Ще го карам по ред :)
danko, за мен преходен сезон е такъв, в който няма постоянство в резултатите и играта. Нормално на база, че ние изграден стил и изпълнители за него нямаме на този етап и това и виждаме:
Първи мач - супер като игра, втори - средна работа, трети - катастрофа...
COOL и на мен не ми е приятно да ни унижават всякакви средняшки отбори. Но, АКО цената на това да започнем да градим основи на успешен отбор са няколко подобни загуби...
Аз съм готов да я платя, но това си е мое лично мнение и не ангажирам никого.
И най-големите са минавали през подобни моменти и те се забравят във времето.
Serafim, относно ръководителите, аз не съм защитник на Филипов и Орманджиев.
Нямам никаква идея дали стават или не.
За толкова кратко време НИКОЙ не може да е сигурен.
Аз лично се готвих ТРИ години за да си сменя професията и първите шест месеца не знаех къде се намирам... Ако ме съдеха на всяка грешка, до сега да съм на улицата.
ЦСКА не е училище, но тези с опит сме ги виждали..
Замислете се, ВСИЧКИ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ, затова футбола ни е на това дередже, не се заблуждавайте от няколко имена. Единственият за когото мога да кажа, че е постигнал резултати на европейската сцена е Методи Томанов.
Но някой замислял ли се е защо го махнаха Домусчиеви?
Какви причини трябва да имаш за да си разкараш златната кокошка?
Там има нещо, което не се знае публичните среди.
3 Кръг/Спартак Варна - ЦСКА /03.08.2024/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 3 Кръг/Спартак Варна - ЦСКА /03.08.2024/ 19:00 ч.
Винаги с интерес чета анализите ти. Много са съдържателни и поучителни дори.
Това за Методи Томанов наистина е странно. И също съм се замислял.
За мен другата седмица е решаваща. Или още от същото и поредната порция празни приказки или действия да тръгнем в правилна посока. Гледам, че и на Кюстендилеца му е писнало. Имат точно една седмица. При следващи резили става страшно и необратимо.
Това за Методи Томанов наистина е странно. И също съм се замислял.
За мен другата седмица е решаваща. Или още от същото и поредната порция празни приказки или действия да тръгнем в правилна посока. Гледам, че и на Кюстендилеца му е писнало. Имат точно една седмица. При следващи резили става страшно и необратимо.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Ясно е, че Томаш ще е новия ви треньор, рано или късно. Даже се чудя как не акостира при вас сега. Явно нещо се разминаха времево събията, с напускането му от Локото. Той в едно интервю си каза, че иска да печели (не срещи), а не само да играе мачове и да не се бори за нищо. Още откак пое Берое преди доста години вече го следя. От онова покоеление играчи (40-45годишни сега) само той и Генчев имат възход в треньорските си кариери. Манчев, Янев, Янчев, Живко Миланов, Гонзо, Светльо Петров... Всички се пробваха и не постигнаха нищо. Не говоря за отличия, а поне кариери, които да са във възход и да водят повечко отбори, а не само Хебър и Ботев Враца. Един Тунчев нещо само живурка между Локо Пд и Арда.
Serafim написа:Ясно е, че Томаш ще е новия ви треньор, рано или късно. Даже се чудя как не акостира при вас сега. Явно нещо се разминаха времево събията, с напускането му от Локото. Той в едно интервю си каза, че иска да печели (не срещи), а не само да играе мачове и да не се бори за нищо. Още откак пое Берое преди доста години вече го следя. От онова покоеление играчи (40-45годишни сега) само той и Генчев имат възход в треньорските си кариери. Манчев, Янев, Янчев, Живко Миланов, Гонзо, Светльо Петров... Всички се пробваха и не постигнаха нищо. Не говоря за отличия, а поне кариери, които да са във възход и да водят повечко отбори, а не само Хебър и Ботев Враца. Един Тунчев нещо само живурка между Локо Пд и Арда.
Бях на 100% сигурен, че Томаш ще ни е треньор и се изненадах много, когато Спартак го обявиха.
Не знам дали е по-добра опция от Стипич, само можем да гадаем.
Това е само предположение, но първо пуснаха мухата за Томаш и реакциите на феновете бяха доста негативни "Този НЕМ го направи на луд в мача с Локото", изказването с "Обстоятелствата"...
Не знам дали това не е наклонило везните.
Защото след назначаването на Александров, мислех че Томаш е следващият. Доколкото знам са доста близки.
