16 Кръг/ЦСКА - Лудогорец /24.11.2024/ 17:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA_FEN4E
Контакти:

Re: 16 Кръг/ЦСКА - Лудогорец /24.11.2024/ 17:00

Мнениеот CSKA_FEN4E » 24 ное 2024 20:18

ivo55 написа:Според мен трябват класни:

Ляв бек
Десен бек
Опорен халф
Дясно Крило
Офанзивен халф

Като някой от тия да е класа и да може да вкарва и от пряк свободни.

Най вече ни трябва един типичен плеймейкър ( тип Бадема) да излъже един,двама и да даде головия пас.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 24 ное 2024 22:54

Няма какво да се залъгваме , Лудогорец бяха дошли да не загубят мача , на моменти само се разхождаха ,в последните минути на редовното време имаше период от 2- 3 Мин. не можехме да и вземем топката, ако се бяха напънали , отивахме на тройка .

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 ное 2024 22:58

Само аз ли виждам , че отбора изповядва класиката за А група стил , а именно “ дай ми да ти върна , дай ми да ти върна .. изритване меле” - а след мача традиционното клише “ сборихме се - показахме характер” .

Кога ще има двойно поддаване на скорост , изнасяне на топката от целият отбор с бързи и точни подавания ? Нещо по смислено от крилото центрира , па каквото стане.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 24 ное 2024 23:26

Martinez1948 написа:
Кога ще има двойно поддаване на скорост , изнасяне на топката от целият отбор с бързи и точни подавания ? Нещо по смислено от крилото центрира , па каквото стане.

То на първо време да започнат поне да оползотворяват ъгловите удари, всеки мач имаме поне 6,7 а понякога повече, не помня кога за последно сме вкарвали от фаул или ъглов

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 ное 2024 08:24

Къде изчезна експерта, който около 2 месеца ни обясняваше какъв аматьор всъщност е Коялипу ???
Също и за Зюмюр , който от мач на мач показва на какво е способен.
Цялата ми мисъл е , че много бързо отписваме селекцията, определена от мнозина за пълен провал, а всъщност това заключение е много далеч от истината!

От всички нови мен ме разочароват само българчетата - Дюлгеров и Илиев - младши. При Лиъм Купър е съвсем друг проблема. Според мен не може да свикне със суровата действителност в България и може би ще поиска да си тръгне при първа възможност.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 25 ное 2024 12:38

MASTER_COOL написа:Къде изчезна експерта, който около 2 месеца ни обясняваше какъв аматьор всъщност е Коялипу ???
Също и за Зюмюр , който от мач на мач показва на какво е способен.
Цялата ми мисъл е , че много бързо отписваме селекцията, определена от мнозина за пълен провал, а всъщност това заключение е много далеч от истината!

От всички нови мен ме разочароват само българчетата - Дюлгеров и Илиев - младши. При Лиъм Купър е съвсем друг проблема. Според мен не може да свикне със суровата действителност в България и може би ще поиска да си тръгне при първа възможност.

Съгласен съм със написаното за теб. А относно експерта, той е като повечето в този форум, които само чакат отбора да се издъни и започват да пишат как треньор и играчи не ставали ( новите играчи ). Аз се чудя Дюлгерката защо е толкова слаб. Да може да не е играл често, но един добър вратар, след като му се даде шанс, дава всичко от себе си и гледа дори да стане твърд титуляр. Тук тези неща не ги виждам. Играе доста години във Бг първенството. Изглежда е дошъл само за една заплатка ( мое мнение ). Купър най-вероятно ще остане до края на сезона. После каквото реши. Ако Хайнц го заведе два три пъти на дискотека, може и да го задържим за някоя друга година. На Илиев може да се даде още някой друг мач шанс.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2024 12:51

