k20dan4o написа:bastuna2003 написа:k20dan4o написа:Ей хора върнете се от началото на темата и я прочетете още веднъж. Ще установите че 90% пишете за Лудогорец. А темата е съвсем друга....нали трябваше да размишлявате върху вашият си отбор.
Иначе относно ЦСКА за мен са фаворити за титлата, просто всичко е в техни ръце, а и програмата им е по лека.
Ако станете шампиони обаче е по-важно какво ще се прави през зимния и летния трансферен прозорец при добри оферти към играчи.
Ако се продава на килограм ви очаква ново фиаско. За справка - само хвърлете един поглед върху официалния ви календар за 2014 г. и вижте колко играчи все още играят в отбора.
И в кръга на шегата ако по някое време отиде Киро при Лупи и го спонсорира с 2-3 млн. за да изпусне ЦСКА титлата как ще реагирате и кой ще е по-виновен тоя дето е дал баницата или този дето я е изял.
Киро никога няма да предложи пари на Лупи за титлата. Ако иска титлата Киро ще си я вземе. Почват се мачове с младежки формация, а срещу нас всичко на кръв. Циркът ще е пълен.
А за новоизлюпените фенчета на Лудогорец (не визирам теб, струваш ми се свестен) ще им кажа, че ще изчезнат в момента, в който и Киро Парахода изчезне. А това ще стане. Дали няма да се хареса на някой във власта, дали ще получи синдрома "Георги Илиев", но скоро няма да го има. И си ставате старите мърши
Да, ако Киро го няма - приключва и проекта Лудогорец, по това се различаваме от ЦСКА и Левски, но не виждам причина да се откаже или да го откажат.
Първо - доста пари вече инвестира в отбора, базата а сега и в стадиона
Второ - бизнеса му не е само в една сфера, и дори да има проблеми в някои от бизнес начинанията му, няма да се отрази драстично
Трето - при положение че нещата му се получават още от самото начало смятам че е доста мотивиран да продължава и за напред.
Четвърто - в момента успехите на Лудогорец са като една много добра реклама за него и бизнеса му. Спокойно може да каже - Каквото започна от нулата го правя, развивам и носи печалба
Пето - отбора вече има доста спонсори които поемат голяма част от бюджета на отбора, общината също не е безразлична.
Смятам че ако имаме четири-пет стабилни и добри отбори може да се доближим поне до нивото на Румъния като цяло, а не да се мисли в посока ние да изчезнем, Левски да ги пратим във В група, Ботев да се разпаднат и т.н.
Първо - така е, но отчасти. Засега за новия ви стадион само държавата е дала пари
Второ - кажи ми точно какъв му е бизнеса, защото аз виждам рязане на кораби, неизпълнение на приватизационни договори и далавери с лекарства (А знаем като се занимаваш с лекарства, какъв ти е скрития бизнес).
Трето - нещата наистина му се получават. За последните 25 години е най-добре представилия се клуб. Въпросът е какво ще прави като колелото тръгне надолу - късметът да не го покрива и да следват 2-3 сухи години откъм успехи
Четвърто - успехите на Лудогорец не са никаква реклама, а просто избиване на комплекси и показване, че е най-големия след ББ. Засега успява. Засега е печеливш проект, но погледни "Трето"!
Пето - спонсорите ще изчезнат заедно с Киро Парахода. Лудогорец не е марка, а временно явление.