ЩЕ СТАНЕ ЛИ ОТБОР ОТ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
konan

ЩЕ СТАНЕ ЛИ ОТБОР ОТ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ?

Мнениеот konan » 02 фев 2009 19:45

Става дума за националния отбор на България.Струва ми се ,че Мъри има огромно желание да класира отбора,колкото и трудно да изглежда това.Този човек е доста по-разумен от Кубето и Перукера.Това може да е проблем за него.Другият му проблем може да се окажат многото превтасали национали,бивши и настоящи играчи от фк Подуене.Разбирам ,че Мъри търси опорна точка в нещо ,което е правил преди няколко сезона,но малко пресоли манджата...Топчо,Мопчо.....не ги виждам в отбора,но дано ме оправдаят ,още срещу Швейцария.Би било едно добро начало,въпреки,че ситуацията е тежка и изглежда безнадеждна.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: ЩЕ СТАНЕ ЛИ ОТБОР ОТ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ?

Мнениеот smash_the_reds » 02 фев 2009 19:57

Топчо,Мопчо.....не ги виждам в отбора????????????????
Ами махни червените очила и ще ги видиш!Един съвет от мен-научи се да изписваш правилно иманата на бившите и настоящи футболисти на Левски!!!!!Вече не е интересно.......освен ,че е тъпо!
Изображение Изображение

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 02 фев 2009 20:00

метчу топфчу клетчу гонзию - тия не ги ли гледахме с Тампереййй, батии и какаааа!

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 02 фев 2009 20:02

Последният път извика доста левскари и биеха. Ако не се лъжа 7 играча на Левски имаше когато Мъри ни води. Важното е да побеждаваме. Жалко наистина, както каза Стоилов, че национала се върти постоянно около 30 играча, ако имаше по-голяма конкурентност нямаше постоянно да мрънкаме кой не играел.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 02 фев 2009 20:05

този хичу е голям смешник - кръгла нула.
освен че е неграмотен като футболист, е и пълен бездарник.
никаква идея в играта.
а в национала го викат щото е от лефскиту!

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 02 фев 2009 20:13

Мърлю взе две победи над Беларус и стана "треньор", ако ще и Перуката да вземе за вратар, все тая, с тези квалификации е свършено. Въпросът е принципен, това с Вальо Илиев е поредната смехория от страна на хасковското "треньорче". Ама докато Перуката е начело на футболния съюз, така ще е, ще търпим треньорски и управленски разочарования.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 02 фев 2009 20:15

трябваше да извика африканската селекция от ЦДНА за да млъкнат! Нагледах се на чорбарска селекция и чорбарски треньори

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 02 фев 2009 20:26

Enravota написа:...Нагледах се на чорбарска селекция и чорбарски треньори

Не те знам кво си гледал досега тъпако,ама отсега нататък това ни чака всичките :oops:
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 фев 2009 20:50

аз лично бойкотирам националния отбор не заради мъри,а заради боби и ко (достатъчно съм писал за тия измекяри) призовавам наистина бербо, марто и стенли да спрат да играят за чалгаджийското бфс!!! останалите може да се събират ако им плащат добре да правят малко шоу :D за играчи като вал.илиев или станислав ангелов 10 000 дневни за три дни не са малко пари, шопинг,тва-онва!! бантустан пуър :D

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 02 фев 2009 20:53

Треньора "гола вода" играчите - също.

Върни се в “ЦСКА”