Нищо кой знае какво не се е случило. От следващите мачове биете, стига сте рязали вени. Има и такива дни, вашите просто подцениха Спартак, които преди 2 сезона бяха тотално некадърни и са очаквали, че пак ще са. Сега, можеше да не падате 3:0, ама просто бяха излезли вашите, колкото да не заспят и Спартак да се бият сами.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз съм на мнение, че Томаш трябва да дойде при нас. Би имал същия ефект върху отбора, какъвто има Генчев с Левски
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Стига с това "сезонът бил преходен"! Когато сме били най-зле не сме имали такива сезони! Нито при Титаните, нито при Лупи!
Когато не можеш да ръководиш си личи от "заранта"! Сигурно ни трябват между 12 и 15 нови футболисти! Тогава обявяваш ненужните за продан и им заявяваш, че не са желани и да си търсят нов отбор!
И след това привличаш тези 12-15 нови, за период от 2-3 месеца!
А не за 2 месеца да не можеш да привлечеш нападател, дори толкова слаб като Ахмедов! С тези "ръководители" почти всеки отбор ще ни вземе точки, а доста от тях ще ни бият!
ПП Правили сме няколко пъти подмяна на почти цял отбор! Така че не ни е за пръв път! Ако "новите" не са подходящи за менажиране на отбора, понеже са слаби ръководители, тогава да се потърсят подходящи специалисти! Същото се отнася и за треньора!
Ако снощният резил се беше случил при който и да било от предишните ни ръководители, щеше да хвърчат глави!
Когато не можеш да ръководиш си личи от "заранта"! Сигурно ни трябват между 12 и 15 нови футболисти! Тогава обявяваш ненужните за продан и им заявяваш, че не са желани и да си търсят нов отбор!
И след това привличаш тези 12-15 нови, за период от 2-3 месеца!
А не за 2 месеца да не можеш да привлечеш нападател, дори толкова слаб като Ахмедов! С тези "ръководители" почти всеки отбор ще ни вземе точки, а доста от тях ще ни бият!
ПП Правили сме няколко пъти подмяна на почти цял отбор! Така че не ни е за пръв път! Ако "новите" не са подходящи за менажиране на отбора, понеже са слаби ръководители, тогава да се потърсят подходящи специалисти! Същото се отнася и за треньора!
Ако снощният резил се беше случил при който и да било от предишните ни ръководители, щеше да хвърчат глави!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Sstefanov написа:Нищо кой знае какво не се е случило. От следващите мачове биете, стига сте рязали вени. Има и такива дни, вашите просто подцениха Спартак, които преди 2 сезона бяха тотално некадърни и са очаквали, че пак ще са. Сега, можеше да не падате 3:0, ама просто бяха излезли вашите, колкото да не заспят и Спартак да се бият сами.
Няма как да е подценяване.
Ние от 1.05 имаме само една победа (срещу Хебър)
Виж Лудогорец да ни подцени може, ама ние няма как да подценим никой.
Поправям се 27.04
Sstefanov, не знам на кой отбор си фен, но респект за коментара. Сега сме в идеална позиция да ни гаврите, но ти ни го спести, за което евала.
CSKA_78, от това, което съм чел досега, мненията ни в повечето случаи се различават, но си на 100% прав, че и друг път сме градили отбор от нулата и поне в началото е изглеждал по-добре от този сега.
Това и мен ме притеснява, но пак казвам, аз лично съм дал време до края на сезона.
Ако видя някакво положително развитие ще съм ок.
Но, почнем ли да се отдалечаваме драстично от местата за Европа, твърдо съм за моменталното разкарване на Орманджиев и Филипов.
За Александров е по-специфично и бих дал поне 2 години време преди да го съдим.
CSKA_78, от това, което съм чел досега, мненията ни в повечето случаи се различават, но си на 100% прав, че и друг път сме градили отбор от нулата и поне в началото е изглеждал по-добре от този сега.
Това и мен ме притеснява, но пак казвам, аз лично съм дал време до края на сезона.
Но, почнем ли да се отдалечаваме драстично от местата за Европа, твърдо съм за моменталното разкарване на Орманджиев и Филипов.
Sens85 написа:Sstefanov, не знам на кой отбор си фен, но респект за коментара. Сега сме в идеална позиция да ни гаврите, но ти ни го спести, за което евала.
Стефанов е един от 5-6 сини от тоя форум където стават .