Защо Левски Защо Отново

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Защо Левски Защо Отново

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2009 19:46

Абе то не беше бате, беверен, тампере на какво си обеснявате тези резултати на левски :roll: аз като българин ми става гадно да падаме от някакви анонимни отбори!
Не съм фен на Левски,но като българин е нормално да съм за БГ отбори в европа и все като гледам все левски най- се дъни
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Re: Защо Левски Защо Отново

Мнениеот levskar in CY » 03 фев 2009 19:48

А за ЦСКА какво ще кажеш?
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 фев 2009 19:56

levskar in CY написа:А за ЦСКА какво ще кажеш?

Ако знаеш кажи го ти!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

blueteror

Мнениеот blueteror » 03 фев 2009 20:00

Parmalat написа:Абе то не беше бате, беверен, тампере на какво си обеснявате тези резултати на левски :roll: аз като българин ми става гадно да падаме от някакви анонимни отбори!
Не съм фен на Левски,но като българин е нормално да съм за БГ отбори в европа и все като гледам все левски най- се дъни

KOLKO JALKO E DA SI PRASE.NESHTASTNA TVAR VZEMI OBARNI VNIMANIE NA TVOITA KO4INA,A LEVSKI OSTAVI NA BALGARITE.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 03 фев 2009 20:02

Едно голямо НИЩО в Европа и Бг за ЦСКА
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 фев 2009 20:03

blueteror написа:
Parmalat написа:Абе то не беше бате, беверен, тампере на какво си обеснявате тези резултати на левски :roll: аз като българин ми става гадно да падаме от някакви анонимни отбори!

KOLKO JALKO E DA SI PRASE.NESHTASTNA TVAR VZEMI OBARNI VNIMANIE NA TVOITA KO4INA,A LEVSKI OSTAVI NA BALGARITE.

А по-жалко да си със селски манталитет!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 фев 2009 20:05

levskar in CY написа:Едно голямо НИЩО в Европа и Бг за ЦСКА

Пак те е ударил, някой портокал по главата!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 03 фев 2009 20:06

levskar in CY написа:Едно голямо НИЩО в Европа и Бг за ЦСКА

:D :D :D Не те ли е малко срам бе теленце?Срамът,който донесохте на България,никой и нищо неможе да заличи.За него ще говорят поколения,Минотаври мои... :D :D :D :D
Наглост-твойто име е ,,Левскар''

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 фев 2009 20:08

hlucho написа:

Ако знаеш кажи го ти!

Какво да каже за ЦСКА :?: :?: Играят два мача в предварителните кръгове с/у отборчета от Сърбия, Кипър, Армения-къде с мъки, къде без проблеми ги отстраняват и след това като нямат натрупан коефициент в жребия за редовните кръгове са непоставени и се пада що годе по-силен отбор от тях, отнасят ги два пъти и отпадат без да се правят драми. Защото наистина заради големия коефициент натрупан от Левски ще си носим кръста още няколко години и не сме застраховани от нови издънки.
Та какво толкова ви интересува отбора ни. Ако наистина автора на темата беше толкова заинтригован щеше да я пусне в нашия форум и там да ни пита, а такива плоски теми от чорбарчета са доста елементарни.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 фев 2009 20:11

sedem_!_dva написа:
hlucho написа:

Ако знаеш кажи го ти!

Какво да каже за ЦСКА :?: :?: Играят два мача в предварителните кръгове с/у отборчета от Сърбия, Кипър, Армения-къде с мъки, къде без проблеми ги отстраняват и след това като нямат натрупан коефициент в жребия за редовните кръгове са непоставени и се пада що годе по-силен отбор от тях, отнасят ги два пъти и отпадат без да се правят драми. Защото наистина заради големия коефициент натрупан от Левски ще си носим кръста още няколко години и не сме застраховани от нови издънки.
Та какво толкова ви интересува отбора ни. Ако наистина автора на темата беше толкова заинтригован щеше да я пусне в нашия форум и там да ни пита, а такива плоски теми от чорбарчета са доста елементарни.

След Тампере, Бате е т.н. си изгърмяхте коефициента! Айде обратно в казана! А за този пермалат си е уточнил че не е привърженик на ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”