The_Miz написа:Още не ми е ясно тази засада на Кареасо къде я откриха. Несериозно от ВАР да дават такава крива картина. На стадиона се видя как страничния също се съмняваше и я вдигна със закъснение няколко секунди, след като вкарахме.
Иначе според мен изиграхме доста слаб мач и Томаш беше категорично надхитрен от Илиан Илиев. Не може срещу отбор като Черно Море, които беше ясно, че ще играят затворено, да искаш да влезеш с топката във вратата. А и Дюлгеров следващия мач задължително на пейката, че ми писна да гледам как рита топката в тъч.
Ние и срещу Берое не играхме кой знае какво.Владеем топката в защита и центъра благодарение на безмислени пасове назад и встрани.Проблемът ни е, че в атака трудно измисляме нещо позитивно.Не знам чия е вината теренът днес да не е поливан и да е твърд, но в такова време някой трябваше да каже на футболистите да играят на сигурно и да пробват удари от разстояние.Друго което ми направи неприятно впечатление, Илиян Илиев и Шопов изпълняват ъглови при силен вятър към вратата на Черно море и вместо да я пращат към дузпата и вятърът да е прати около вратата, те я пращат около вратата и тя отива в алт.Мисля, че Илиян Илиев изнесе един добър мач, асистенция и най-опасният удар за ЦСКА.