Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2019 15:20

Dust написа:Важно е, че прецакахте сините за Фабрини.

Тва е партенка.Фабрини каза,че не е получавал от тях оферта.Не ти се получи. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 авг 2019 15:33

Фабрини отива в Румъния колкото щяхме да продаваме и Соу. Динамо нямат пари да му плащат заплатата, а ние ще останем без алтернатива на Тиаго. По - скоро Давидов може да поеме на някъде под наем. Очаквам до края на деня да излезем с официално опровержение.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 авг 2019 16:06

k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:
k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:
k20dan4o написа:Жеферсон да не го продавате...да го вземаме и него :)
Иначе трябва да се признае че за 4 сезона привлякохте доста повече негри от нас за 9 :!:

Върви само в пакет със Стойчо Атанасов! Иначе за негрите, ако си правил сметки ще ми е интересно да ги видя, защото си е вярно, че доста акостираха на Армията през последните години. ;)

Еее жалко. Стойчо се дублира с Манолев но пък може да се конкурира с него за първа резерва. Ша проверим за черните. Ще е играчка щот кат напишеш негри в ЦСКА или Лц гугъл не дава инфо...щото е расистко :lol:

Тези, които Ганчев доведе със себе си от Литекс ще броим ли? ;)

Броим ги :)
Вашите негри са били 20 парчета за 4 сезона - Бумал, Перез, Кулма, Меркадо, Кубемба, Джордан, Каранга, Жеферсон, Джеси, Алберг, Лое, Енрике, Перейра, Бикел, Жаржиньо, Мауридес, Евандро, Соу, Соломон, Мазику.

Наште негри - 24 за 9 сезона - Шоко, Марселиньо, Кабаселе, Кишада, Кайсара, Бургзорг, Гела, Мисиджан, Луму, Ангуло, Анисе, Вандерсон, Сисиньо, Натанаел, Кафу, Лукоки, Жоао Пауло, Ренан, Махлангу, Рибейро, Брандао, Баджи, Икоко, Чибота.

19 ги изкарах нашите, защото Евандро не го броя за чисто негро. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 21 авг 2019 16:10

k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:
k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:
Иначе трябва да се признае че за 4 сезона привлякохте доста повече негри от нас за 9 :!:

Върви само в пакет със Стойчо Атанасов! Иначе за негрите, ако си правил сметки ще ми е интересно да ги видя, защото си е вярно, че доста акостираха на Армията през последните години. ;)

Еее жалко. Стойчо се дублира с Манолев но пък може да се конкурира с него за първа резерва. Ша проверим за черните. Ще е играчка щот кат напишеш негри в ЦСКА или Лц гугъл не дава инфо...щото е расистко :lol:

Вашите негри са били 20 парчета за 4 сезона - Бумал, Перез, Кулма, Меркадо, Кубемба, Джордан, Каранга, Жеферсон, Джеси, Алберг, Лое, Енрике, Перейра, Бикел, Жаржиньо, Мауридес, Евандро, Соу, Соломон, Мазику.

Наште негри - 24 за 9 сезона - Шоко, Марселиньо, Кабаселе, Кишада, Кайсара, Бургзорг, Гела, Мисиджан, Луму, Ангуло, Анисе, Вандерсон, Сисиньо, Натанаел, Кафу, Лукоки, Жоао Пауло, Ренан, Махлангу, Рибейро, Брандао, Баджи, Икоко, Чибота.

Жаржиньо?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 авг 2019 16:35

анто маина написа:
k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:
k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:

Жаржиньо?

Техните не съм ги проверявал, но щом взеха да пазаруват негра от нас (пр. Жоржиньо) явно скаутското им звено не работи, или имаме общо такова. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 21 авг 2019 16:50

Ozzimozzi написа:19 ги изкарах нашите, защото Евандро не го броя за чисто негро. ;)

Абе то и аз не броях Кайсара ама съм го виждал привечер. Сомрак са си чернички да ти кажа. Иначе няма значение...не сме расисти. Важното е да не слизат черните от задната врата на автобуса а белите от предната, както навремето холандците :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 авг 2019 16:51

k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:19 ги изкарах нашите, защото Евандро не го броя за чисто негро. ;)

Абе то и аз не броях Кайсара ама съм го виждал привечер. Сомрак са си чернички да ти кажа. Иначе няма значение...не сме расисти. Важното е да не слизат черните от задната врата на автобуса а белите от предната, както навремето холандците :lol:

При нас май е обратно и Бодура за това е в изгнание! :)

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 авг 2019 16:58

delqnski47 написа:

Тва е партенка.Фабрини каза,че не е получавал от тях оферта.Не ти се получи. :lol:

Не зная, какво е, но след отпадането от ЕКТ да се плаща около 15 000 евро заплата за футболист, който за сега е пейка да играе само в нашето първенство е безсмислено, каквото може ще кеширате до затваряне на прозореца, а и нали всички казвате, че първенството било решено, така че...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2019 16:58

delqnski47 написа:

Даже не ми е до ебавки за Фабрини, след нещата в Левски днес. :| :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 авг 2019 17:20

W84me написа:
delqnski47 написа:

Даже не ми е до ебавки за Фабрини, след нещата в Левски днес. :| :|

[offtopic]Много неприятно, дано отговорните лица се намерят и си понесат последствията. Аз лично не мисля, че е свързано с футбол, вероятно е на лична основа.[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”