stenly написа:Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.Използвай големи букви само по изключение и когато е много важно. В случая това се приема като викане или крещене на останалите потренители на форума!
Аааа,добре,просто си пазя очичките и пиша от далеч.Ще се придържам към мъдрите ви съвети.Поздрави.Иска ми се да ви кажа и наздраве,ама като не знам дали пиете....Както и да е,още веднъж ви благодаря за забележката.Ще я имам предвид в бъдещите си теми.Чудя се ,как съм могъл изобщо да пиша с големи букви?О,Боже!!!Така да измъчвам потренителите...Няма повече,обещавам!Поздрави!
Конан Варварина
Мили другарчета,днес преди да падне нощта ходих за риба.Нищо не хванах,ама ,като се прибрах,видях,че от форума пак ме търсят...все пак хванах нещо,де.

Да си дойдем на темата.Отборите от нашия елит тряскат здрави контроли,турнири и т.н. На мен много ми се иска тези мачове да помогнат на момчетата да влязат в час.Радва ме един факт-Все повече футболисти приличат визуално на истински мъже,а не на магистрални курви ,с изрусени кичури,панделки и разни други аксесоари ...Като започне първенството,ще ги видим колко са тренирали.За сега нещата изглеждат добре.И още нещо.Резултатите в тези мачове са без значение.Или ,поне не толкова голямо,колкото го правим понякога.
Единствено има значение резултатът от мача на националите с Швейцария.Там можем да оправим самочувствието си или да се замислим още повече.Аз съм склонен да подкрепя Станимир Стоилов,най-малкото,защото той няма издънка с този отбор.После ще видим.Господ да пази България!