КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман FT 5:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман (финал ОК)
Според мен нашите днес малко подцениха мача, а и като поведоха рано, играха като цяло несериозно през първото полувреме. През второто смачкахме "Ботев", но те вече бяха отпаднали физически. Галчев специално няколко пъти се излигави доста високомерно и направи елементарни грешки, което всъщност според мен му се случва често през този сезон. Много хубав гол вкара Головодов. Чорбаджийски няколко пъти в мачовете досега нямаше късмет да се разпише и се радвам, че този път успя. Цветков и Узунов напуснаха с травми - дано не е сериозно, че 5 контузени (по-точно 4 - Момчил Цветанов още от преди това имаше проблеми) за толкова кратко време е сериозна бройка, а тези двамата специално тъкмо се бяха леко разиграли напоследък. Малко ме учуди като цяло, че Янев направи само 2 промени от последния мач - явно срещу "Чико" ще започнат повече резерви. Как да е, през този сезон още не бях ходил на мач за Купата и се радвам, че днес имах възможността. За жребия аз лично не бих се изхвърлял да си пожелавам отбор от А група - засега ми се иска да срещнем такъв от Б.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Да, Б група ще е добре като начало. Все пак до момента ние нямаме среща с по-сериозен съперник. Дори не сме играли със силните отбори от В група. Но в края на краищата каквото отреди жребието, това е. Имаме няколко опитни футболисти, те трябва да поведат младите. Купата не е цел №1. Важното е да се гради отбор, младите да трупат опит и самочувствие, а не самозаблуда.
Недейте да се самозаблуждавате
С който и отбор от А група да играете ще ви бъде много тежко
А ако ни се паднете...тежко ви. Много ни се насъбра и тоя път прошка няма.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
Страхотен мач на ЦСКА , ама скоро идва ли идва Монтака 
greenday написа:Недейте да се самозаблуждаватеС който и отбор от А група да играете ще ви бъде много тежко
А ако ни се паднете...тежко ви. Много ни се насъбра и тоя път прошка няма.
Е, недейте и вие чак толкова да сте сигурни. Просто все още реалната сила на отбора ни не я знаем. Ще разберем скоро до къде сме стигнали.
Ако се паднем с вас, сигурното е, че мачът ще е на кръв. Нашите повечето са цесекари и знаят за какво става въпрос. Другото сигурно е, че губим фактора домакинство. Затова за нас е по-добре да не се падаме с вас точно този кръг.
e4sy написа:Страхотен мач на ЦСКА , ама скоро идва ли идва Монтака
Епа заповядайте.
Колеги, трябва още време да се обиграе отбора. Аз лично си пожелавам Пирин да ни се падне. Нека стартираме срещу такъв отбор и да наберем повече енерция и да ги смачкаме всички тези смешни отборчета от А група! Поздрави за хубавият мач с Ботев Ихтиман, жалко че не можах да отида!
Дано ни се падне някой от Б група, че по етапи, да си сверяваме часовниците. 
Кефа цена няма, ама струва пари!
Leeroy написа:Колеги, трябва още време да се обиграе отбора. Аз лично си пожелавам Пирин да ни се падне. Нека стартираме срещу такъв отбор и да наберем повече енерция и да ги смачкаме всички тези смешни отборчета от А група! Поздрави за хубавият мач с Ботев Ихтиман, жалко че не можах да отида!
Викаш, поне ще покажем на едни други, как се бие този отбор.
-
angelofdeath
- Контакти:
Няма значение, кой ще се падне, защото ЦСКА не се страхува от никой. Срещу отборите от А група ще е трудно, още сме зелени. Затова дано да го даваме на етапи, първо тим от Б група, който и да е, а след това вече няма значение. Купата е сериозен турнир, а ние си имаме приоритети. Ръководството трябва да реши, за какво ще се борим този сезон. Важно е да се дозират силите, а и вече имаме доста контузени. За мен реално е влизане във Б група само с победи, обиграване на отбора и съставяне на солиден гръбнак за елита. Колкото повече кръгове от надпреварата за Купата преминем ще е бонус.