sandi74 написа:Фал си е майсторче,умен и научен нападател
Църният Велизар Димитров
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sandi74 написа:Фал си е майсторче,умен и научен нападател
delqnski47 написа:sandi74 написа:Фал си е майсторче,умен и научен нападател
Църният Велизар Димитров![]()
![]()
![]()
sandi74 написа:delqnski47 написа:sandi74 написа:Фал си е майсторче,умен и научен нападател
![]()
![]()
В пъти по-добър от Велизарката и като игра и като интелект и като майсторлък.Факт![]()
![]()
delqnski47 написа:sandi74 написа:delqnski47 написа:sandi74 написа:Фал си е майсторче,умен и научен нападател
![]()
![]()
В пъти по-добър от Велизарката и като игра и като интелект и като майсторлък.Факт![]()
![]()
За това не знам, ама е усвоил Велизарките![]()
Ozzimozzi написа:Plovdiv_1926 написа:Тука един колега плю по Митко, че казал, че Локомотив трудно ще вземе първото място, днеска как ще коментира това, че излязохте да се пазите за купата? Особено предвид грешките на Лудогорец и това, че може да скъсиш на 6 точки.
Иначе дузпата е ясно, че няма контакт, но без ВАР не може да се види. Бусато влезе с колената напред и закъсня, това е изцяло негова грешка, черничкият от Берое го изигра. Все пак това не значи, че има дузпа, но на живо е почти невъзможно да се види.
[offtopic]Този колега бях аз и казах, че за мен не е нормално капитана на отбора да каже пред камерите, че няма амбиции да свалят Лудогорец от върха. Нали правиш разлика между "искаме, но не ни се получава" и "нямаме амбиции". Може за вас да е нормално не зная. И това няма нищо общо с тактиката, с която излезе Бруно днес и играта на отбора.[/offtopic]
Ozzimozzi написа:delqnski47 написа:Разберете, че шампион не се става с един полусезон.
Делиормана заслужено са първи, няма какво да се лъжем.
Кой полусезон имаш предвид?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
SPQP написа:Ozzimozzi написа:Plovdiv_1926 написа:Тука един колега плю по Митко, че казал, че Локомотив трудно ще вземе първото място, днеска как ще коментира това, че излязохте да се пазите за купата? Особено предвид грешките на Лудогорец и това, че може да скъсиш на 6 точки.
Иначе дузпата е ясно, че няма контакт, но без ВАР не може да се види. Бусато влезе с колената напред и закъсня, това е изцяло негова грешка, черничкият от Берое го изигра. Все пак това не значи, че има дузпа, но на живо е почти невъзможно да се види.
[offtopic]Този колега бях аз и казах, че за мен не е нормално капитана на отбора да каже пред камерите, че няма амбиции да свалят Лудогорец от върха. Нали правиш разлика между "искаме, но не ни се получава" и "нямаме амбиции". Може за вас да е нормално не зная. И това няма нищо общо с тактиката, с която излезе Бруно днес и играта на отбора.[/offtopic]
[offtopic]Когато е очевадно, че не можеш да вземеш титлата в един сезон, но твърдиш, че се бориш за нея, това не е признак на високи амбиции, ами на липса на трезва преценка. Само с амбиции не става, има и обективни обстоятелства.
И това е една от причините, поради която за отбори като вас и Левски сезонът е нулев, ако няма титла и/или купа. Мното често се дават заявки и обещания, които са нереалистични и са си изхвърляния. Публиката е подготвена да чака титла, за която няма футболни аргументи. Това е всичко друго, но не и амбиции. Все едно Левски да се борят и те за титла тая година, а липсата на заявка за това да е липса на амбиции. Ами не е.[/offtopic]
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Red_Pz и 7 госта