3 Кръг/Спартак Варна - ЦСКА /03.08.2024/ 19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: 3 Кръг/Спартак Варна - ЦСКА /03.08.2024/ 19:00 ч.

Мнениеот peliforewer » 05 авг 2024 12:28

Да обвиняваш Дюлгеров, че не бил за ЦСКА е нелепо.Ако не беше Дюлгеров отивахме на 5-6 гола във Варна, а за автогола той няма никаква вина.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 авг 2024 12:38

Аз не съдя за това какъв кадър е Дюлгеров като качество само от последния му мач!
Още когато го привлякохме съм го проучил по-обстойно! И той и в предишния му клуб не е имал кой знае какви игри! А е имал и допълнителни проблеми от неизяснено естество с предишния му клуб! Но поне става ясно как сме успели да го привлечем! ;) :)

ПП Ако беше добър новият ни вратар, щеше сега да е в чужбина! :shock: :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 авг 2024 12:56

Ако беше привлечен от Ганьо, гъза щеше да му целуваш.
Ама той Ганьо вратари водеше от четвъртото ниво на плажовете в Бразилия. 5 години да ги учим на професионализъм.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 авг 2024 13:31

За Дюлгеров е последното, за което може да се хване човек. Ако визирате втория гол на Ахмедов, да вината му е дотолкова, че топката не го уцели в крака, така че да не влезе във вратата.
Това е най-добрият български вратар в момента. Има какво да подобрява естествено, но си мисля,че е малко по-добър от Бусато при издаването му на Армията.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2024 13:45

Дюлгеров беше мишена на стрелбище....Как не ви е срам въобще да го коментирате...
Извади каквото можа.
Това реално е най-безобразният мач на ЦСКА в историята ни. Дори 0:8 май беше по-добре :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 авг 2024 13:52

Пак си намесил Ганьо в разговора, 55?! Сигурно ти е за първи път! Ха-ха!
Когато взехме Бусато, той беше много зле, особено играта му с крака! Но се понаучи - за играта с крака! В началото винаги изтръпвах, когато някой му върнеше топката! Но израсна много за няколко години, и в момента е най-добрият вратар в нашата лига, за последните няколко сезона, ако се съди по допуснатите голове! Като при 1 на 1 срещу противников футболист няма равен в нашето първенство!
Дефицитите на Дюлгеров са позиционирането и рефлексът, а те са големи за вратар! Той е габаритен вратар, но не само като височина, но и като тегло, а това го прави бавничък! Позиционирането е трудно за научаване, докато рефлексът може да се подобри, ако свали 10-на кила!
Смея да твърдя, че ако беше Бусато на мача във Варна, тогава вторият гол можеше да го няма с по-добро позициониране на вратаря! А третият можеше да не бъде осъществен с по-добро позициониране и рефлекс на вратаря!

ПП Ясно ми е, че ще целуваш гъза, както се изрази, на всеки привлечен от "новите", понеже не е доведен от Ганьо! Но трябва да бъдем поне малко обективни!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 авг 2024 13:53

MASTER_COOL написа:Което говори и за ЯВЕН бойкот на "Ганчевите" футболисти ! Май само в метлата е спасението....

Нека, като истински лаици, малко да "поспекулираме" :))
Ако допуснем, че има подобен бойкот на футболисти от ядрото на отбора (т.нар. "Ганчевите"), какви обикновено са основните 2 причини?
- Пари (неплащане). В края на миналия сезон имаше подобен проблем, но за новия сезон нищо подобно не се е чуло. Все пак се нагледахме на клипове на новото МПС, ... а според доста колеги, Папаза имал пара бол. ;)) Ако нямаш/не ти се дават за заплати, едва ли ще "инвестираш" 7-800 000 в тенекии, ... па де да знам ;))
- Треньор (недоволство от методи, тактика и т.н.). Това почти го отхвърлям, защото за няколко месеца въпросният "бойкот" обхваща цели 3 треньора.
Бонус: - Публика. Може пък нахлуването на част от организираните да е проблем и чужденците да искат да си ходят.

