Към 70-тата минута имахме над 50 центрирания, нямаме достатъчно креативен играч, който да измисли гол. Единствено Евандро може да бележи, ако бяхме отправили 10 удара при тоя натиск от границата на наказателното, поне един щеше да влезе.
Всички отбори тази година са слаби от топ 3, Локомотив Пловдив са единствените дръпнали от лигата.
На мъка някой ще стане шампион.
Ефбет лига 7 кръг/ Дунав-ЦСКА / 25.08.2019 / 18:00 ч. FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Ефбет лига 7 кръг/ Дунав-ЦСКА / 25.08.2019 / 18:00 ч.
От всички центрирания от статични положения се запомниха само 2 изпълнени от Занев,два от по-опасните удари към вратата на Дунав бяха блокирани от червени футболисти, малкото положения които имаха футболистите на Дунав пред нашата врата станаха след извеждащи подавания от футболисти на ЦСКА. Какво показва това, пълен хаос в отбора, никакви тренировки на изпълнения на заучени положение, Тиаго не е достатъчно класен за да изпълнява статичните положения в ЦСКА, той е срам за изпълнители като Жеков, Б.Колев,Хр. Янев, Хр. Стоичков, Карачанаков,Десподов и десетки други футболисти на ЦСКА които бележеха гол след гол от наказателни удари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Когато чета мненията ви преди мача и сега след мача, голям контраст.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Когато чета мненията ви преди мача и сега след мача, голям контраст.
И аз така, та дори не ми се четат мненията след мача...
Имам един въпрос - ЦСКА не ви ли заприличва все повече на неуспешния проект, Литекс?...Да съм казвал че Дедо може да бъде треньор само на "Левски" и Литекс?...
Не че и Стойчо Младенов не се е издънвал така срещу Славия, Миньор, Пирин, ама той не е печелил КЕШ, нали?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
goshev написа:Фабрини беше още по-безполезен играч от Тиаго.Поне за малкото мачове не даде нито един извеждащ пас към нашата врата, от който ни вкарват.Тук може би наистина е на светлинни години от Тиаго.
Към нашата не даде, но към тази на Лудогорец даде, за да може отново португалската "звезда" да пропилее. Чудя се докога ще го гледаме това недоразумение в отбора.
-
MarianDimitrov
- Контакти:
realno написа:Когато чета мненията ви преди мача и сега след мача, голям контраст.
Нормално ! Мненията според играта и представянето !
Велик ЦСКА !