25 Кръг/ ЦСКА - Черно Море /15.03.2025/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: 25 Кръг/ ЦСКА - Черно Море /15.03.2025/ 17:30

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2025 22:39

The_Miz написа:Още не ми е ясно тази засада на Кареасо къде я откриха. Несериозно от ВАР да дават такава крива картина. На стадиона се видя как страничния също се съмняваше и я вдигна със закъснение няколко секунди, след като вкарахме.

Иначе според мен изиграхме доста слаб мач и Томаш беше категорично надхитрен от Илиан Илиев. Не може срещу отбор като Черно Море, които беше ясно, че ще играят затворено, да искаш да влезеш с топката във вратата. А и Дюлгеров следващия мач задължително на пейката, че ми писна да гледам как рита топката в тъч.

Ние и срещу Берое не играхме кой знае какво.Владеем топката в защита и центъра благодарение на безмислени пасове назад и встрани.Проблемът ни е, че в атака трудно измисляме нещо позитивно.Не знам чия е вината теренът днес да не е поливан и да е твърд, но в такова време някой трябваше да каже на футболистите да играят на сигурно и да пробват удари от разстояние.Друго което ми направи неприятно впечатление, Илиян Илиев и Шопов изпълняват ъглови при силен вятър към вратата на Черно море и вместо да я пращат към дузпата и вятърът да е прати около вратата, те я пращат около вратата и тя отива в алт.Мисля, че Илиян Илиев изнесе един добър мач, асистенция и най-опасният удар за ЦСКА.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 мар 2025 23:00

Много ми е интересно след първата партия какви ходове ще предприемат треньорите за следващите две.

Дали няма да видим промяна на схемата в 3-5-2 с Исека и Питас или ще играем една идея по-предпазливо във Варна.

От друга страна пък те трябва да гонят по-добър резултат в първия мач и може да излязат по-офанзивни настроени.

Ако заложим пък на 3-5-2 с кои трима в халфовата линия ще излезем?!

Изобщо ще има сериозно тактическо надлъгване в тези два мача и ще видим кой ще излезе накрая победител в него.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 мар 2025 23:08

При здрави Локило и Бютучи , Тасев ще е в Ботев Вр. Съжалявам , но няма качества за ЦСКА колкото и да се пъне. Напълно посредствен !

А за Купър - Да , извънземна класа е за Ефбет Лига !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 мар 2025 23:12

The_Miz написа:А и Дюлгеров следващия мач задължително на пейката, че ми писна да гледам как рита топката в тъч.

Искам да си върнеш запис от мача. И да ми кажеш дали през второто полувреме Дюлгеров имаше грешен пас. Хора имаше брутален южен ураган. Флагчето на корнерите беше долу, затова Иван не можеше да я изрита ! През второто полувреме ролите се смениха и ЧМ нямаше и едно положение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 мар 2025 23:31

peliforewer написа:
soilwork написа:
peliforewer написа:Да попитам, Купър пак ли е класа :) . Като Ви чета крайните оценки за играчи на ЦСКА и се ядосвам, много треньори тук :) .Тасев внесе острота в атаката, но трябва да мисли за завършващият пас.
Да. Купър е класа с близо 370 мача в Чемпиъншип и Висшата лига. Тасев не е. Други въпроси?

Като е класа защо трябва разни капацитети да се правят на треньори и го плюят в червен форум.Колкото до Тасев, нека поиграе малко и тогава да оценяме.

Май визираш мен ! Никога не съм плюл по Купър ! Дори напротив споделих, че през втория полусезон ще се е адаптирал и ще е ТОПА. Но за съжаление изпусна подготовката. В момента разполагаме с трима много добри ЦЗ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2025 23:55

MASTER_COOL написа:
peliforewer написа:
soilwork написа:
peliforewer написа:Да попитам, Купър пак ли е класа :) . Като Ви чета крайните оценки за играчи на ЦСКА и се ядосвам, много треньори тук :) .Тасев внесе острота в атаката, но трябва да мисли за завършващият пас.
Да. Купър е класа с близо 370 мача в Чемпиъншип и Висшата лига. Тасев не е. Други въпроси?

