Вальо Илиев извън Националния отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Вальо Илиев извън Националния отбор

Мнениеот mladenis » 02 фев 2009 19:04

"Не харесах състоянието на Валентин Илиев.Сега искам да видя формата на Илиян Стоянов и Елин Топузаков", добави специалистът. " И после, защо сме настроени негативно към хасковския каун. Ами мърьо, така като го гледам, утре няма да е доволен от Бербо и ще повика Гонзю. Пък на мястото на Марто може да извика Йовчу. Това са поредните пародии, породени от треньорски и управленски недоразумения в БГ футбола.

nikoko
Контакти:

Re: Вальо Илиев извън Националния отбор

Мнениеот nikoko » 02 фев 2009 19:14

Виж какво, Вальо Илиев е абсолютна нула.
Да Сашо Тунчев е много добър защитник, но не и Вальо. Нормално е да не е в националния. Това, че на негово място е викнат Топузаков е друг въпрос, но за това има две причини- обективна и субективна. Субективната е ясна, това са клубни пристрастия, освен това Мъри е работил и играл много дълго време с Топчо.
Обективната причина е, че Топузаков компенсира липсата на класа с невероятен хъс и желание. Той ако трябва ще умре на терена, докато Вальо освен, че е некъдърен е и мърда.
Колкото до Бербатов- това е може би един от най-големите нападатели, които са се раждали в България, но ако мисли да разхожда националната фланелка, предпочитам да не го викат и на негово място да играят млади момчета като Домо, Рангелов, Макриев и т.н.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 02 фев 2009 19:16

Не знам, кога ще се научим, че когато става дума за нац. отбор- не трябва да има клубни пристрастия. Всеизвестен факт е, че у нас всеки разбира от футбол, изказалия се най-горе не прави изключение. Предполагам за него неща като треньорско виждане нищо не значат- важното е Мъри да се съобразява с неговото мнение- ако има как да извика само играчи на любимия му отбор- ще е най- добре. Няма угодия, ако вземе повече играчи на Левски, ще скочат цесекарите, ако направи обратното- левскарите ще изреват. Как поне един път не се обедените около една кауза и не оставите спокойно треньора на националния, независимо кой е той да работи спокойно. Всички видяхме защитата ни в последния мач как се справи, няма лошо да опитаме с различен вариант нали? все пак за това са контролите.Когато играят националите за мен няма значени клубната принадлежност на играчите- уважавам ги до един, отделен е въпроса колко те показват уважение към нас с играта си.

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 02 фев 2009 19:18

Я да те питам можеш ли да ми кажеш тоя Домо, не колко мача а колко минути е записал за отбора си ? Вальо не бил в форма, ами тоя къде го видя Мърю в каква форма е? На тренировка ли?

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 02 фев 2009 19:21

Как ще е кръгла нула Вальо като е твърд титуляр за Терек и вкара няколко важни гола. Сигурен съм че Мъри не е гледал скоро играта на Топчо и Коловати. Като последния за мен е приключил с футбола на високо ниво и то отдавна.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 02 фев 2009 19:22

mike28 написа:Не знам, кога ще се научим, че когато става дума за нац. отбор- не трябва да има клубни пристрастия. Всеизвестен факт е, че у нас всеки разбира от футбол, изказалия се най-горе не прави изключение. Предполагам за него неща като треньорско виждане нищо не значат- важното е Мъри да се съобразява с неговото мнение- ако има как да извика само играчи на любимия му отбор- ще е най- добре. Няма угодия, ако вземе повече играчи на Левски, ще скочат цесекарите, ако направи обратното- левскарите ще изреват. Как поне един път не се обедените около една кауза и не оставите спокойно треньора на националния, независимо кой е той да работи спокойно. Всички видяхме защитата ни в последния мач как се справи, няма лошо да опитаме с различен вариант нали? все пак за това са контролите.Когато играят националите за мен няма значени клубната принадлежност на играчите- уважавам ги до един, отделен е въпроса колко те показват уважение към нас с играта си.

Ако си слушал гонга днес-точно великият анализатор Н.Александров пропагандира тези клубни пристрастия с изказванията си.В резултат, на което Т.Русев го понаака малко като му каза ,че е тъп!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2009 19:23

mladenis написа:"Не харесах състоянието на Валентин Илиев.Сега искам да видя формата на Илиян Стоянов и Елин Топузаков", добави специалистът. " И после, защо сме настроени негативно към хасковския каун. Ами мърьо, така като го гледам, утре няма да е доволен от Бербо и ще повика Гонзю. Пък на мястото на Марто може да извика Йовчу. Това са поредните пародии, породени от треньорски и управленски недоразумения в БГ футбола.

Абе добре за Топузаков -иди дойди , но да се вика Илиян Стоянов ,които е свършил с футбола преди 5 год е доста глупаво.Вярно ,че Илиев не игра много добре срещу Сърбия,но ако това е критерия какво прави в национала Миланов ,които беше виновен за поне 3-4 гола :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аи Велизар прави добри мачове в Украина(според медиите).Но все пак това е контрола де. Да се надяваме ,че Стоилов ще успее въпреки клубните принадлежности ,защото е в интерес на БГ ,ай ще е жалко това поколение на Бербо , Марто и Стенли да не направи нищо.

Ето и мжд моя вариант

Петков

Тодоров Тунчев Котев Венков

Благои Стенли Янков???????????????? Мартин

Божинов(Домовчийски)

Бербо

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 фев 2009 19:31

За Топузаков съм съгласен да бъде в националния отбор, той се е доказал като добър защитник в Левски, пък и сега в Израел доколкото знам прави доста добри мачове. Въпросът в случая е, какво по дяволите прави Илиян Стоянов в националния отбор, че този човек последно игра във втора дивизия в Япония, дотолкова ли сме закъсали за защитници, че на Стоилов се налага да прибягва именно до него.Защо не викне примерно Милиев (споемнавам него за да не си помислите, че съм пристрастен), той млад, перспективен футболист, който тепърва ще се развива.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 02 фев 2009 19:31

Излкючително глупаво е да не викнеш някой който дълго време е в отбора само заради един слаб мач.Да го оставиш резерва - ДА, ама това ?
Айде Топузаков така и така, поне знаеш, че ще играе с хъс, ама за Стоянов не виждам никаква логика.Другото, което виждам, че сте засегнали, за обединението около националния отбор :roll: Това ще стане единствено при добри игри и най-вече след доста победи.Въпреки, че и тогава ще има Бербо, Марто и Стилиян са цесекари, а левскарите си имат само Петков, но на това вече всеки е свикнал.Въпроса е да се остави Станимир, за да може сам да си прави сметките(независимо грешни или не) без да се влияе от никой(мениджъри, фенове, журналисти) и от тия момчета да се направи един колектив.Нещо, което е много важно и нещо, което при нас го няма от 2004-та година насам!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 02 фев 2009 19:37

a boy named goo написа:За Топузаков съм съгласен да бъде в националния отбор, той се е доказал като добър защитник в Левски, пък и сега в Израел доколкото знам прави доста добри мачове. Въпросът в случая е, какво по дяволите прави Илиян Стоянов в националния отбор, че този човек последно игра във втора дивизия в Япония, дотолкова ли сме закъсали за защитници, че на Стоилов се налага да прибягва именно до него.Защо не викне примерно Милиев (споемнавам него за да не си помислите, че съм пристрастен), той млад, перспективен футболист, който тепърва ще се развива.

А като стана 2 години поред защитник на Япония ,някой сети ли се да го повика.И да ти кажа ли защо?
Изображение Изображение

Върни се в “ЦСКА”