XVII кръг: Марек - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: XVII кръг: Марек - ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 02 дек 2014 14:47

Па за мен си е дузпа това положение :mrgreen: , коментаторите ми се струва, че грешат в случая- за кво го хваща с ръка. :) Но действително е имало ситуации дето не са били дузпи и са се свирили и съм си казвал навреме, ся е след дъжд качулка.. :mrgreen:

Но прави впечатление, че бая рефери изгоряха покрай техни мачове, кел файда. :)

Ама на нашите им чупят крака, ръце, глави, псувам като откачен като ги гледам. И ония викат дузпа на Милисавлевич или Жоаким, а на ФЕЛИПЕ кога? :lol:

Нa 0:59 е най-чистата дузпа в този мач, ако не е късам си всички документи дето имам и в печката. :)

http://vbox7.com/play:95ad5a7412&start=59
Последна промяна от dreben23 на 02 дек 2014 15:01, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 дек 2014 14:56

peliforewer написа:Ето критерия на съдията Александър Костадинов за дузпа на мача Лудогорец-Ботев Пд 1-1 април,2014г. http://vbox7.com/play:0cc6391502

Тая дузпа и в училище не се дава :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 дек 2014 14:58

Точно заради такива работи "реве" Стойчо :!: Щото Милисавлевич го подсичат класически и оня си бара к*ра :lol: Тоя зад вратата - също :mrgreen: Сега ги наказаха - кел файда ... Аман от некадърници в тая държава :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 дек 2014 15:03

Дузпа за учебник по съдийство, а никой, никой не я коментира! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 дек 2014 15:05

dreben23 написа:Дузпа за учебник по съдийство, а никой, никой не я коментира! :mrgreen:

И да коментираш - какво :roll: В България работата е " ден да мине - друг да дойде " ;) Един го накажат - другите свирят и така се въртят едни и същи

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 дек 2014 15:08

dreben23 написа:Па за мен си е дузпа това положение :mrgreen: , коментаторите ми се струва, че грешат в случая- за кво го хваща с ръка. :) Но действително е имало ситуации дето не са били дузпи и са се свирили и съм си казвал навреме, ся е след дъжд качулка.. :mrgreen:

Ама на нашите им чупят крака, ръце, глави, псувам като откачен като ги гледам. И ония викат дузпа на Милисавлевич или Жоаким, а на ФЕЛИПЕ кога? :lol:

За мен има едно положение на мача Марек-ЦСКА през първото полувреме което също си е 100% дузпа,след пряк свободен удар играч на Марек хвана топката с две ръце,погледни на видеото 21мин.20сек. http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... -00-307162
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 дек 2014 15:20

dreben23 написа:Па за мен си е дузпа това положение :mrgreen: , коментаторите ми се струва, че грешат в случая- за кво го хваща с ръка. :) Но действително е имало ситуации дето не са били дузпи и са се свирили и съм си казвал навреме, ся е след дъжд качулка.. :mrgreen:

Нa 0:59 е най-чистата дузпа в този мач, ако не е късам си всички документи дето имам и в печката. :)

http://vbox7.com/play:95ad5a7412&start=59

Колко дузпи са нужни на великия ЦСКА за да бие този нищожно слаб Марек? Ако допирате до дузпи... и то повече от 1... на какви шампиони се правите?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 дек 2014 15:23

Не е до колко дузпи! Ако ще и 10 да има, но да ги отсъдят, а ние може и всичките да ги изпуснем ако искаме!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 дек 2014 15:38

memnto написа:Не е до колко дузпи! Ако ще и 10 да има, но да ги отсъдят, а ние може и всичките да ги изпуснем ако искаме!

Правилно. Но щом без тях не можете да биете Марек... по-добре да не се излагате в Европа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 дек 2014 15:47

matador1 написа:
memnto написа:Не е до колко дузпи! Ако ще и 10 да има, но да ги отсъдят, а ние може и всичките да ги изпуснем ако искаме!

Правилно. Но щом без тях не можете да биете Марек... по-добре да не се излагате в Европа.

Ти не давай акъл кое е добре и кое - не. Мястото в Европа се заслужава и е добре да се заслужи честно, а не с подли делиормански прийоми :!:

Върни се в “ЦСКА”