14 Кръг/Локомотив ПД - ЦСКА /02.11.2024/ 14:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 14 Кръг/Локомотив ПД - ЦСКА /02.11.2024/ 14:30
След зимната подготовка ще стане ясно. Вижда се, че изграденият модел на игра който Томаш завеща на Спартак Варна функционира перфектно затова и новият им треньор(Киров) каза че ще го остави.Плюс това там селекцията е правена под давлението на Томаш така че нека бъдем оптимисти. Видя се и вчера че и Локото имат изградени модели на игра при различни ситуации от времето на Любо. И при двата отбора има завършена пълноценна лятна подготовка, докато при нас още е лутане и налучкване заради лошият избор на треньор(Стипич) закъсняла селекция и сбъркана подготовка
- MASTER_COOL
- Контакти:
Притеснителното е отклонението в поведението на водещият ни анализатор. Той на моменти буквално губи разсъдъка си. Може би очаква , че след селекцията трябваше да сме минали нивото на Барса на Ханзи Флик. Уви и сега реже вени.
Томаш не е правил никаква селекция, не е водил подготовка, заварва отбор тотално деградирал и отбор на който му е втълпено през цяло лято, че максимума му е 5-то място. Какво има да се коментира повече.
Единственият футболист, който доведе САМ е Ето'О и всички виждаме, че дефанзивният халф е най-креативният ни играч - толкова по темата селекция ! Затова е привлечен Томанов, затова и Фичо гледа гузно от трибуните, а скоро и от вкъщи.
Търпението е злато.
Просто стиснете зъби и приемайте мъжки този период, а не като Ж.П.О !!!
Томаш не е правил никаква селекция, не е водил подготовка, заварва отбор тотално деградирал и отбор на който му е втълпено през цяло лято, че максимума му е 5-то място. Какво има да се коментира повече.
Единственият футболист, който доведе САМ е Ето'О и всички виждаме, че дефанзивният халф е най-креативният ни играч - толкова по темата селекция ! Затова е привлечен Томанов, затова и Фичо гледа гузно от трибуните, а скоро и от вкъщи.
Търпението е злато.
Просто стиснете зъби и приемайте мъжки този период, а не като Ж.П.О !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
danko_sot написа:Колко мача са до зимата- 6, 7?
Мислех си, че трябва да му се даде повече време, поне до края на сезона.
Вече е до края на полусезона.
След това Фичката и ако пак е така да се хващат двамата под ръчички с треньора и така!
Не трябва да му се дава възможност да прави подготовка и селекция, предлагам да те направим тебе треньор и да се приключва с драмите! Аман от мрънкалници :( И аз не съм му фен, но мислете малко преди да пишете глупости!
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
"Трябва новият спортен директор, съгласувано с изпълнителният и собственика да въведат основен принцип за нов треньор и съответно, ако покрие критерия да остане за по-дълго. Т.е , ако в първите 10 кръга, няма 10 победи - редно е да си ходи - да заповяда следващият !"
Златков: "Първо говорих с Александър Томаш, като започнах работа. " Аз стоя твърдо зад Александър Томаш. Казах му го и той го знае. Там промени няма да се правят. Чакахме го с голямо нетърпение, сега трябва да му дадем време и резултатите ще дойдат" Няма смисъл да я дъвчем тази тема повече.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако визираш мен. Ирония на 1000%
Не визирам теб. Като дойде време да го уволняват ще говорим.Сега след 5 мача е смешно някои хора да го гонятMASTER_COOL написа:Ако визираш мен. Ирония на 1000%
- MASTER_COOL
- Контакти:
Именно поради честата смяна на треньорите не харесвахме ерата Ганчев. Не е професионално всеки сезон да сменяме по двама, трима. Незнам, но повечето тук пишат страшни небивалици. Нямам представа , но всеки който работи някъде нещо, знае че началото е трудно и има известен период на адаптация - при едни по-къс, при други по-дълъг. Аз съм имал служител, който в началото беше адски зле, но след шест месеца навлезе в работата и в момента е един от най-добрите ми работници. И съответно друг, който започна отлично но с течение на времето тотален регрес.
Има технологично време за всеки процес , за всяко нещо. Разберете няма вариант от днес за утре. Няма !
Има технологично време за всеки процес , за всяко нещо. Разберете няма вариант от днес за утре. Няма !