]()
Нито една

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- стичо
- Контакти:
acmilan написа:стичо написа:Колко горчиви истини може да преглътне един цскар?Гатанка
![]()
Нито една
Дами и Господа, имаме участник, спечелил "мазонета"!!!

стичо написа:acmilan написа:стичо написа:Колко горчиви истини може да преглътне един цскар?Гатанка
![]()
Нито една
Дами и Господа, имаме участник, спечелил "мазонета"!!!![]()
![]()
Благодаря за наградата

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.