Синдик влиза в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Синдик влиза в ЦСКА?

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 17:40

Tommi написа:
Red_Girl написа:Сам не си вярваш. Тоя ви каза буквално, че сте друсалки.. :lol: :lol: Ако му предложат някъде повече пари хич няма да му пука за вас. :lol: :lol:

Няма да стане. ;) Аз ли знам по-добре или ти? 8-)

Минев си е боклук, недей да гарантираш без да си сигурен, че после ще береш яко срам, не че не беше прав, ама после такива педалски извинения, айде моля ви се.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 сеп 2014 17:41

Закривай :!:

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 сеп 2014 17:44

Бакиите в БГ футбола край немат.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 19 сеп 2014 17:44

Teo написа:Това да паднеш на такова ниво, че Буфер да ти срине сектора до основи... човекът мазал седалките с грес в гостуващия сектор с фенове на подуяне е вече един от тях.. :oops:

Сектор А кога ще е готов май 2016 или май 2022? :idea: :lol: :lol: :lol:

Абе ние за година и нещо вдигнахме А сектор, максимум след година е готов, а вие три години не можете да си смените седалките в Г. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак сте по-зле, но злобеете. Такава ви е природата явно.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 17:44

Кашчей написа:
BRF написа:
Tommi написа:
BRF написа:А разликата между финасови проблеми и финасови затруднения е?

Ние сме Левски, Левски от София и при нас няма проблеми, а има само възможности и предизвикателства! 8-)

Или по друг начина казано-ние сме с всяка власт,комунисти с комунистите,фашисти с фашистите,сега сме орденосци с орденосеца :lol: !

Бате, освен вас, аз не знам делегация от фенове на друг отбор да е ходила на аудиенция при президента, за да им спасява отбора. Няма и други, които два пъти да са се обръщали с подобни декларации към НС. Създадени сте от власт и все се стремите към властта, когато нещо не върви при вас.
Това, с аудиенцията, сигурно и в световен мащаб го няма.

Бате-мате,така е!Трябва да се борим за всичко,не като подуенци да си ги получават на готово!Два стадиона им дадоха(левски оле,нищо общо с МВР :lol: ,само стадиона),на нас нищо!
Обръщаме се към НС за да приемат НОРМАЛЕН закон,който да подпомогне спорта!Може и в Русе да се случи нещо за футбола в крайна сметка и поредния Дунав(другите са закрити за да не се плащат дължимите данъци и осигуровки) да заиграе футбол!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 сеп 2014 17:46

Tommi написа:
Red_Girl написа:Сам не си вярваш. Тоя ви каза буквално, че сте друсалки.. :lol: :lol: Ако му предложат някъде повече пари хич няма да му пука за вас. :lol: :lol:

Няма да стане. ;) Аз ли знам по-добре или ти? 8-)

Със сигурност аз!!! :lol: Фактът , че след всеки ваш мач се криеш говори достатъчно. :lol: :lol: Не спираш да пишеш глупости и после ставаш за смях. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 сеп 2014 17:46

Особено ще се запомни жеста му в мача за Купата на България срещу Левски в Пловдив (2:0). Тогава преди изпълнението на един тъч, Минев беше замерен с предмети и порция звучни псувни. В отговор футболистът им показа боцкане със спринцовка, намеквайки че феновете на Левски се дрогират. А привържениците на Ботев започнаха да скандират „Хероин, игла за Левски София“.

Минев им се изтакова на главите... :oops: а те си го обичат :oops:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 сеп 2014 17:49

Teo написа:
Особено ще се запомни жеста му в мача за Купата на България срещу Левски в Пловдив (2:0). Тогава преди изпълнението на един тъч, Минев беше замерен с предмети и порция звучни псувни. В отговор футболистът им показа боцкане със спринцовка, намеквайки че феновете на Левски се дрогират. А привържениците на Ботев започнаха да скандират „Хероин, игла за Левски София“.

Хах, че той Лупи не ви ли се такова на евроучастието, ама за вас е Бог и спасител :oops: Ей сега ще Ви "спаси" едно хубаво :lol: Не остана :lol: Фалшива коса-фалшив отбор :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 сеп 2014 17:50

CTAHKO написа:
Teo написа:

Хах, че той Лупи не ви ли се такова на евроучастието, ама за вас е Бог и спасител :oops: й сега ще Ви "спаси" едно хубаво :lol: Не остана :lol: Фалшива коса-фалшив отбор :!:

Ще видиме накрая кой ще предвари печата :idea: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 сеп 2014 17:51

CTAHKO написа:Хах, че той Лупи не ви ли се такова на евроучастието, ама за вас е Бог и спасител :oops: Ей сега ще Ви "спаси" едно хубаво :lol: Не остана :lol: Фалшива коса-фалшив отбор :!:

Борат все едно ви е спасил. :lol: :lol: Тва да се смеете на Лупи, при условие, че сте по- зле от нас с Борат е скандално. :lol: :lol: Но нищо.. ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “ЦСКА”