Лудогорец ощетява Ботев Пд и ЦСКА,къде е БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BFS
Контакти:

Re: Лудогорец ощетява Ботев Пд и ЦСКА,къде е БФС

Мнениеот BFS » 24 мар 2015 14:12

BRF написа:Аз не се притеснявам!Просто това е моята истина за нещата в България!Тоя държи половината България,как някой ще го прецака,нали си има и други начини!Намесих Левски,защото ония събличащите момчета ,винаги ще успеят да уговорят БЪЛГАРСКИ футболист да разтрогне с Левски както му кажат!

Хората които уговорят футболист да разтрогне под претекст, че няма да играе футбол повече, знаем кои са.

Истината не може да е твоя или моя, тя е една!
ЦСКА дълги години са били държавно тимче и най-лошото ече продължават да си живеят така. Да си харчат пари, които нямат, да не плащат на отборите, чийто юноши крадат и по-този начин да фалират отборите, които се издържат главно със школата си. А ЦСКА нямат школа или поне нищо не вадят от там, те имат 9,10 или 11 чуждестранни футболиста в титулярният състав. От такъв отбор няма никакъв смисъл. Той никога не е печелил нещо в основата на които да са футболисти от школата, ЦСКА-ри. Всичките им титли са с юноши на други отбори, взети по вторият начин или т.н. партийна линия. 25 години по-късно всичките им титли са с мутренски пари и когато кладенчето пресъхне, всички им длъжни, само те не дължат. Това е един изкуствен отбор, а всички знаем, че тези отбори рано или късно си отиват от футболната карта. Не че им го пожелавам, то си е естествено стечение на нещата.
За т.н. Сашета е ясно, че няма как да се борят за шампионска титла, но продължават да я пеят тази песен. Те много добре знаеха, че трябва да продадат Серджио Буш за да завършат сезона ( не е сигурно още) и че е въпрос на време да изгубят първото място, защото този футболист бе техният половин отбор.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 14:17

Син до гроб_ написа:
Red thunderstorm написа:
Син до гроб_ написа:Не спираш с глупостите, а? Кой футболист е бил убеден да си тръгне без неустойки заради феновете? Спри се с лъжите и демагогията. Знаем ,че ви е вродена по рождение на червените, ама все пак толкова малоумни твърдения.....всеки ден качвате летвата по-високо в простотиите си. :lol: :lol:

То не е късно! :lol:
На Петев платихте ли му неустойка за "дългия" му период начело на Левски и за това, което му причинихте по време на пресконференцията, или беше "убеден" да не търси нищо? ;)

Егати тъпака! :lol: :lol: :lol: Кой футболист е въпросът бе, охлю?

Пламен Димов :!: Къде играе сега :?: ПК71 ... Други да изброяваме ли? Щото с чужденците е друга бира - той затова Йоката се обажда от време на време за едни пари :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 24 мар 2015 14:19

Син до гроб_ написа:
Red thunderstorm написа:
Син до гроб_ написа:Не спираш с глупостите, а? Кой футболист е бил убеден да си тръгне без неустойки заради феновете? Спри се с лъжите и демагогията. Знаем ,че ви е вродена по рождение на червените, ама все пак толкова малоумни твърдения.....всеки ден качвате летвата по-високо в простотиите си. :lol: :lol:

На Петев платихте ли му неустойка за "дългия" му период начело на Левски и за това, което му причинихте по време на пресконференцията, или беше "убеден" да не търси нищо? ;)

Ти какъв си бе? И кой ти дава право да обиждаш? Къде видя нещо обидно срещу теб да е написано? Или май това ти е заложено в природата? Като гледам, нямаш коментар, в който да не ползваш обидни квалификации! :oops:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 14:32

Това са си мои мисли,защо намесваш всички не знам!
Имам си глава на раменете и преценявам кое,как да си обясня!Не ми трябват лупи,батков или младежа,ако ме разбираш!
Интересно ми е как футболист с две неплатени заплати(Крумов) и му е обявено "ако има достойнство" да си тръгне,вместо да скъса договора по вина на клуба,се съгласява на взаимно съгласие без обещетение?Аз си го обяснявам така,ти си го обяснявай както искаш!Щом могат да унижат треньора си пред легендата си в присъствието на 20-30 журналисти с камери и микрофони,представи си какво биха направили на саме!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 14:35

Cicero написа:
BRF написа:Не Ви разбирам!Аз спорове в съд за мое щастие не знам как се решават!Кой крив,кой прав,да се оправят!Просто днес си мислих:ЦСКА казва,че им дължат пари или Ботев или лудогорец,Ботев казва лудогорец ни дължат пари,...................та си викам:сега остана лудогорец да кажат,че ние им дължим пари :lol: !Почти познах,вие им дължите според тях :lol: !Щеше да е истински смешно,ако не беше комично!

