22 кръг/Берое - ЦСКА/ 21.03.2021/ 14:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 22 кръг/Берое - ЦСКА/ 21.03.2021/ 14:15 ч.

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2021 19:51

sandi74 написа:Фал си е майсторче,умен и научен нападател

Църният Велизар Димитров :) :) :mrgreen: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 мар 2021 19:53

delqnski47 написа:

В пъти по-добър от Велизарката и като игра и като интелект и като майсторлък.Факт :mrgreen: :lol: ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2021 19:58

sandi74 написа:
delqnski47 написа:

В пъти по-добър от Велизарката и като игра и като интелект и като майсторлък.Факт :mrgreen: :lol: ;)

За това не знам, ама е усвоил Велизарките :arrow: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 мар 2021 20:00

delqnski47 написа:
sandi74 написа:
delqnski47 написа:

За това не знам, ама е усвоил Велизарките :arrow: :mrgreen:

Абсолютно,той е основният асистент на Камбура при дузпите.ФАКТ

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 21 мар 2021 20:05

Не можах да гледам мача, но съм потресен... Когато заради едно грешно съдийско решение си взел нула точки вместо огромната ЕДНА точка си викам, че трябва да обясниш защо не си взел три (и така като чета май е нямало и перспектива да ги вземем), а не да пискаш, че са ти взели едната. Феновете разбирам, на СС вече съм му свикнал, ама от Бруно не го очаквах :| Имам чувството, че когато не ни върви играта много наши стискат палци съдията да вземе да направи грешка, та да има оправдание, иначе- лошо... Да не говорим и че точно в този случай мога да повярвам, че съдията се е подвел. Не забравяйте, че съдиите ни са не само корумпирани, но често пъти и просто некадърни :lol:

SPQP
Контакти:

Мнениеот SPQP » 21 мар 2021 20:22

Ozzimozzi написа:
Plovdiv_1926 написа:Тука един колега плю по Митко, че казал, че Локомотив трудно ще вземе първото място, днеска как ще коментира това, че излязохте да се пазите за купата? Особено предвид грешките на Лудогорец и това, че може да скъсиш на 6 точки.

Иначе дузпата е ясно, че няма контакт, но без ВАР не може да се види. Бусато влезе с колената напред и закъсня, това е изцяло негова грешка, черничкият от Берое го изигра. Все пак това не значи, че има дузпа, но на живо е почти невъзможно да се види.

[offtopic]Този колега бях аз и казах, че за мен не е нормално капитана на отбора да каже пред камерите, че няма амбиции да свалят Лудогорец от върха. Нали правиш разлика между "искаме, но не ни се получава" и "нямаме амбиции". Може за вас да е нормално не зная. И това няма нищо общо с тактиката, с която излезе Бруно днес и играта на отбора.[/offtopic]

[offtopic]Когато е очевадно, че не можеш да вземеш титлата в един сезон, но твърдиш, че се бориш за нея, това не е признак на високи амбиции, ами на липса на трезва преценка. Само с амбиции не става, има и обективни обстоятелства.
И това е една от причините, поради която за отбори като вас и Левски сезонът е нулев, ако няма титла и/или купа. Мното често се дават заявки и обещания, които са нереалистични и са си изхвърляния. Публиката е подготвена да чака титла, за която няма футболни аргументи. Това е всичко друго, но не и амбиции. Все едно Левски да се борят и те за титла тая година, а липсата на заявка за това да е липса на амбиции. Ами не е.[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 мар 2021 20:36

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:Разберете, че шампион не се става с един полусезон.
Делиормана заслужено са първи, няма какво да се лъжем.

Кой полусезон имаш предвид? ;)

Вероятно първия (преди паузата през зимата), дори сините са спечелили повече точки през пролетта
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 мар 2021 20:42

SPQP написа:
Ozzimozzi написа:
Plovdiv_1926 написа:Тука един колега плю по Митко, че казал, че Локомотив трудно ще вземе първото място, днеска как ще коментира това, че излязохте да се пазите за купата? Особено предвид грешките на Лудогорец и това, че може да скъсиш на 6 точки.

Иначе дузпата е ясно, че няма контакт, но без ВАР не може да се види. Бусато влезе с колената напред и закъсня, това е изцяло негова грешка, черничкият от Берое го изигра. Все пак това не значи, че има дузпа, но на живо е почти невъзможно да се види.

[offtopic]Този колега бях аз и казах, че за мен не е нормално капитана на отбора да каже пред камерите, че няма амбиции да свалят Лудогорец от върха. Нали правиш разлика между "искаме, но не ни се получава" и "нямаме амбиции". Може за вас да е нормално не зная. И това няма нищо общо с тактиката, с която излезе Бруно днес и играта на отбора.[/offtopic]

[offtopic]Когато е очевадно, че не можеш да вземеш титлата в един сезон, но твърдиш, че се бориш за нея, това не е признак на високи амбиции, ами на липса на трезва преценка. Само с амбиции не става, има и обективни обстоятелства.
И това е една от причините, поради която за отбори като вас и Левски сезонът е нулев, ако няма титла и/или купа. Мното често се дават заявки и обещания, които са нереалистични и са си изхвърляния. Публиката е подготвена да чака титла, за която няма футболни аргументи. Това е всичко друго, но не и амбиции. Все едно Левски да се борят и те за титла тая година, а липсата на заявка за това да е липса на амбиции. Ами не е.[/offtopic]

[offtopic]Пич, не знам на кой отбор си фен ( предполагам, че на Локо Пд) , но просто не разбираш психиката на публиката на грандовете. Това, че ти би бил доволен Крушата, примерно, да излезе преди сезона и да каже - " Майни, ще си поритваме в първата шестица, за купата ако стане нещо - стане", не означава, че всички останали имат " липса на трезва оценка". Нито Левски, нито ЦСКА ще са Левски и ЦСКА, ако се стигне дотам. Не го разбираш, а и аз не обяснявам добре. Съжалявам ако съм те обидил. Колкото до мача, не мисля, че беше чак толкова зле, нито пък, че бяхме излезли за 0-0, имахме няколко полу-положения, не ги отиграхме правилно и загубихме мач, който реално трябваше да завърши наравно. Случва се - футбол е, а и утре пак ще изгрее....вали сняг де :) Яд ме е единствено, че Бусато не я забоде с глава :oops: :twisted: Грешката на Бруно е, че не поиска играчи, които да отговарят на вижданията му за футбол, така си го набута сам. Непрекъснато повтаряше, че има играчи, че му са достатъчни и прочие..Съответно сега ще си сърба попарата! Подкрепям изцяло колегата, който беше написал, че в Б-я в момента най-добри са Томаш и Белия!![/offtopic]
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 мар 2021 22:41

Пуснете си записа от мача Монтана - ЦСКА-София 1:2 от есента, превъртете на 86-тата минута, съдията на мача е същият от днес.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 21 мар 2021 22:47

Много го плюете Бруно, а той с правилната тактика взе цели две купи с един неамбициозен и посредствен във всяко отношение отбор, който след Бруновата инерция пак ще си затъне в блатото. Дайте му малко повече време на треньора, че нали сте наясно с интелекта на играчите, половината сигурно все още нищо не разбират от указанията му.

Върни се в “ЦСКА”