За Бербатов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
За Бербатов
Пускам тази тема не само за Бербатов но и за Мартин и Столян Петрови, Ицо Стоичков. Не искам да се заяждам с Левскарите, но ми писна да чета как Бербатов и др. горенаписани не са били трагнали от ЦСКА, а от Пирин, Ботев, Монтана и Марица. Айде сега ми кажете ако бяха останали в родните си клубове щяха ли да са това което са сега. Аз съм сигурен, че отговора е "не". Бербатов от кой Пирин е точно май и той незнае, този Ботев(Враца) от който е трагнал Марто одавна го няма, на футболната карта сега има ОФК Ботев във "В" група. Стенли щеше ли да играе в даже и в нац. ако беше останал в Монтана, за Ицо просто няма какво да говорим. И за да довърша едва ли Гонзо, Кривия и Петков щяха да са това което са ако бяха в родните си клубове, но вие казвате наще момчета. Ако Петков си беше останал в Хебър или в Славия дали щеше да е един от най-добрите вратари.
- Синя окупация
Re: За Бербатов
Темата е за ... 

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Ще напиша само за Бербатов, понеже вече го писах в другите теми:
Ако Бербатов не беше минал през Пирин, пък, щеше да е някакъв учител или чистач на тоалетни. Всички тбори, в които е играл, тренирал, развивал се, са помогнали за кариерата му. Но според мен най-виновен е "Леверкузен", и по-специално Клаус Топмьолер (ако не се лъжа), който видя таланта му. Спомни си колко критики изяде треньорът, заради привличането на Берба, и ще ти стане ясно с каква класа нашият е напуснал ЦСКА.
Пичовете от Леверкузен, със същия че и с по-голям успех, биха могли да кажат: Бербатов е наш, ако не го бяхме привлякли при нас, щеше да разхожда фланелката на някой провинциален български отбор. Ние го открихме за европейския футбол и го развихме от мързелива балерина до истински голмайстор. И те вече ще са прави.
Така че - гордейте се, че Бербатов е играл за вас, но не си го присвоявайте еднолично.
Ако Бербатов не беше минал през Пирин, пък, щеше да е някакъв учител или чистач на тоалетни. Всички тбори, в които е играл, тренирал, развивал се, са помогнали за кариерата му. Но според мен най-виновен е "Леверкузен", и по-специално Клаус Топмьолер (ако не се лъжа), който видя таланта му. Спомни си колко критики изяде треньорът, заради привличането на Берба, и ще ти стане ясно с каква класа нашият е напуснал ЦСКА.
Пичовете от Леверкузен, със същия че и с по-голям успех, биха могли да кажат: Бербатов е наш, ако не го бяхме привлякли при нас, щеше да разхожда фланелката на някой провинциален български отбор. Ние го открихме за европейския футбол и го развихме от мързелива балерина до истински голмайстор. И те вече ще са прави.
Така че - гордейте се, че Бербатов е играл за вас, но не си го присвоявайте еднолично.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Защо, темата е просто за дискусия, всеки да си каже мнението.
ОК.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Ако сте забелязали общото между гореизброените е,че ги е открил един и същи човек за големия футбол,а именно Димитър Пенев.Може да не говори много добре,но поне откриването на млади таланти е негова запазена марка!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Ако сте забелязали общото между гореизброените е,че ги е открил един и същи човек за големия футбол,а именно Димитър Пенев.Може да не говори много добре,но поне откриването на млади таланти е негова запазена марка!
Така е, никой не може да каже на черното - бяло.
gzagorov написа:Ще напиша само за Бербатов, понеже вече го писах в другите теми:
Никога не съм отричал приноса и на Пирин и на Леверкузен,но е факт ,че първите си мачове , голове във професионалния футбол той е записъл с екипа на ЦСКА.Ай за да иде в Леверкузен не може да се отрече,че са го видяли с фланелката на ЦСКА.Аи все пак в ЦСКА идва на 17 ,така че основния принос за изграждането му като ПРОФЕСИОНАЛЕН футболист е дело на ЦСКА.ФАкт е ,че после се развива стократно в Германия и Англия.

- jivodar.kotarov
- Контакти:
cska_90 написа:gzagorov написа:Ще напиша само за Бербатов, понеже вече го писах в другите теми:
Никога не съм отричал приноса и на Пирин и на Леверкузен,но е факт ,че първите си мачове , голове във професионалния футбол той е записъл с екипа на ЦСКА.Ай за да иде в Леверкузен не може да се отрече,че са го видяли с фланелката на ЦСКА.Аи все пак в ЦСКА идва на 17 ,така че основния принос за изграждането му като ПРОФЕСИОНАЛЕН футболист е дело на ЦСКА.ФАкт е ,че после се развива стократно в Германия и Англия.
Пълни глупости,как си отиде от ЦСКА,разплакан и огорчен,само дето не го разпнахте на кръст-Леверкузен е отбора направил го футболист.Ако беше останал,във вашият отбор ли-тогава не ми се мисли.
Бербатов трябва да е благодарен на всички отбори п/з които е минал. Аз сам левскар но като българин се радвам на играта му в Ман Юн. Още повече че с ЦСКА тои не е имал много голове срещу нас
, даже много е изпускал.
От друга страна това че много отбори вече ги няма "Ботев(Враца)" изобщо не е за подигравка защото BG футбола само губи от това. Няма интрига няма футбол, няма и да има за в бадеще такива играчи като Барбатов, Сираков, Стоичков, Бълаков, Гунди и т.н. просто защото всичко е ясно още в началото на сезона (зависи как са се разбрали "футболните босове":) И така Бербатов трябва да се радва че е започнал да играе в чужбина по рано за да има шанса да стане нещо от него.
САМО ЛЕВСКИ.

От друга страна това че много отбори вече ги няма "Ботев(Враца)" изобщо не е за подигравка защото BG футбола само губи от това. Няма интрига няма футбол, няма и да има за в бадеще такива играчи като Барбатов, Сираков, Стоичков, Бълаков, Гунди и т.н. просто защото всичко е ясно още в началото на сезона (зависи как са се разбрали "футболните босове":) И така Бербатов трябва да се радва че е започнал да играе в чужбина по рано за да има шанса да стане нещо от него.
САМО ЛЕВСКИ.
САМО ЛЕВСКИ