Не съм фен на Левски,но като българин е нормално да съм за БГ отбори в европа и все като гледам все левски най- се дъни
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
levskar in CY написа:А за ЦСКА какво ще кажеш?
Parmalat написа:Абе то не беше бате, беверен, тампере на какво си обеснявате тези резултати на левскиаз като българин ми става гадно да падаме от някакви анонимни отбори!
Не съм фен на Левски,но като българин е нормално да съм за БГ отбори в европа и все като гледам все левски най- се дъни
blueteror написа:Parmalat написа:Абе то не беше бате, беверен, тампере на какво си обеснявате тези резултати на левскиаз като българин ми става гадно да падаме от някакви анонимни отбори!
KOLKO JALKO E DA SI PRASE.NESHTASTNA TVAR VZEMI OBARNI VNIMANIE NA TVOITA KO4INA,A LEVSKI OSTAVI NA BALGARITE.
levskar in CY написа:Едно голямо НИЩО в Европа и Бг за ЦСКА
levskar in CY написа:Едно голямо НИЩО в Европа и Бг за ЦСКА
hlucho написа:levskar in CY написа:А за ЦСКА какво ще кажеш?
Ако знаеш кажи го ти!
sedem_!_dva написа:hlucho написа:levskar in CY написа:А за ЦСКА какво ще кажеш?
Ако знаеш кажи го ти!
Какво да каже за ЦСКА![]()
Играят два мача в предварителните кръгове с/у отборчета от Сърбия, Кипър, Армения-къде с мъки, къде без проблеми ги отстраняват и след това като нямат натрупан коефициент в жребия за редовните кръгове са непоставени и се пада що годе по-силен отбор от тях, отнасят ги два пъти и отпадат без да се правят драми. Защото наистина заради големия коефициент натрупан от Левски ще си носим кръста още няколко години и не сме застраховани от нови издънки.
Та какво толкова ви интересува отбора ни. Ако наистина автора на темата беше толкова заинтригован щеше да я пусне в нашия форум и там да ни пита, а такива плоски теми от чорбарчета са доста елементарни.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта