Защо Левски мразят Велизар ...?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Защо Левски мразят Велизар ...?
Продължавам да се чудя защо дори в контролни срещи футболисти на Левски продължават да се опитват да чупят краката на бивши играчи на ЦСКА? Велизар е национал, а без никакви скрупули тъпия кокал е насъскал неграмотните си тактически момчета да "поразклатят" здравето на един от малкого останали ни стойностни играчи. Дано и Мъри да няма пръст в уговорката...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- plamen etov
- Контакти:
Re: Защо Левски мразят Велизар ...?
ros написа:Продължавам да се чудя защо дори в контролни срещи футболисти на Левски продължават да се опитват да чупят краката на бивши играчи на ЦСКА? Велизар е национал, а без никакви скрупули тъпия кокал е насъскал неграмотните си тактически момчета да "поразклатят" здравето на един от малкого останали ни стойностни играчи. Дано и Мъри да няма пръст в уговорката...
ПРИЯТЕЛ,НЕЗНАМ НЯКОЙ ТРЕНИЬО ДА ДАВА УКАЗАНИЯ ДА СЕ КОНТУЗВА ИГРАЧ ЗАТОВА ЧЕ Е ФУТБОЛИСТ ОТ КОНКУРЕНТЕН ОТБОР,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ В МОМЕНТА НЕ ИГРАЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!!!МИСЛЯ ЧЕ ТЕМАТА Е ГЛУПАВА

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Аз лично не го мразя Веуизар!
Напротив!
Дори много го уважавам. Един от малкото Чорбари, които уважавам е точно той!
Откакто излезна и каза, че те са едни мърльовци, от тогава насетне си ме кефи, защото казва истината, това, което мисли. И винаги гледа реално нещата, готов е да признае Левски за по-добър отбор, когато това е така, и зачита ЦСКА за по-добър от Левски в другия случай!
Велизар е човек, който е честен и почтен и не се превъзнася! Момчето е здраво стъпило на земята.
Той е един от малкото Чорбари, които уважавам, другият такъв е Емо Костадинов. Те двамата никога не са си позволявали да кажат нито една лоша дума срещу Левски. Винаги са се държали добронамерено в спорове на тема Левски-ЦСКА!
На такива хора от противникоеия лагер им Свалям Шапка и дълбоко ги уважавам!
Напротив!
Дори много го уважавам. Един от малкото Чорбари, които уважавам е точно той!
Откакто излезна и каза, че те са едни мърльовци, от тогава насетне си ме кефи, защото казва истината, това, което мисли. И винаги гледа реално нещата, готов е да признае Левски за по-добър отбор, когато това е така, и зачита ЦСКА за по-добър от Левски в другия случай!
Велизар е човек, който е честен и почтен и не се превъзнася! Момчето е здраво стъпило на земята.
Той е един от малкото Чорбари, които уважавам, другият такъв е Емо Костадинов. Те двамата никога не са си позволявали да кажат нито една лоша дума срещу Левски. Винаги са се държали добронамерено в спорове на тема Левски-ЦСКА!
На такива хора от противникоеия лагер им Свалям Шапка и дълбоко ги уважавам!
При този играч е останал манталитета присъщ на всички играчи на панчаревци,а именно при всяко докосване да падат,като растреляни.Той даже е факир в това отношение.
ros написа:Продължавам да се чудя защо дори в контролни срещи футболисти на Левски продължават да се опитват да чупят краката на бивши играчи на ЦСКА? Велизар е национал, а без никакви скрупули тъпия кокал е насъскал неграмотните си тактически момчета да "поразклатят" здравето на един от малкого останали ни стойностни играчи. Дано и Мъри да няма пръст в уговорката...
Близко си,но не съвсем ! Американското правителство,чрез Мъри Стойлов иска да направи мръсно на цска ! Те смятат,че сте комунистически отбор заради петолъчката и трябва да бъдете тотално затрити ! А зад Американците всички знаем кои седят...Марсиянците който пък са дясната ръка на Плутонците и на кометата "Хейл Боб"

П.П. Пич,и в България всички отбори играеха срещу Дузпата грубо,щото е техничар ! По неписани футболни правила,срещу техничетата се играе грубо...кво се правиш на вчерашен ?!

Питайте Благо Георгиев и си спомнете мача Левски - Славия от есента.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- bomberman64
[sizeмисля си че Велизар копира от играта на бившето синьо величие Гиби и той когато видеше пеналтерията падаше като покосен но тоя го задмина във артистичноста
=150][/size]

- plamen etov
- Контакти:
ПЪРВО ЗДРАВЕЙBlue_Lion написа:ros написа:Продължавам да се чудя защо дори в контролни срещи футболисти на Левски продължават да се опитват да чупят краката на бивши играчи на ЦСКА? Велизар е национал, а без никакви скрупули тъпия кокал е насъскал неграмотните си тактически момчета да "поразклатят" здравето на един от малкого останали ни стойностни играчи. Дано и Мъри да няма пръст в уговорката...
Близко си,но не съвсем ! Американското правителство,чрез Мъри Стойлов иска да направи мръсно на цска ! Те смятат,че сте комунистически отбор заради петолъчката и трябва да бъдете тотално затрити ! А зад Американците всички знаем кои седят...Марсиянците който пък са дясната ръка на Плутонците и на кометата "Хейл Боб"Така,че нещата са много по-дебели отколкото си представяш брато ! Не е национален заговор срещу цска,а междугалактически
![]()
![]()
![]()
П.П. Пич,и в България всички отбори играеха срещу Дузпата грубо,щото е техничар ! По неписани футболни правила,срещу техничетата се играе грубо...кво се правиш на вчерашен ?!

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Срещу техничарите играели грубо ... господата разбирачи,ало да сте видяли някой да влезе грубо на Меси ?
Истината е,че Лефски са си рендета от край време,не са свикнали да ги разминават като колчета и се хвърлят на кръв срещу всеки най малко,защото съдията,ще бъде със затворени очи точно в този момент...примери колкото щеш,преди 4 г. Гейшата Илиян Стоянов не хванали за краката играч на Нефтохимик преди да ритне топката и ... познайт какво последва,така че,говедето от малко е учено да рита то това си му е в природата...
Истината е,че Лефски са си рендета от край време,не са свикнали да ги разминават като колчета и се хвърлят на кръв срещу всеки най малко,защото съдията,ще бъде със затворени очи точно в този момент...примери колкото щеш,преди 4 г. Гейшата Илиян Стоянов не хванали за краката играч на Нефтохимик преди да ритне топката и ... познайт какво последва,така че,говедето от малко е учено да рита то това си му е в природата...

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- sedem_!_dva
Angoff написа:Срещу техничарите играели грубо ... господата разбирачи,ало да сте видяли някой да влезе грубо на Меси ?
Най-малкото пък вие феновете на ЦСКА имате право да говорите за съдии, защото знаем колко смешни дузпи са давани и на вас, колко не са давани и какви голове имаше с ръце и кво ли не ( Саката с/у Марек), какви фаулове прави постоянно Тошко Янчев. Замълчете

NON MOLLARE MAI