Искрено се надявам да няма причина извън прозаичните 2 + бонуса, макар че за мен завършекът на миналия сезон да беше преднамерен и срамен!
То па с букита за собственици и двама директори като от анимационен филм, никога не може да бъде сигурен човек ....

Но ако допуснем, че "Ганчевите" бойкотират, Фичо и Младши не го ли виждат? Действия от тях не се ли очакват?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 авг 2024 14:34

Никакъв бойкот, просто в ЦСКА няма лидери, Юга колкото и да е критикуван е такъв.Нашите отстъпваха при всеки физически сблъсък.Шопов, Чорбаджийски, Хайнц, Кареасо бяха смачкани от здравите футболисти на Спартак, а за това как Ахмедов се гавреше с червените защитници не ми се пише.Имаше и нещо много важно, Сашо Томаш се беше подготвил за дълбоката преса на ЦСКА и с дълги директни топки към Ахмедов накара червените футболисти да не знаят къде се намират.Как да се продължи, докато не се намери типичен дефанзивен халф Юга трябва да е титуляр.Защото колкото и да не го харесваме нямаме по-добър от него на този пост засега, макар, че не знам как ще играе след историите които се развиват край него.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 авг 2024 14:42

CSKA 78 написа:Пак си намесил Ганьо в разговора, 55?! Сигурно ти е за първи път! Ха-ха!
Когато взехме Бусато, той беше много зле, особено играта му с крака! Но се понаучи - за играта с крака! В началото винаги изтръпвах, когато някой му върнеше топката! Но израсна много за няколко години, и в момента е най-добрият вратар в нашата лига, за последните няколко сезона, ако се съди по допуснатите голове! Като при 1 на 1 срещу противников футболист няма равен в нашето първенство!
Дефицитите на Дюлгеров са позиционирането и рефлексът, а те са големи за вратар! Той е габаритен вратар, но не само като височина, но и като тегло, а това го прави бавничък! Позиционирането е трудно за научаване, докато рефлексът може да се подобри, ако свали 10-на кила!
Смея да твърдя, че ако беше Бусато на мача във Варна, тогава вторият гол можеше да го няма с по-добро позициониране на вратаря! А третият можеше да не бъде осъществен с по-добро позициониране и рефлекс на вратаря!

ПП Ясно ми е, че ще целуваш гъза, както се изрази, на всеки привлечен от "новите", понеже не е доведен от Ганьо! Но трябва да бъдем поне малко обективни!

Караш ме поне веднъж в седмицата да ти пиша, че е инфантилно да копираш думите на човека, с когото се опитваш да завържеш разговор. Много ниско ниво, бе, човек.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 авг 2024 15:13

peliforewer написа:Никакъв бойкот, просто в ЦСКА няма лидери, Юга колкото и да е критикуван е такъв.Нашите отстъпваха при всеки физически сблъсък.Шопов, Чорбаджийски, Хайнц, Кареасо бяха смачкани от здравите футболисти на Спартак, а за това как Ахмедов се гавреше с червените защитници не ми се пише.Имаше и нещо много важно, Сашо Томаш се беше подготвил за дълбоката преса на ЦСКА и с дълги директни топки към Ахмедов накара червените футболисти да не знаят къде се намират.Как да се продължи, докато не се намери типичен дефанзивен халф Юга трябва да е титуляр.Защото колкото и да не го харесваме нямаме по-добър от него на този пост засега, макар, че не знам как ще играе след историите които се развиват край него.

Вероятно си прав. Не го забелязах толкова отчетливо, но и двамата треньори го отбелязаха. Нашия каза, че сме били като деца, а Томаш, че били с топки.
От доста време пиша, че Кареасо не е за дефанзивен халф и срещу по-здрави физически футболисти ще бере ядове. А още повече, когато Юга го няма. Но да връщаме Юга е като иди ми, дойде ми. Взето е решение да си ходи и това е правилното.
Но какво да кажем за партньора на Кареасо- Шопов. От това, което видях изключително посредствено представяне. Този футболист не е за ЦСКА и мисля, че 90 процента от феновете ще се съгласят с мен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”