Позиция на Сектор "Г"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Позиция на Сектор "Г"
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Няма нищо такова не го слушай.
Аз знам, че няма и затова го питам
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Видяхме и позицията на ръководството-веднага заглуши протеста, като затвори сектора на феновете, и така излезе, че протест няма. Видях и Стойчо, как се държа пред камерите на телевизията-пълен простак!
Браво "професоре",и в качеството си на какъв даваш тези определения!
Явно толкова мразиш ЦСКА,че всяко нещо,което излезе от червения клуб ти изглежда нереално! Кажи какво толкова те дразни ЦСКА и по-специално лицето Стойчо Младенов ? Да не би някой от клуба да ти е направил нещо, дето не се връща?!![]()
В качеството си на зрител и любител на играта и правилата-на терена и извън него. Кое да е реално според теб-държането на Стойчо пред камерите ли е реално? Ако на теб ти харесва неподправен простак, на мен не ми харесва. Не е ли истина, че ръководството ви заглуши бунта, като затвори сектор Г на националния? Как можеш да покажеш протест, като официално ти е забранен достъпът до това място, та ти не можеш да покажеш, че не искаш да си там, в знак на протест? Ти определено или не можеш, или не искаш да мислиш!
Абсолютни глупости.
В сектор "Г" имаше хора. Малко, но имаше.
Петорчо Младенов написа:BRF написа:Позицията е такава,каквато са я написали.Който не е бил съгласен с нея,можеше да отиде в Г.
Личното ми мнение е че не трябваше да оставаме сектора празен.
Да бе, ама позиция могат да имат хора, които дават нещо, инвестират и очакват възвращаемост, примерно. тука няколко човека са си платили билетите да гледат мач - никой не ги кара на сила, и си мислят, че могат да правят каквото си искат. Българска, гнусна и проклета постъпка!
Ами,аз нищо не съм дал на скитащия музикант дето свири вчера на нашата улица,ама бих казал , че е добър!Не съм инвестирал в него,ама имам позиция
Протеста на ОРГАНИЗИРАНИТЕ привържаници на ЦСКА беше символичен!Преместихме се от Г в А,като си заплатихме съответната цена!Имаше си и хора в Г сектор по една или друга причина.Може да не са имали 4лв,колкото е разликата в цената,може да не са съгласни с протеста,може и да не си представят да гледат Дербито от различен сектор,може и................
-
Петорчо Младенов
- Контакти:
BRF написа:Петорчо Младенов написа:BRF написа:Позицията е такава,каквато са я написали.Който не е бил съгласен с нея,можеше да отиде в Г.
Да бе, ама позиция могат да имат хора, които дават нещо, инвестират и очакват възвращаемост, примерно. тука няколко човека са си платили билетите да гледат мач - никой не ги кара на сила, и си мислят, че могат да правят каквото си искат. Българска, гнусна и проклета постъпка!
Ами,аз нищо не съм дал на скитащия музикант дето свири вчера на нашата улица,ама бих казал , че е добър!Не съм инвестирал в него,ама имам позиция!
Протеста на ОРГАНИЗИРАНИТЕ привържаници на ЦСКА беше символичен!Преместихме се от Г в А,като си заплатихме съответната цена!Имаше си и хора в Г сектор по една или друга причина.Може да не са имали 4лв,колкото е разликата в цената,може да не са съгласни с протеста,може и да не си представят да гледат Дербито от различен сектор,може и................
Ами супер, че те радва музиканта, дай сега да мобилизираме агитка да го слушаме, а, пък ако някой не му харесва как свири да му зададем въпрос и да го накараме да спре? Нали това казвам - всеки си има мнение и е отвратително, когато разни групи се изказват от името на всички и задават въпроси за нещо от които не разбират. Анималси, офанзиви и още не знам си какви...Това вече започва да втръсва и да мирише. Това, че някой си е основал фенклуб и има няколко десетки члена в него не го прави ръководител, нито пък фактор, който да има претенции. Нали така?
Звъня на полувремето и викам на едни приятел - що е празен Г бе, къде си? Има протест и не влязохме там. Той е искал да бъде в сектор Г, но явно преди началото на мача някой е дал инструкции и доста хора са се хванали на глупостта.
-
angelofdeath
- Контакти:
Така се протестира цивилизовано, без простотии и рушене. С това преместване във А сектор всички схванаха посланието. Не случайно от клуба реагираха, като ужилини, значи са ни чули.
angelofdeath написа:Така се протестира цивилизовано, без простотии и рушене. С това преместване във А сектор всички схванаха посланието. Не случайно от клуба реагираха, като ужилини, значи са ни чули.
Това искам да кажа и аз.Никой,никого не е карал на сила да ходи в А.Както се видя,имаше си хора и в Г сектор!Който,където е решил от там е гледал.
Кашчей написа:Петорчо Младенов написа:BRF написа:Позицията е такава,каквато са я написали.Който не е бил съгласен с нея,можеше да отиде в Г.
Брях, феновете не могат да имат позиция. Ми играйте си мачовете без публика, като си толко отворен!
Видяхме и позицията на ръководството-веднага заглуши протеста, като затвори сектора на феновете, и така излезе, че протест няма. Видях и Стойчо, как се държа пред камерите на телевизията-пълен простак!
Ти не знам какъв простак си,ама внимавай вместо таксито да не сгази валяка,че той го прави само по един път и не повтаря
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
Петорчо Младенов
- Контакти:
angelofdeath написа:Така се протестира цивилизовано, без простотии и рушене. С това преместване във А сектор всички схванаха посланието. Не случайно от клуба реагираха, като ужилини, значи са ни чули.
И срещу какво се протестира?
Петорчо Младенов написа:angelofdeath написа:Така се протестира цивилизовано, без простотии и рушене. С това преместване във А сектор всички схванаха посланието. Не случайно от клуба реагираха, като ужилини, значи са ни чули.
И срещу какво се протестира?А, да - не сме отстранили един отбор, за да отпаднем от следващия или пък да извършим голямото геройство - отпадане в плейоф за влизане в групи на ЛЕ - най-комерсиалния турнир. Те шефовете си го казаха - и тях ги е яд, че някое друго евро не е влезло в касата, ама какво да направят - да се оттеглят ли? Ето на - сега са ангажирали футболисти с бъдеще и потенциал. С времето от тях ще се изкарат много по-добри пари и победите благодарение на тях ще донесат достатъчен престиж, с които ще наваксаме пропуснатите няколко хиляди евра от Лига Европа.
Добре бе човек!Живеем в демократична държава(малко ми е смешно да го пиша)