ЦСКА между тоалетните и харизмите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

ЦСКА между тоалетните и харизмите

Мнениеот phd » 02 фев 2009 13:06

Доста потресаващо е състоянието на Армията (http://www.sportal.bg/news.php?id=155731), снимките на фекалии, течащи от тоалетните, са забележителни (http://www.sportal.bg/galery.php?id=1288&category=3). :oops: :oops: :oops:
Някога, всъщност доста скоро, именитият журналист Атанасов пишеше оди за червените баскетболни отбори и за историческата им предопределеност. Откакто обаче парите ги няма и предопределеността си отиде. Остана това, което се вижда на снимките.

Когато се прави отбор, трябва наистина да се мисли стратегически и в много посоки. Не да се хвърлят пари за селекции, да се говори за харизми след поредния успех, постигнат с нечии неизвестно откъде дошли средства, вместо с труд. Да се гради. Вижте, във волейбола Левски изгради 4 поколения национали, във футбола Батков направи все пак нещо за стадиона, школата и отбора, баскетболният Левски при Тити все пак върви нанякъде с доста млади играчи и почти без средства. Без нищо наготово. Ако погледнем безпристрастно, не смятате ли, че точно обратното е във футболния, баскетболния и волейболния ЦСКА?

tprodanov
Контакти:

Re: ЦСКА между тоалетните и харизмите

Мнениеот tprodanov » 02 фев 2009 13:17

Ами не си прав в едно - не можеш да казваш как да се мисли - всеки отбор е свободен да води каквато си иска политика за развиване на клуба. В цска обичат готови играчи - така е в отбора, така е и сред голяма част от феновете им. Те са на мисленето, че са голям отбор, а голям отбор трябва да бъде с готови играчи и да взима всичко класно от където може.

В Левски е друга философията - там се разчита на създаване на кадри - успешни или не, тяхното налагане и възпитаване на някакво отношение към отбора, публиката и в живота.

Всичко е въпрос на избор. На мен политиката на Левски ми допада, затова и съм от Левски. Виждам създаване, знам, че ако половината юноши на Левски си дигнат чукалата от отборите, в които играят в момента, то първенството няма да започне.

В цска е като мениджърска агенция - на тях им е кеф да купят и да продадат, пък и го правят по-добре от нас. Въпросът е, че аз харесвам футбола, а не мениджърството - пак въпрос на избор.

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 02 фев 2009 13:18

Много, жалко. Дори и в Македонските Стадионни няма такава мизерия. Няма оправия футбола ни и Държавата ни като цяло. : (
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 02 фев 2009 13:24

Пред фактите и боговете мълчат!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 фев 2009 13:29

Единствено съм съгласен за баскетболния отбор на ЦСКА, там положението е просто отчайващо и поне според мен, ако не се намери нов собственик скоро, не е далеч момента в който ЦСКА дори ще спре да съществува. Колкото за волейболния отбор, честно да ти кажа не съм много запознат,въпреки това съм гледал само няколко мача и доколкото видях Сашо Попов налагаше млади играчи, пък и нали привличането на испанския национал Рафаел Паскуал имаше за цел именно покрай него младите играчи ЦСКА израстнат.
За футболния отбор е рано да се каже каквото и да е било, тепърва новите собственици ще определят политиката на отбора, дали ще се налагат млади играчи или пък ще се разчита на легионери. Последно време обаче се забелязва тенденция във футболния ни отбор да се пускат играчи като Павел Виданов, Иван Иванов, Николай Чипев, Мартин Тошев. Това са играчи, които доста често ги забелязваме на терена, дали ще се докажат тепърва ще видим.
Колкото до стадион "Българска армия", ами виж за разлика от Тодор Батков, който вече успя да получи "Герена", стадиона на ЦСКА не само си е държавета, ами трябва и клуба да плаща наем за да играе на него.Абсурдно е да си мислиш, че някой ще влага пари в нещо което не е негово.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 02 фев 2009 13:35

tprodanov написа:Ами не си прав в едно - не можеш да казваш как да се мисли - всеки отбор е свободен да води каквато си иска политика за развиване на клуба. В цска обичат готови играчи - така е в отбора, така е и сред голяма част от феновете им. Те са на мисленето, че са голям отбор, а голям отбор трябва да бъде с готови играчи и да взима всичко класно от където може.

В Левски е друга философията - там се разчита на създаване на кадри - успешни или не, тяхното налагане и възпитаване на някакво отношение към отбора, публиката и в живота.

