trokadero_ написа:Отново най-важното е 3-те точки. Пак не показваме добра , нахъсана игра .... Само Жоржиньо се бореше.
Дано се вдигнат бързо. За Маестро не знам какво да кажа.
[center]За къде да се вдигат
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
trokadero_ написа:Отново най-важното е 3-те точки. Пак не показваме добра , нахъсана игра .... Само Жоржиньо се бореше.
Дано се вдигнат бързо. За Маестро не знам какво да кажа.
k_oleto написа:Най-хубавото нещо е резултата. Играта - посредствена. Не съм доволен от играта на отбора. Това, че бием, е защото имаме много стойностни играчи.
hydetoshi написа:reddevil80 написа:Teo написа:Резултата лъже... не се подавайте на манипулации.
Ел Маестро да се маха!!!
човек, ти нали виждаш че съдиите вече пети пореден мач ви бутат яко!
До края на първият полусезон, няма да има град в България, където да не мразят ЦСКА-СОФИЯ. Просто с това скандално съдийство вие станахте най-недолюбваният отбор.
Нещо си се объркал. Злобата ти те заслепява.
reddevil80 написа:hydetoshi написа:reddevil80 написа:Teo написа:Резултата лъже... не се подавайте на манипулации.
Ел Маестро да се маха!!!
До края на първият полусезон, няма да има град в България, където да не мразят ЦСКА-СОФИЯ. Просто с това скандално съдийство вие станахте най-недолюбваният отбор.
не е хубаво да бягаш от реалността. Всички мачове ги дават по телевизията, така че можеш да провериш как се свири на Левски и как никой не се съмнява в мачовете им. А как след всеки ваш мач от месец насам се говори за няколко положения, които са ключови за изхода всеки един мач. Как така всички са се наговорили против вас? Сам си отговори на въпроса, после обеснявай чия злоба кой заслепява. Това което прави вашият отбор, е ограбване трудът на колегите им. А когато си нечестен с колега, то колегите спират да те уважават. По-горе съм ти го казал, но ти не ме разбра
reddevil80 написа:hydetoshi написа:reddevil80 написа:Teo написа:Резултата лъже... не се подавайте на манипулации.
Ел Маестро да се маха!!!
не е хубаво да бягаш от реалността. Всички мачове ги дават по телевизията, така че можеш да провериш как се свири на Левски и как никой не се съмнява в мачовете им. А как след всеки ваш мач от месец насам се говори за няколко положения, които са ключови за изхода всеки един мач. Как така всички са се наговорили против вас? Сам си отговори на въпроса, после обеснявай чия злоба кой заслепява. Това което прави вашият отбор, е ограбване трудът на колегите им. А когато си нечестен с колега, то колегите спират да те уважават. По-горе съм ти го казал, но ти не ме разбра
Red Warrior написа:Не можах да гледам мача, но като чета май не съм изпуснал нищо. Пак е имало лоша игра, сгрешен от Йевтич състав, син рев за дузпа - класика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта