7 Кръг/ЦСКА - Ботев Пловдив /30.08.2024/ 21:30 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: 7 Кръг/ЦСКА - Ботев Пловдив /30.08.2024/ 21:30 ч.

Мнениеот gihuelo » 31 авг 2024 10:12

Dani Kiki написа:
CSKA 78 написа:Най-големият проблем на този отбор, е липсата на Матай, Махмутович и Юга!
Преди мача с Левски през пролетта, в който бихме с 2:0 бяхме с една от най-добрите защити в първенството, даже може би най-добрата!
Матай, който беше и лидер напусна, както и Махмутович! Който никак не беше лош като защитник! Ръководството отсвири Юга, който също е лидер, и е единственият ни дефанзивен халф! И резултатите са налице! Ако няма да връщат Юга ни трябва спешно дефанзивен халф, и той трябва да бъде с най-голям приоритет! Понеже само с Кареасо няма да стане!
Също ни трябва нападател голаджия и крило, което знае как да прави асистенции! Новият нападател е гола вОда, а за Локило нямам думи колко е зле! И не на последно място ни трябва още един защитник - висок и да не е бавен!

Е то това е половин отбор почти! Как ще стане за два дни?! :)

Защо за два дни ?

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 31 авг 2024 10:48

gihuelo написа:
Dani Kiki написа:
CSKA 78 написа:Най-големият проблем на този отбор, е липсата на Матай, Махмутович и Юга!
Преди мача с Левски през пролетта, в който бихме с 2:0 бяхме с една от най-добрите защити в първенството, даже може би най-добрата!
Матай, който беше и лидер напусна, както и Махмутович! Който никак не беше лош като защитник! Ръководството отсвири Юга, който също е лидер, и е единственият ни дефанзивен халф! И резултатите са налице! Ако няма да връщат Юга ни трябва спешно дефанзивен халф, и той трябва да бъде с най-голям приоритет! Понеже само с Кареасо няма да стане!
Също ни трябва нападател голаджия и крило, което знае как да прави асистенции! Новият нападател е гола вОда, а за Локило нямам думи колко е зле! И не на последно място ни трябва още един защитник - висок и да не е бавен!

Защо за два дни ?

Трансферният прозорец у нас затваря в понеделник.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 авг 2024 10:55

Dani Kiki написа:
gihuelo написа:
Dani Kiki написа:

Защо за два дни ?

Трансферният прозорец у нас затваря в понеделник.

След това не могат ли да се купуват играчи ? Или?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 авг 2024 11:03

gihuelo написа:След това не могат ли да се купуват играчи ? Или?

Само свободни агенти, но предполагам го знаеш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2024 13:24

Относно мача не ми се иска да критикувам Томаш от първия мач за избор на играчи, тактика и т.н. , но.... някои неща просто се набиват на очи.

- Като това да сложиш Турицов капитан (обяснено после в интервюто с някаква химия ?)

- Да пуснеш Шопов ( в интерес на истината не лошо първо полувреме, но той не е крило)

За другите нямам чак такива претенции, но очаквах повече от Томаш в първия мач. И ам предвид като треньорски решения, по-разчупен състав, схема на игра. Поне Петко да беше пуснал титуляр, схемата малко по-атакуваща ми се искаше да е. Не 4-1-4-1, а 4-4-1-1, както бях писах преди мача. Малко самотен беше Колияпу в атака.

За мача:

В интерес на истината първото полувреме не играхме зле. Даже малко се изненадах, че играем така с такъв състав без типични крила. Създадохме няколко добри ситуации, греда на Колияпу, още няколко удара имахме. Играчите тичаха и се раздаваха.
Ботев обаче изигра един от най-слабите си мачове дотук в шампионата според мен и въпреки това.... :)
Втората част се случи това, което се случи. :) Поредна грешка на Християн ( в началото на мача пак сгреши, но Бусато спаси). Той обаче е обект на отделен анализ.
И след това както казват и пичовете от фен тв, обърка ли се нещо в мача- падат главите. Пореден психологически срив. И да липсата на лидери е огромен проблем. Няма кой да вдигне отбора при негативен развой, при ситуация с трудности и т.н. Няма кой!
Не знам второто полувреме го запомних най-вече със скока на Петко срещу Мараш при борба за висока топка и това е. ;)Толкова за мача!

За треньора:
Хубаво изказване за пред феновете особено частта за сърцето и за топките. Оттам нататък обаче... Четох един коментар тук преди мен, май не беше на наш, че не е правилно Томаш да атакува играчите още след първия мач, да се сипят заплахи и т.н. Не знам и аз кое е правилно и кое не. И Томаш едва ли знае. Писах тук, може да не е лош треньор, но той не е бил в такава ситуация в кариерата си преди- да води отбор от криза и то много тежка. Любо е бил, Петев е бил, дори Ицо Янев е бил, но Томаш мисля, че не. Едно е да те назначат в началото на сезона, да си направиш селекцията и подготовката ти, друго е при такава ситуация. Добрите ръководители много често избират треньора не само според качествата му по принцип, но и според самата ситуация, в която се намира клубът, защото в една ситуация един треньор може да ти свърши по- добра работа от друг, според различните им специфики, опит, темперамент и т.н. В случая Пенев и Петев имат повече опит в кризисни ситуации и биха се справили по-добре в такава ситуация, но и цялостно са по- добри треньори от Томаш. А един Ицо Янев също ни се справил по-добре в такава ситуация според мен от Томаш, защото е бил в подобни ситуации, но цялостно той е по-слаб треньор от Томаш.
Томаш говори срещу футболистите, заплашва ги, но реално дава ли си сметка, че това са групата играчи, с които той ще работи основно поне до зимата. Други няма! Най-много да дойдат още двама-трима. Време не остана и даже с това некадърно ръководство и двама- трима не е сигурно, че ще дойдат. А и какви ще са те???