Ами нека погледнем тезите:
ЦСКА - имаме да получаваме пари по трансфера на Анисе в Лудогорец, има клауза в договора.
Ботев - Има две сметки по договора на Анисе, една на името на ЦСКА и една на името на Титан. Преди да се разгледа казуса при нас, от Разград ни информираха, че влизат като страна по този договор и плащат процента на Титан.
Лудогорец - Документи нямаме, ама ако може едни 65 000 да ни върнат от Ботев. (защо - не знам, ама до 5 дни да ни ги върнат)

Аз нямам теза бе човек!ДА СЕ ОПРАВЯТ,тях ли да мисля :lol: ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 14:43

BFS написа:
BRF написа:Аз не се притеснявам!Просто това е моята истина за нещата в България!Тоя държи половината България,как някой ще го прецака,нали си има и други начини!Намесих Левски,защото ония събличащите момчета ,винаги ще успеят да уговорят БЪЛГАРСКИ футболист да разтрогне с Левски както му кажат!

Хората които уговорят футболист да разтрогне под претекст, че няма да играе футбол повече, знаем кои са.

Истината не може да е твоя или моя, тя е една!
ЦСКА дълги години са били държавно тимче и най-лошото ече продължават да си живеят така. Да си харчат пари, които нямат, да не плащат на отборите, чийто юноши крадат и по-този начин да фалират отборите, които се издържат главно със школата си. А ЦСКА нямат школа или поне нищо не вадят от там, те имат 9,10 или 11 чуждестранни футболиста в титулярният състав. От такъв отбор няма никакъв смисъл. Той никога не е печелил нещо в основата на които да са футболисти от школата, ЦСКА-ри. Всичките им титли са с юноши на други отбори, взети по вторият начин или т.н. партийна линия. 25 години по-късно всичките им титли са с мутренски пари и когато кладенчето пресъхне, всички им длъжни, само те не дължат. Това е един изкуствен отбор, а всички знаем, че тези отбори рано или късно си отиват от футболната карта. Не че им го пожелавам, то си е естествено стечение на нещата.
За т.н. Сашета е ясно, че няма как да се борят за шампионска титла, но продължават да я пеят тази песен. Те много добре знаеха, че трябва да продадат Серджио Буш за да завършат сезона ( не е сигурно още) и че е въпрос на време да изгубят първото място, защото този футболист бе техният половин отбор.

И връзката с темата е..............

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 мар 2015 14:46

Лудогорец имал да взема 65 000 от Ботев Пд, а ЦСКА вече изгуби почва :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 мар 2015 14:56

boabbb написа:
Син до гроб_ написа:
Red thunderstorm написа:

Пламен Димов :!: Къде играе сега :?: ПК71 ... Други да изброяваме ли? Щото с чужденците е друга бира - той затова Йоката се обажда от време на време за едни пари :lol:

ПК71 играе в Славия. Кой футболист е пропищял за пари бе, кюстендилска сливо? Да си чул Огнянов (в момента в Берое), Крумов, Димов да съдят Левски и да ги спират за лиценз? На Йоканович и екипа му има да се дават около 50 000 евра, ако не се лъжа. Не е като да сме на вашето дередже с 200 дела кое от кое по фрапиращи и с огромни суми, спъващи лиценза!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 мар 2015 14:58

BRF написа:

Имам си глава на раменете и преценявам кое,как да си обясня!Не ми трябват лупи,батков или младежа,ако ме разбираш!
Интересно ми е как футболист с две неплатени заплати(Крумов) и му е обявено "ако има достойнство" да си тръгне,вместо да скъса договора по вина на клуба,се съгласява на взаимно съгласие без обещетение?Аз си го обяснявам така,ти си го обяснявай както искаш!Щом могат да унижат треньора си пред легендата си в присъствието на 20-30 журналисти с камери и микрофони,представи си какво биха направили на саме!

Ти как разбра ,че Крумов си е тръгнал без обещетение, като дори и Гонзо излезе и каза ,че ще им се платят неустойките, като просто са разсрочени?! Имаш глава на раменете, ама май не върши много работа, освен да измисля лъжи. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 15:05

Син до гроб_ написа:
BRF написа:

Ти как разбра ,че Крумов си е тръгнал без обещетение, като дори и Гонзо излезе и каза ,че ще им се платят неустойките, като просто са разсрочени?! Имаш глава на раменете, ама май не върши много работа, освен да измисля лъжи. :lol:

Да,да гонзалина била казала!Добре!Оправяй се бе г.ведо смотано!

Върни се в “ЦСКА”