Какво означават контролните мачове?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
konan

Какво означават контролните мачове?

Мнениеот konan » 04 фев 2009 19:36

stenly написа:Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.
Използвай големи букви само по изключение и когато е много важно. В случая това се приема като викане или крещене на останалите потренители на форума!

Аааа,добре,просто си пазя очичките и пиша от далеч.Ще се придържам към мъдрите ви съвети.Поздрави.Иска ми се да ви кажа и наздраве,ама като не знам дали пиете....Както и да е,още веднъж ви благодаря за забележката.Ще я имам предвид в бъдещите си теми.Чудя се ,как съм могъл изобщо да пиша с големи букви?О,Боже!!!Така да измъчвам потренителите...Няма повече,обещавам!Поздрави!
Конан Варварина

Мили другарчета,днес преди да падне нощта ходих за риба.Нищо не хванах,ама ,като се прибрах,видях,че от форума пак ме търсят...все пак хванах нещо,де. :) Не е трипер,няма проблем.Така е,защото аз съм примерно момче и не се държа зле с никого.Дори и най-големия кретен посрещам с усмивка.Дори съм сервилен понякога.

Да си дойдем на темата.Отборите от нашия елит тряскат здрави контроли,турнири и т.н. На мен много ми се иска тези мачове да помогнат на момчетата да влязат в час.Радва ме един факт-Все повече футболисти приличат визуално на истински мъже,а не на магистрални курви ,с изрусени кичури,панделки и разни други аксесоари ...Като започне първенството,ще ги видим колко са тренирали.За сега нещата изглеждат добре.И още нещо.Резултатите в тези мачове са без значение.Или ,поне не толкова голямо,колкото го правим понякога.
Единствено има значение резултатът от мача на националите с Швейцария.Там можем да оправим самочувствието си или да се замислим още повече.Аз съм склонен да подкрепя Станимир Стоилов,най-малкото,защото той няма издънка с този отбор.После ще видим.Господ да пази България!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Какво означават контролните мачове?

Мнениеот Yasso » 05 фев 2009 10:06

Не исках да отварям нова тема, затова ще постна тук това, което искам да кажа по темата с контролите...

За мен тези мачове са едни обикновенни тренировъчни игри, в които треньорските щабове на отборите изпробват нови тактически схеми или просто искат да видят новите играчи в действие...

Не така мислят обаче от БФС след като преди време заради червен картон за играч на ЦСКА в контролна среща - го бяха наказали да не играе в следващия официален мач на червените...

Колко са принципни се видя после, когато и играчи на други отбори бяха гонени в проверки, но не последва подобно наказание за тях в официалните срещи на отбора...

Поредния пример в това отношение вероятно ще бъде "наказанието" заради червеният картон на Гаджев от "Левски" при вчерашната проверка на вицешампиона...

Смешно е да има и да се искат подобни наказания, но веднъж започнал по този начин с тях - ръководния орган на БФС трябва да е еднакво строг към всички клубове.....иначе все по-често ще предизвиква смях и иронично отношение със своите решения... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”