Всичко е въпрос на избор. На мен политиката на Левски ми допада, затова и съм от Левски. Виждам създаване, знам, че ако половината юноши на Левски си дигнат чукалата от отборите, в които играят в момента, то първенството няма да започне.

В цска е като мениджърска агенция - на тях им е кеф да купят и да продадат, пък и го правят по-добре от нас. Въпросът е, че аз харесвам футбола, а не мениджърството - пак въпрос на избор.

Ти или си идиот или се правиш на такъв ... от ЦСКА са излезли толкова много млади състезатели,че Левски толко играчи няма в школата,а това от чия школа са,няма никакво значение...нали за да станат по добри , трябва да играят в голям отбор,Бербатов няма и един мач за Пирин ама сините ви кратуни го мислят за тяхна рожба,Мартин и Стилян Петрови ако бяха останали в Враца и Монтана щеше ли да стигнат тези върхове ?
Стоичков в Марица
Лечков в Сливен
Т.Иванов в Етър
Стига говори глупости от злоба ... фактите са си факти ЦСКА е люпилня на таланти така както Барселона за Испания ... от Левски един качествен не е излязъл,до момента дано Домовчийски ме оправдае но като гледам колко е нетърпелив и него го чака анадолско приключение !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 фев 2009 13:37

Не знам защо си мислиш, че батков е получил герена, а цска не е получил базите - ситуацията и в двата клуба е много близка. На цска е малко по-трудна, защото лупи искаше да ви бутне стадиона и да направи мол, та е нормално да има дърпане.
И разликата е от философията, изповядващи клубовете, а тя в голямата си степен е зависима от публиката. Вие предпочитате да се радвате на бербатов в ман юнайтед, аз предпочитам да гледам сашо киров тук.

Ангов - децата в нормалния футбол започват развитието си от деца. ЦСКА няма школа - тези и да ги приемем, че са ваши - нещо, което определено не смятам - пак се броят на пръстите на едната ръка. Я се загледай в произволен отбор от А и Б група, без цска и ще видиш какъв процент играчи са от школата на Левски. (Бербатов от всичките си отбори най-малко е играл в цска!)

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 02 фев 2009 13:58

ТОВА С БАЗИТЕ, ЗА КОЕТО ГОЛЯМА ВИНА ИМА И ДЪРЖАВАТА Е ОТВРАТИТЕЛНО :!: :!: :!: :!:

ВСИЧКО СЕ КРЕПИ НА ГОЛИЯ ЕНТУСИАЗЪМ НА ДЕЦАТА :!: :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 фев 2009 13:59

tprodanov написа:Не знам защо си мислиш, че батков е получил герена, а цска не е получил базите - ситуацията и в двата клуба е много близка. На цска е малко по-трудна, защото лупи искаше да ви бутне стадиона и да направи мол, та е нормално да има дърпане.
И разликата е от философията, изповядващи клубовете, а тя в голямата си степен е зависима от публиката. Вие предпочитате да се радвате на бербатов в ман юнайтед, аз предпочитам да гледам сашо киров тук.

Ангов - децата в нормалния футбол започват развитието си от деца. ЦСКА няма школа - тези и да ги приемем, че са ваши - нещо, което определено не смятам - пак се броят на пръстите на едната ръка. Я се загледай в произволен отбор от А и Б група, без цска и ще видиш какъв процент играчи са от школата на Левски. (Бербатов от всичките си отбори най-малко е играл в цска!)

Доста медии тръбяха, че Баков е взел "Герена", пък може и да не е така, не съм много навътре в нещата за да съм сигурен. Напълно съм съгласен само в едно казано от теб, а именно, че докато Лупи не се махне ЦСКА, базите е най-добре да са си на държавата, в това нещо спор няма.
.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 02 фев 2009 14:01

tprodanov написа:Не знам защо си мислиш, че батков е получил герена, а цска не е получил базите - ситуацията и в двата клуба е много близка. На цска е малко по-трудна, защото лупи искаше да ви бутне стадиона и да направи мол, та е нормално да има дърпане.

За справка на злобната ти особа... 3 сезона за ЦСКА и 2 за Тотнъм ... ходи паси трева край Герена и не пиши измислици на които си вярваш !
Сам си отговаряш важно е КАЧЕСТВЕТО не количеството в Б група ... пълни идиотизми пишеш !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “ЦСКА”