Заедно да си върнем базите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Заедно да си върнем базите!

Мнениеот petko.h.markov » 06 сеп 2014 18:17

viroglav написа:Как един фен на ЦСКА да ти каже кога и от кой съд е издаден този документ ? Никой няма достатъчно информация по въпросите , които поставяш , освен шефовете на клуба ... Не знам как е в Русе , разбрах че си от там , ама тук в София завесата е плътно спусната над ЦСКА и информацията за клуба е по - скъпа и от златото едва ли не .

Като е мъгла по-лесно се изричат лъжи и манипулират хората.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2014 19:04

viroglav написа:Как един фен на ЦСКА да ти каже кога и от кой съд е издаден този документ ? Никой няма достатъчно информация по въпросите , които поставяш , освен шефовете на клуба ... Не знам как е в Русе , разбрах че си от там , ама тук в София завесата е плътно спусната над ЦСКА и информацията за клуба е по - скъпа и от златото едва ли не . Имам един приятел , с който често си говорим по футболни теми ... Та той ми казва така - един от бизнесите ми е да продавам лодки в чужбина ... Мога да продам и 5 000 и 10 000 лодки без проблем , но и да искам не знам как да продам дори и един буркан кисели краставички да речем . Просто нямам контактите и познанията за този бизнес . Та така е и с въпросите , които ти поставяш на феновете на ЦСКА . Трябва да са запознати в детайли , за да ти отговарят , тези въпроси няма как да са насочени към един запалянко , а директно към управляващите клуба . Те обаче едва ли имат никове във форума на Гонг ...

Ами няма как да знаеш кога и от кого е издаден несъществуващ документ, особено пък съдебно решение. Ако такъв съществуваше, досега в гугъл щяха да излизат поне 100 сайта с това съдебно решение. Засега обаче не излиза нито един.
Няма да ти задавам най-гадният въпрос..или да го задам:
-на кого е наследник АС-23? на Атлетик , или на Слава? Може и на ФК Матинката да е...кой ти казва :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 06 сеп 2014 19:31

Значи, ако ви мине номера с подписката, мисля и аз да пусна една пред община Пловдив, за една асфалтова площадка пред нас.
А какви паметни мачове имах на нея до преди няколко години( сега съм почти на 40год.), но аверите вече одъртяха повечето, та играя с едни колеги чак в Тракия. Та да се върна на площадката, в момента малките не играят на нея, от асфалта се подават вече разни треволяци, цялата е запустяла.
Имам малко заделени пари, ще изтегля и кредит. Ще я постегна малко, ще построя съблекални, ще постеля изкуствена настилка и ето ме готов инвеститор. така всички са доволни, общината ще има червена точка пред обществото, че поддържа спортните площадки, хората ще има къде да спортуват на добри условия, е разбира се, ще си плащат за това, но безплатен обяд няма.......нали ;)
Та ще следя, какво се слува при вас и ще действам.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2014 01:54

vaskonti написа:Добре бе, питам те с думи прости - защо не кажеш кой друг клуб е плащал наеми или си е купил земя и си е построил всичко? С още по-прости думи те питам - защо държиш сметка само на ЦСКА, след като очевидно тоя въпрос се отнася до абсолютно всички останали? Имаш ли въобще конкретен отговор или пак ще ми пробутваш общите приказки за превилегии през 70-те?

Не може да ти даде отговор, тотално е безсилен. Всички знаем как Левски и Славия, например, получиха стадионите си, бяха им буквално подарени без и лев да дадат за тях ..... всички знаем как държавата отпусна няколко милиона, за да може Домусчиев да си построи стадион за частното отборче ..... но другарят Кашчей се е заял за ЦСКА, той няма да попита защо Домусчиев или Венци Стефанов не си купят земя и да строят на нея, ами взимат наготово от държава и община. На него ЦСКА му пречи, че иска също да си вземе стадиона.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2014 02:05

Кашчей написа:
Ами няма как да знаеш кога и от кого е издаден несъществуващ документ, особено пък съдебно решение. Ако такъв съществуваше, досега в гугъл щяха да излизат поне 100 сайта с това съдебно решение.

Ти какъв си, че на теб ще ти се показват някакви документи със съдебни решения ??! Много насериозно се взе нещо.

Въпросният документ е представен, където трябва. Той не е някакъв жълт парцал, който да бъде размахван из всевъзможни сайтове и форуми, за да си чешат пръстчетата разни комплексари.

Ако искаш и договорите на играчите да ти публикуваме, да ги прочетеш хубаво ??! Или пък договорът между ТИТАН и ЛИРА Инвестмънт ??! ..... нещо много взе да наглееш. Чак документи настоява да му се показвали и дава заключения дали съществували.

Иначе сайтовете си излязоха, ето ти, да не се кахъриш толкова:

https://www.google.bg/#q=%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90+%D0%90%D0%A1-23+%D1%81%D1%8A%D0%B4%D1%8A%D1%82+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2014 10:47

Puldin написа:Значи, ако ви мине номера с подписката, мисля и аз да пусна една пред община Пловдив, за една асфалтова площадка пред нас.
А какви паметни мачове имах на нея до преди няколко години( сега съм почти на 40год.), но аверите вече одъртяха повечето, та играя с едни колеги чак в Тракия. Та да се върна на площадката, в момента малките не играят на нея, от асфалта се подават вече разни треволяци, цялата е запустяла.
Имам малко заделени пари, ще изтегля и кредит. Ще я постегна малко, ще построя съблекални, ще постеля изкуствена настилка и ето ме готов инвеститор. така всички са доволни, общината ще има червена точка пред обществото, че поддържа спортните площадки, хората ще има къде да спортуват на добри условия, е разбира се, ще си плащат за това, но безплатен обяд няма.......нали ;)
Та ще следя, какво се слува при вас и ще действам.

Направо действай,не се мотай,за по-сигурно викни бате ти бойко да я открие,като вземе властта ,така нема да има нужда и от подписка :lol: .Само трябва по някакъв начин да уредиш присъствието на няколко тв екипа и работата е опечена ,даже може да го направиш предизборно -със сигурност няма чакаш много дълго :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

pomiqr180

Мнениеот pomiqr180 » 07 сеп 2014 12:09

Съдебните решения се публикуват на сайта на съответния съд. Но неуки хора сте повечето.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 сеп 2014 12:23

pomiqr180 написа:Съдебните решения се публикуват на сайта на съответния съд. Но неуки хора сте повечето.

Само че за целта трябва да се знае кой съд, а точно това не се споменава в нито една от "информациите", като за по-удобно е използвано нищо не значещото общо понятие "съд" 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 07 сеп 2014 12:53

Е нарочно, за да не ги видиш ти. Мазньоч такъв. :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 сеп 2014 16:25

ЦСКА е виновен.Точка.Край на спора. 8-) :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”