28 Кръг/ Ботев Враца - ЦСКА /05.04.2025/ 19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

The_Miz
Контакти:

Re: 28 Кръг/ Ботев Враца - ЦСКА /05.04.2025/ 19:00 ч.

Мнениеот The_Miz » 06 апр 2025 00:38

MASTER_COOL написа:Пауло Бенто или Томаш все тая, ако продължаваме да разполагаме с бекове като Турицов и Санянг, крила като Локило, Илиев и Тасев и халфове като Линдсет и Шопов. Тези трябва да са първите изгонени ! Добавям към тях и Исека.

Съвсем не е все тая според мен. Да, тези играчи, които си изброил не стават, но имаме и качествени футболисти, с които при един читав треньор спокойно щяхме да сме минумум в топ 3. Томаш отново показа, че е не само слаб треньор, но и страшен инат, който въобще не може да се адаптира. В който отбор и да е бил прави едно и също, и в Берое и Верея може да мине номера, но в ЦСКА очакванията са съвсем други.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 апр 2025 00:39

Съгласен съм, че има доста плява за махане и сред играчите, но това не е толкова просто.

Някои са с договори, за други са дадени доста пари и е нормално да искаме да си върнем поне част от вложенията.

От тези, които си писал за мен Турицов, Санянг, Локило и Тасев са твърдо за махане.

Линдсет- по-скоро да. Изтича му договорът. Ако го подновим с мисъл за продажба след това, мисля, че няма да вземем повече от 400 максимум 500 хиляди, но може и да няма кандидати. Така че- да го пускаме като Хайнц по живо по здраво;)

Кареасо- пак малко се колебая. Ако се съгласи на нормална заплата може би да преподпишем.По нататък може да го продадем в СА, млад е още.

Шопов- той като че ли изпусна моментът. Тези мачове бяха много важни за него. На моменти загатна, че може да мине на следващото ниво, но в последните мачове пак един страх да поеме отговорност, да покаже, че може да бъде лидер, да покаже постоянство. 50/50 съм и за него, но дори и да остане не вярвам да бъде титуляр.

Скаршем- и за него имам колебания. При него плюсът е, че е бил в шампионски отбор Розенборг. Мисля, че може да ни бъде полезен поне като резерва, а и може да играе на няколко позиции.

Отделно тоя Пинто, тоя Купър с тая заплата и на 34 кво ще ги правим , аз не знам.

За Исека е ясно като че ли, но трябва да върнем поне част от вложената сума.

Има много плява и подводни камъни в отбора.

Нога и треньорът, който и да е той, ще имат много работа и много неща за мислене през лятото.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 апр 2025 00:59

The_Miz написа:
MASTER_COOL написа:Пауло Бенто или Томаш все тая, ако продължаваме да разполагаме с бекове като Турицов и Санянг, крила като Локило, Илиев и Тасев и халфове като Линдсет и Шопов. Тези трябва да са първите изгонени ! Добавям към тях и Исека.

Съвсем не е все тая според мен. Да, тези играчи, които си изброил не стават, но имаме и качествени футболисти, с които при един читав треньор спокойно щяхме да сме минумум в топ 3. Томаш отново показа, че е не само слаб треньор, но и страшен инат, който въобще не може да се адаптира. В който отбор и да е бил прави едно и също, и в Берое и Верея може да мине номера, но в ЦСКА очакванията са съвсем други.

Малко пресилваш. Ако се гледа класирането с треньор Томаш - то ние сме в топ 3 ! Не е виновен за "ударния" старт и най-слабата селекция (тогава) в историята ни !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 апр 2025 01:07

Баланса до този момент през пролетта е 10 мача - 6 победи, 3 равни и 1 загуба.

Не смятам, че е трагедия.

Пълна подкрепа до края на сезона за Томаш и ЦСКА. Всичко друго е гнусно предателство. Убеден съм, че в Сряда - Варна ще е "червена"

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 06 апр 2025 01:40

Ако има нещо, за което да съм благодарен на Томаш, то е че дойде в най-трудния момент за отбора и ни докара до 6 място. Но другото е пълна скръб. С онова хърватско менте щяхме сега да се борим срещу тия за оставане в лигата. Съгласен съм, че Томаш трябва да остане до края на сезона, но за мен трябва още отсега Нога да започне търсенето на негов заместник. Може ли срещу някакви на дъното да пускаш Фаетон, Шопов и Делова? Играчи, които щяха да бъдат жизненоважни за реванша с Морето във Варна. Играчи, които сега ИЗГЪРМЯХА с жълти картони във Враца. Никой нямаше да му каже копче, ако беше пуснал резервите.

Аз не бих обвинявал играчите за това, което се случва. Разбира се, че и те имат някаква вина, но не са те най-големите виновници. Единствено бих нахранил Локило, тоя е по-голям некадърник и от Купър, дето е дошъл тука на СПА. Равен на него по некадърност сигурно е само Турицов. Играчите правят това, което им каже треньорският екип. Треньорският екип е отговорен за играта на отбора, ако там работата не става, играта също няма да става. В тоя ред на мисли, аз искам да задам следния въпрос на големите защитници на Томаш. Сред които бях и аз, признавам, но след тоя мач - край. Та, кой е начело на този треньорски екип, ако не е той? Пазачът отвънка?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 апр 2025 06:45

ivo55 написа:Разтревожен съм. Иванчо добре ли е?!? Като се спъна и се преби много се притесних.
По принцип, като става въпрос за него, не изключвам и да падна за дузпа. Нищо че се самопреби някъде около централната линия, близко до тъча. Именно защото няма никаква логика, го намирам за много логично, когато говорим за Туриста.

Култова ситуация...!
Даже се смях с глас.
Някой ако не се сеща за какво говорим да си пусне мача. Края на 65 мин.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 06 апр 2025 08:25

Aronaks написа:
Ама вие за финал ли се гласите? Викаш Морето са слаби, няма какво да се обърка, финалът ни е сигурен:)

Описах оптимистичната ситуация, финал-трофей .
А дали ще загубим финала / сиреч 2ри/ или ще отпаднем от ЧМ , нямам никаква разлика за мен , вярвам и за 99% от червените привърженици.

Ако си втори си никой.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 06 апр 2025 08:27

Моето мнение е, че той трябва да остане. Бъдете по-толерантни, хората си взимат треньори поне за три години напред. Знам, че сме в джунглата, но нека остане поне още една година, за да направим рекорд по неуволнявани треньори в нашия клуб.
Do Something Different!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 апр 2025 08:37

Турицов е напълно объркан, той не знае какво се случва и какво трябва да прави. Не искам да се бъзикам с него, понеже работата е сериозна. Но треньорът не може да жертва отбора и да продължава да го пуска в такова състояние. Отдясно си пуска Вион и Стойчев, а отляво Пинто и Санянг. Макар че последният също е доста зле.
Аз лично друга грешка не виждам в Томаш освен в избора на състав. Просто не разполагаме с достатъчно добри футболисти все още.
Задачата пред екипа я знаем - изграждане на определен стил на игра. И те я следват. Дали има други задачи и какви - купа, ЕКТ, не знаем.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 апр 2025 08:40

Въпреки общата нагласа, че ще вземем 5 от 5 срещу "леките" съперници : повечето прогнози включително и моята бе за максимум 13 точки. Ако Септември удари Арда, шансовете остават.
Трябва бързо да преодолеем голямото разочарование , че сме "загубили" срещу слаб съперник и да се концентрираме върху следващия мач ( най-важният за сезона )
При една победа, съвсем друга песен ще се запее :)

Върни се в “ЦСКА”