Като е класа защо трябва разни капацитети да се правят на треньори и го плюят в червен форум.Колкото до Тасев, нека поиграе малко и тогава да оценяме.

Май визираш мен ! Никога не съм плюл по Купър ! Дори напротив споделих, че през втория полусезон ще се е адаптирал и ще е ТОПА. Но за съжаление изпусна подготовката. В момента разполагаме с трима много добри ЦЗ

Не, нямам предвид отделна личност , визирам мненията като цяло на наши фенове, които бяха притеснени за заплатата му, наричат го дървар и още и още,. Истината е, че Купър не е направил една нормална подготовка, а имаше и лошият късмет да получи две не леки контузии.Това с контузиите в ЦСКА, особено в тренировките, става нещо като рецидив, нещо има сбъркано.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 мар 2025 00:00

Подминавам ги тези мнения с насмешка !

Гледах под лупа всяко докосване на Иван Тасев - за съжаление момчето е много далеч от истината. Нямам нищо против него, но си личат страхотни пропуски в играта му. Непохватен е, взима грешни решения, егоист е. Дано съм страшен глупак аз и бъркам за него. Не търся слава в форума, пиша защото обичам до полуда ЦСКА

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 16 мар 2025 07:39

Както и предполагах стана много тегав мач, вятъра също оказа влияние.
Илиян излезе супер дефанзивно, което малко ме изненада, нямаха никакво желание да държат топката и да изграждат постепенни атаки.
Това за мен е доказателство, че отбора ни е на прав път, като стил. Гледах им мача срещу Левски и не играха по този начин, а се опитваха да се надиграват.
Според мен направихме приличен мач, в защита сме супер, многоооо трудно допускаме сериозни положения, а помните каква беше най-голямата критика към Томаш миналия полусезон. Грешката при гола е напълно нормална, когато винаги се опитваш да да изнасяш топката по този начин под преса, а и гостите имаха и късмет, че мина през краката на Лапеня.
Както Томаш спомена, проблемите са ни в последните 30 метра, но какво по нормално от това, при положение че играем БЕЗ крила, незнам колко мача вече.
Много треньори мрънкат, когато им липсва едно титулярно крило, а ние нямаме нито едно, даже и резерви... Няма как това да не се отразява.
Тасев има много хляб да яде и вчера го доказа, в модерният футбол всичко е ефективност. Както вече съм писал при дрибъл той си гледа постоянно в краката, затова и даже не си помисля да направи пас, а автоматично се опитва да си намери позиция да стреля.
Не знам каква е тази драма около Купър, но за човек водил 0 подготовка направи добър мач, хейта към него се поражда от слухове, колко му е заплатата, което само по себе си е абсурдно.

Единствената ми критика към отбора е, че на моменти изпускаме да изострим атаките и да се възползваме от това, че противника не е подреден в защита. Малко ме дразни и това продължително разиграване между защитниците, но разбирам идеята и съм ок.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 мар 2025 08:15

Най-точното мнение до този момент.
Поздравления.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 мар 2025 08:26

Чета, че сме на прав път като стил, а мен лично точно стила на Томаш ме дразни най-много :lol: Сега, аз пиша повече в секцията с международен футбол и там всички знаят, че съм заклет привърженик на атакуващия доминантен футбол, не случайно Пеп Гуардиола ми е любимец сред треньорите. На хартия би трябвало да съм във възторг от това, което се опитва Томаш да налага. Но както казва в едно интервю наскоро Фабио Капело последователите или по-скоро имитаторите на стила на Гуардиола убиват футбола ;) Той говори конкретно за италианския, но това важи и за по-ниско ниво като българския. Когато нямаш нужните футболисти за такъв стил, какъвто е случая на Томаш с ЦСКА се получават абсурдни аномалии. Безумните разигравания на вратар и защитници води до една статична Тики така, която не само не е полезна , а е вредна за отбора. Напоследък получаваме голове от нашите собствени грешки при разиграването. Добавяйки факта, че сме беззъби във финалната третина кел файда, че си владял топката в 80 процента от времето, както беше през първото полувреме. За да има смисъл от тоя стил, отборът трябва да бъде доста по-изобретателен в създаването на голови шансове и трябва да има кой да вкарва..
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”