Последно за някои футболисти, че много дълго стана:

- Ще отлича Колияпу. Добро попадение е, личи си. Раздвижен, бърз, физически здрав, добър на втория етаж, връща се назад, участва в разиграванията. Единствено головият му удар е леко под съмнение доколко ефективен е.

- Петко: това момче си е бяла лястовица от школата. Дори и само заради желанието, което показва. Заслужава да играе, Томаш можеше да рискува и да го пусне титуляр дори.

- Тасев загатва все още, но има желание. Може и да стане, трябва му още време и дано Томаш му даде шанс. Не виждам за момента Локило с какво е по-добър.

- Християн: какво се случва с него? Дали не тръгна той по чалготеките, сладкия живот и т.н. или е нещо друго? И аз не знам, но всеки мач почна да греши. Малко синдрома на Турицов. Все още има надежда, разбира се, но трябва работа и то не само на терена, но и чисто психологически. Дали е от физическата форма, дали е от партньорите- ментори до него на терена, които ги няма вече дали е повече на психологическо ниво причината или някакви нови тактически задачи, които получава. Няма как да знаем цялата истина. Но трябва подкрепа от феновете към това момче. Нека да не го мачкаме още отсега и да му дадем време и шанс.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 авг 2024 13:35

Emmanuel написа:Томаш в интервюто след мача показа истинското си лице и според мен това ще го провали при вас. Какво искам да кажа? Ясно е, че отбора ви е тотал щета. Ясно е че имате нужда от цялостно обновяване, но е още по-ясно е, че играчите ви имат нужда да се вдигнат чисто психологически. Да им се покаже, че трябва да имат малко повече вяра в себе си и нещата ще се подобрят. Вместо това Томаш започна да напада в интервюто след мача играчите ви по много грозен начин. Колкото и да е прав - това не е градивно за климата в един отбор. А понеже трансферният прозорец затваря - това ще са 99% от играчите на които той ще разчита. Е как да стане като ги е наредил пред цяла България още на вторият си ден в отбора. Ето защо мисля, че той ще се провали, което след предателството му към Спартак - ще е напълно заслужено!

Значи собственикът на Спартак Варна слага цена в договора на старши треньора, идва някой и я плаща, треньорът се връща у дома си и ти виждаш някакво предателство. Ами значи нещо недовиждаш. Бягай за очила.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 31 авг 2024 15:19

MASTER_COOL написа:Значи треньор може да бъде уволняван по всяко време, но не може да напусне по собствено желание ? В това ли ни убеждаваш ? И заради това е грешен ?!

Грешен е, защото:

1. Спартак повярва в него!
2. Решиха да го чакат и селекцията закъсня!
3. Решиха да го чакат и подготовката закъсня - нямаха време за контроли и подготовка!
4. Делегираха му пълна власт и пръснаха милиони (на база доверие) за селекция, която той поиска!
5. Клуба инвестира много средства в проект, в който той бе крайъгълният камък!

И той предаде клуба и го напусна!
Томаш е не просто грешен - предател е, защото когато един клуб е инвестирал толкова много доверие, финанси и търпение към теб... можеш поне да изкараш полусезона, а той не остана и до мача с Левски! Този човек след само няколко месеца ще бъде натирен от вашите шефове, ще бъде употребен и ще осъзнае, че сбърка, защото можеше да направи нещо значимо на Коритаре стейдиъм! А с фенската маса на Спартак и финансовата мощ на собственика - един европробив щеше да е възможен!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 авг 2024 15:46

Никой няма да пипа Томаш, защото си е у дома. Дори и да изпадне. Проблема не е в треньора при нас, съвсем друг е. Имаме нужда от сърдечна операция и ще бъде извършена.
Гледай си Лудогорието, нас не ни мисли ;
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 31 авг 2024 16:38

danko_sot написа:Относно мача не ми се иска да критикувам Томаш от първия мач за избор на играчи, тактика и т.н. , но.... някои неща просто се набиват на очи.

- Като това да сложиш Турицов капитан (обяснено после в интервюто с някаква химия ?)

- Да пуснеш Шопов ( в интерес на истината не лошо първо полувреме, но той не е крило)

За другите нямам чак такива претенции, но очаквах повече от Томаш в първия мач. И ам предвид като треньорски решения, по-разчупен състав, схема на игра. Поне Петко да беше пуснал титуляр, схемата малко по-атакуваща ми се искаше да е. Не 4-1-4-1, а 4-4-1-1, както бях писах преди мача. Малко самотен беше Колияпу в атака.

