Нова вълна Червена инвазия. Нека продължи. Добре дошъл и на най-новият. Желая му приятни дискусии и много щастливи моменти тук и на стадиона с любимият ЦСКА.
Относно Томанов съм склонен да вярвам, че и двете опорни точки имат своите доводи за истинност. Някъде по средата е най-пълната картинка.
Дано Ради Здравков си отвори устата докрай за Дългия П :mrgreen:
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Последна промяна от MASTER_COOL на 11 ное 2025 20:29, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Между другото една тема за размисъл:
На тази снимка се виждат някои странни резултати и коефициенти. Нашият мач го отписвам по принцип. Но другите ме съмняват. Особено този на Добруджа и този на Лудогорец....
На тази снимка се виждат някои странни резултати и коефициенти. Нашият мач го отписвам по принцип. Но другите ме съмняват. Особено този на Добруджа и този на Лудогорец....
Imperium severum, fides perpetua
Tony_CSKA написа:sly написа:Познавам хора които са близки на Томанов, според тях ,човека е побелял втори път от както се е върнал в ЦСКА. Сега това всеки може да си го тълкува както иска, но за мен той не е трън в очите. Човека заради който и Нога изгоря като бушон вече го няма и това е наистина добре. Мисля ,че Томанов вече е с малко орязани функций, но ще продължи да работи поне за този прозорец.
Аз ще съм най-щастливият човек, ако всички провали на Томанов се дължат на онзи некадърен тип, няма и да се учудя да е така. Дори и да е така някои от футболистите, които привлякохме са забранени за набелязване. Дано видим коренна промяна.
Колкото до Нога - този човек не беше намясто не заради "нашата джунгла" и т.н. Той просто нямаше умения и воля да бъде СТД. Свърши едно голямо нищо и наследникът му го води с 20 обиколки като свършена работа за много по-малък период от време.
Абсолютно, Нога си го просеше да изиграе бушон, този освен една презентация друго така и не свърши. Въобще не искам да споменавам името му в сравнение с това което направи Бойко. А Томанов е на поправителен.
Septimius написа:Между другото една тема за размисъл:
Screenshot 2025-11-11 122200.png
Да и за мен е съмнително.
Значи ние бием Левски и се открива великолепна възможност за турците да намалят преднината на подуенци.
И те кво правят??? Вместо да излязат двойно надъхани, губят от Арда като домакини. Даже хората, които са гледали мача казват, че Арда били по-добри и заслужено били.
Не знам... Там имат играчи, които струват милиони. И не са един-двама като при нас. Хиляда пъти сме писали тук, че който и да им е треньор ще ги направи шампиони. Ама .. сега нещо не става така ;)
Сега оня Мота го държаха съмнително дълго при положение, че се видя, че е най-некадърният им треньор от години.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Е нали пишете, че сега Гошко Домус ще се напъва с Подуене блус бенд.
- MASTER_COOL
- Контакти:
За себе си предпочитам да не влизам в излини умопомрачителни конспиративни теории и да се съсредоточа върху спортния и логичен аспект на събитията през сезона.
Ще започна с това, че падението на Лудогорец продължава от доста време и там не се взимат правилни стратегически решения и го карат изцяло на инерция. Но рано или късно това приключва и ще е през този сезон. Най-последната им грешка, която за мен е фатална е освобождаването на треньора донесъл им требъл. Този тип е много луд и леко арогантен и успяваше да ги мотивира. Сега нищо от това няма ! Лесна плячка са Лудогорец.
Левски - колкото и да е неприятно за признание, тези от поне 2 години водят правилна кадрова политика и това дава резултат. Това е сериозна последователност и устойчивост на развитие.В момента са отбор от 22-ма равностойни състезатели, с треньор който е наложил стил и създал колектив. Това за мен е основната причината за доброто им представяне и първото място.
Естествено може и да не съм прав, защото знаем за дебелото султанче - всичко в тази държава се случва само и единствено с неговото разрешение и ако е на кеф !
Ще започна с това, че падението на Лудогорец продължава от доста време и там не се взимат правилни стратегически решения и го карат изцяло на инерция. Но рано или късно това приключва и ще е през този сезон. Най-последната им грешка, която за мен е фатална е освобождаването на треньора донесъл им требъл. Този тип е много луд и леко арогантен и успяваше да ги мотивира. Сега нищо от това няма ! Лесна плячка са Лудогорец.
Левски - колкото и да е неприятно за признание, тези от поне 2 години водят правилна кадрова политика и това дава резултат. Това е сериозна последователност и устойчивост на развитие.В момента са отбор от 22-ма равностойни състезатели, с треньор който е наложил стил и създал колектив. Това за мен е основната причината за доброто им представяне и първото място.
Естествено може и да не съм прав, защото знаем за дебелото султанче - всичко в тази държава се случва само и единствено с неговото разрешение и ако е на кеф !
- paskaleevich
- Контакти:
Много мръсно елиминираха форума ни точно преди мача... Надявам се да има нов и да е по-скоро, къде ще четем иначе мнения на толкова много строителни инженери, политически анализатори, адвокати и чички-всезнайковци...
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- MASTER_COOL
- Контакти:
То онзи форум не е нищо особено, добре дошли сте тук ! Абстрахираме се, че сървъра е "говежд" и си действаме :mrgreen:
Така е, Мастър. Пак ти казвам, прав си!
Аз самият буквално много, ама много рядко пиша за такива конспирации.
С ръка на сърцето ще призная, че ми е кофти, че точно Левски явно ще разбият хегемонията на Лудогорец, а не ние.
И пак казвам — не че го мразя чак толкова, но те не заслужават с оглед Онзи мач в Разград под ръководството на Топузаков. И какво стана с него? Къде е той сега? Това е най-долната и мръсна част във футбола!!!
Пич, кой форум са разбили? Аз исках да идвам в официалния на ЦСКА, но там не можеш да се регистрираш. Идиотска работа!!! Писах и на админите! И пак нищо....
Аз самият буквално много, ама много рядко пиша за такива конспирации.
С ръка на сърцето ще призная, че ми е кофти, че точно Левски явно ще разбият хегемонията на Лудогорец, а не ние.
И пак казвам — не че го мразя чак толкова, но те не заслужават с оглед Онзи мач в Разград под ръководството на Топузаков. И какво стана с него? Къде е той сега? Това е най-долната и мръсна част във футбола!!!
Пич, кой форум са разбили? Аз исках да идвам в официалния на ЦСКА, но там не можеш да се регистрираш. Идиотска работа!!! Писах и на админите! И пак нищо....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Данко,
И голяма част от феновете им не заслужават тази титла. Страшни комплексари и злобари !
Относно официалният форум, като дългогодишен бивш член там - не ти е нужно. Цензурата там е дори по - силна от синята тук !
И голяма част от феновете им не заслужават тази титла. Страшни комплексари и злобари !
Относно официалният форум, като дългогодишен бивш член там - не ти е нужно. Цензурата там е дори по - силна от синята тук !