Мнениеот Angoff » 02 фев 2009 13:35
tprodanov написа:Ами не си прав в едно - не можеш да казваш как да се мисли - всеки отбор е свободен да води каквато си иска политика за развиване на клуба. В цска обичат готови играчи - така е в отбора, така е и сред голяма част от феновете им. Те са на мисленето, че са голям отбор, а голям отбор трябва да бъде с готови играчи и да взима всичко класно от където може.
В Левски е друга философията - там се разчита на създаване на кадри - успешни или не, тяхното налагане и възпитаване на някакво отношение към отбора, публиката и в живота.
Всичко е въпрос на избор. На мен политиката на Левски ми допада, затова и съм от Левски. Виждам създаване, знам, че ако половината юноши на Левски си дигнат чукалата от отборите, в които играят в момента, то първенството няма да започне.
В цска е като мениджърска агенция - на тях им е кеф да купят и да продадат, пък и го правят по-добре от нас. Въпросът е, че аз харесвам футбола, а не мениджърството - пак въпрос на избор.
Ти или си идиот или се правиш на такъв ... от ЦСКА са излезли толкова много млади състезатели,че Левски толко играчи няма в школата,а това от чия школа са,няма никакво значение...нали за да станат по добри , трябва да играят в голям отбор,Бербатов няма и един мач за Пирин ама сините ви кратуни го мислят за тяхна рожба,Мартин и Стилян Петрови ако бяха останали в Враца и Монтана щеше ли да стигнат тези върхове ?
Стоичков в Марица
Лечков в Сливен
Т.Иванов в Етър
Стига говори глупости от злоба ... фактите са си факти ЦСКА е люпилня на таланти така както Барселона за Испания ... от Левски един качествен не е излязъл,до момента дано Домовчийски ме оправдае но като гледам колко е нетърпелив и него го чака анадолско приключение !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!