За мача:

В интерес на истината първото полувреме не играхме зле. Даже малко се изненадах, че играем така с такъв състав без типични крила. Създадохме няколко добри ситуации, греда на Колияпу, още няколко удара имахме. Играчите тичаха и се раздаваха.
Ботев обаче изигра един от най-слабите си мачове дотук в шампионата според мен и въпреки това.... :)
Втората част се случи това, което се случи. :) Поредна грешка на Християн ( в началото на мача пак сгреши, но Бусато спаси). Той обаче е обект на отделен анализ.
И след това както казват и пичовете от фен тв, обърка ли се нещо в мача- падат главите. Пореден психологически срив. И да липсата на лидери е огромен проблем. Няма кой да вдигне отбора при негативен развой, при ситуация с трудности и т.н. Няма кой!
Не знам второто полувреме го запомних най-вече със скока на Петко срещу Мараш при борба за висока топка и това е. ;)Толкова за мача!

За треньора:
Хубаво изказване за пред феновете особено частта за сърцето и за топките. Оттам нататък обаче... Четох един коментар тук преди мен, май не беше на наш, че не е правилно Томаш да атакува играчите още след първия мач, да се сипят заплахи и т.н. Не знам и аз кое е правилно и кое не. И Томаш едва ли знае. Писах тук, може да не е лош треньор, но той не е бил в такава ситуация в кариерата си преди- да води отбор от криза и то много тежка. Любо е бил, Петев е бил, дори Ицо Янев е бил, но Томаш мисля, че не. Едно е да те назначат в началото на сезона, да си направиш селекцията и подготовката ти, друго е при такава ситуация. Добрите ръководители много често избират треньора не само според качествата му по принцип, но и според самата ситуация, в която се намира клубът, защото в една ситуация един треньор може да ти свърши по- добра работа от друг, според различните им специфики, опит, темперамент и т.н. В случая Пенев и Петев имат повече опит в кризисни ситуации и биха се справили по-добре в такава ситуация, но и цялостно са по- добри треньори от Томаш. А един Ицо Янев също ни се справил по-добре в такава ситуация според мен от Томаш, защото е бил в подобни ситуации, но цялостно той е по-слаб треньор от Томаш.
Томаш говори срещу футболистите, заплашва ги, но реално дава ли си сметка, че това са групата играчи, с които той ще работи основно поне до зимата. Други няма! Най-много да дойдат още двама-трима. Време не остана и даже с това некадърно ръководство и двама- трима не е сигурно, че ще дойдат. А и какви ще са те???

Последно за някои футболисти, че много дълго стана:

- Ще отлича Колияпу. Добро попадение е, личи си. Раздвижен, бърз, физически здрав, добър на втория етаж, връща се назад, участва в разиграванията. Единствено головият му удар е леко под съмнение доколко ефективен е.

- Петко: това момче си е бяла лястовица от школата. Дори и само заради желанието, което показва. Заслужава да играе, Томаш можеше да рискува и да го пусне титуляр дори.

- Тасев загатва все още, но има желание. Може и да стане, трябва му още време и дано Томаш му даде шанс. Не виждам за момента Локило с какво е по-добър.

- Християн: какво се случва с него? Дали не тръгна той по чалготеките, сладкия живот и т.н. или е нещо друго? И аз не знам, но всеки мач почна да греши. Малко синдрома на Турицов. Все още има надежда, разбира се, но трябва работа и то не само на терена, но и чисто психологически. Дали е от физическата форма, дали е от партньорите- ментори до него на терена, които ги няма вече дали е повече на психологическо ниво причината или някакви нови тактически задачи, които получава. Няма как да знаем цялата истина. Но трябва подкрепа от феновете към това момче. Нека да не го мачкаме още отсега и да му дадем време и шанс.

И Томаш е водил отбори в криза, Етър ги пое с някакви минимални точки по средата на сезона. Накрая изпаднаха де, ама беше за една греда в последната секунда срещу Славия да ги спаси :lol: Нас също не ни взе в цветущо състояние и 6 мача в плейофите нямахме победа, защото не поиска малко да се пречупи да не си налага схемата. Вече след подготовката повече свикнаха играчите, ама пак чак след третата му подоготква заиграхме прилично и атрактивно.

Затова и онзи ден писах, че не мисля, че е от треньорите, които мигновено ще доведат до разлика в играта и резултатите, той е темерут в отношенията си с играчите и по-скоро очаквам такива нападки, отколкото да им влезе под кожата. Отделно трябва и време да свикнат с методите му, защото много копира западни треньори и стилове, които за нивото на нашите играчи са по-сложни.

Пиленцето един път му кацна на рамото със Спартак и най-вече мача с вас, нямаше как да си задържи нивото цял сезон този отбор, те вече с Арда и Ботев издишаха, според мен той много добре го знае и веднага избяга.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2024 17:14

Ще видим, аз мисля, че Спартак ще продължат с добрите игри. Даже защо днес да не ударят Левски :twisted:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”