ЩЕ СТАНЕ ЛИ ОТБОР ОТ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЩЕ СТАНЕ ЛИ ОТБОР ОТ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ?
Става дума за националния отбор на България.Струва ми се ,че Мъри има огромно желание да класира отбора,колкото и трудно да изглежда това.Този човек е доста по-разумен от Кубето и Перукера.Това може да е проблем за него.Другият му проблем може да се окажат многото превтасали национали,бивши и настоящи играчи от фк Подуене.Разбирам ,че Мъри търси опорна точка в нещо ,което е правил преди няколко сезона,но малко пресоли манджата...Топчо,Мопчо.....не ги виждам в отбора,но дано ме оправдаят ,още срещу Швейцария.Би било едно добро начало,въпреки,че ситуацията е тежка и изглежда безнадеждна.
- smash_the_reds
Re: ЩЕ СТАНЕ ЛИ ОТБОР ОТ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ?
Топчо,Мопчо.....не ги виждам в отбора????????????????
Ами махни червените очила и ще ги видиш!Един съвет от мен-научи се да изписваш правилно иманата на бившите и настоящи футболисти на Левски!!!!!Вече не е интересно.......освен ,че е тъпо!
Ами махни червените очила и ще ги видиш!Един съвет от мен-научи се да изписваш правилно иманата на бившите и настоящи футболисти на Левски!!!!!Вече не е интересно.......освен ,че е тъпо!

-
метчу топфчу клетчу гонзию - тия не ги ли гледахме с Тампереййй, батии и какаааа!
-
- Контакти:
Последният път извика доста левскари и биеха. Ако не се лъжа 7 играча на Левски имаше когато Мъри ни води. Важното е да побеждаваме. Жалко наистина, както каза Стоилов, че национала се върти постоянно около 30 играча, ако имаше по-голяма конкурентност нямаше постоянно да мрънкаме кой не играел.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
-
този хичу е голям смешник - кръгла нула.
освен че е неграмотен като футболист, е и пълен бездарник.
никаква идея в играта.
а в национала го викат щото е от лефскиту!
освен че е неграмотен като футболист, е и пълен бездарник.
никаква идея в играта.
а в национала го викат щото е от лефскиту!
Мърлю взе две победи над Беларус и стана "треньор", ако ще и Перуката да вземе за вратар, все тая, с тези квалификации е свършено. Въпросът е принципен, това с Вальо Илиев е поредната смехория от страна на хасковското "треньорче". Ама докато Перуката е начело на футболния съюз, така ще е, ще търпим треньорски и управленски разочарования.
трябваше да извика африканската селекция от ЦДНА за да млъкнат! Нагледах се на чорбарска селекция и чорбарски треньори
- rostheboss
- Контакти:
Enravota написа:...Нагледах се на чорбарска селекция и чорбарски треньори
Не те знам кво си гледал досега тъпако,ама отсега нататък това ни чака всичките

- unist_gp
- Контакти:
аз лично бойкотирам националния отбор не заради мъри,а заради боби и ко (достатъчно съм писал за тия измекяри) призовавам наистина бербо, марто и стенли да спрат да играят за чалгаджийското бфс!!! останалите може да се събират ако им плащат добре да правят малко шоу
за играчи като вал.илиев или станислав ангелов 10 000 дневни за три дни не са малко пари, шопинг,тва-онва!! бантустан пуър 

Треньора "гола вода" играчите - също.