Пиша в официалния ни форум, както и преди! Тук има само десетина ЦСКА-ри, които пишат! За мача - голяма грешка на Томаш, че пусна Санянг като резерва и Дюлгеров като титуляр! "Кольо" показва наченки на класа, може би Бербатов му е казал как да се позиционира по-добре, както и да играе с повече спокойствие пред гола! Бютучи навлиза във форма! Отписваните играчи от толкова феньове бяха най-добрите на терена - имам предвид Шопов, Линдсет, Вион... и Фаетон(най-вече заради гола)! Ето`о прави огромно количество непредизвикани грешки, и е направил толкова много за един полусезон, колкото не са правили Юга и Жеферсон заедно, при това за целия им престой при нас! Ще се окажа прав, че си е бек, а не халф! При това доста слаб!
Локило ще се окаже менте! А Делова по-скоро става за деф. халф, а не за защитник, понеже като защитник всеки мач прави поне по една грешка, от която ни вкарват гол! Купър е тотално разочарование! Пинто има повече минути за нац. на Люксембург, отколкото за нас! А Ил.Ил. младши може да го пратят/върнат на баща му с колет за Коледа! Исека няма гол за нас, а сме дали над милион евро за него!
Та лятната селекция е огромен провал! От всички нови само 1-2 стават!

ПП Томаш е пътник, ако загубим от Спартак Варна за КБ! Вчера можеше да пусне Турицов в края - да замени Вион, който вече едвам ходеше, понеже не спря да тича през целия мач, а имаше и жълт картон! Можеше да пусне Петров вместо Санянг и може би нямаше да ни вкарат втори гол! Можеше да пусне Скаршем вместо Ил.Ил. младши и може би щяхме да направим някоя и друга по-опасна аткака, с която да спечелим мача!
На Томаш му трябват оттук насетне само победи до края на есенния полусезон, иначе ще бъде сменен още с отварянето на зимния прозорец!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 25 ное 2024 13:25

CSKA 78 написа:Пиша в официалния ни форум, както и преди! Тук има само десетина ЦСКА-ри, които пишат! За мача - голяма грешка на Томаш, че пусна Санянг като резерва и Дюлгеров като титуляр! "Кольо" показва наченки на класа, може би Бербатов му е казал как да се позиционира по-добре, както и да играе с повече спокойствие пред гола! Бютучи навлиза във форма! Отписваните играчи от толкова феньове бяха най-добрите на терена - имам предвид Шопов, Линдсет, Вион... и Фаетон(най-вече заради гола)! Ето`о прави огромно количество непредизвикани грешки, и е направил толкова много за един полусезон, колкото не са правили Юга и Жеферсон заедно, при това за целия им престой при нас! Ще се окажа прав, че си е бек, а не халф! При това доста слаб!
Локило ще се окаже менте! А Делова по-скоро става за деф. халф, а не за защитник, понеже като защитник всеки мач прави поне по една грешка, от която ни вкарват гол! Купър е тотално разочарование! Пинто има повече минути за нац. на Люксембург, отколкото за нас! А Ил.Ил. младши може да го пратят/върнат на баща му с колет за Коледа! Исека няма гол за нас, а сме дали над милион евро за него!
Та лятната селекция е огромен провал! От всички нови само 1-2 стават!

ПП Томаш е пътник, ако загубим от Спартак Варна за КБ! Вчера можеше да пусне Турицов в края - да замени Вион, който вече едвам ходеше, понеже не спря да тича през целия мач, а имаше и жълт картон! Можеше да пусне Петров вместо Санянг и може би нямаше да ни вкарат втори гол! Можеше да пусне Скаршем вместо Ил.Ил. младши и може би щяхме да направим някоя и друга по-опасна аткака, с която да спечелим мача!
На Томаш му трябват оттук насетне само победи до края на есенния полусезон, иначе ще бъде сменен още с отварянето на зимния прозорец!

:) :) :) Не искам да споря с теб, но ще кажа само няколко неща и спирам, Бусато все още не е готов и за това Дюлгеров е под рамката на вратата. Фаетон освен гола, се отличи и със слаба защита, минаваха го като малка гара, не се връщаше оттам дойде и гола, също така, това допринесе и за физическата умора на Вион. Ето'о е единственият играч, които иска топката на крак от защитниците и ни, и се нагърбва с функции да изкара топката или да им помага. Локило през 1вото полувреме допринасяше за бързината в атака и до там и тук съм съгласен с теб, че май няма да го бъде. Пинто е ясно, че няма дори малка класа като тази на Мазику или някой други. Исека е точно такъв тип нападател, резерва, но не и титуляр. Скаршем е аут до края на годината и е с обърнат глезен :lol: не знам къде искаш да го пуска, дори не беше в групата.
Томаш послендите 4-ри мача са му важни за да си запази статута на старши треньор на ЦСКА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2024 13:38

Не знаех, че Скаршем е контузен! Но дори и да не беше Томаш винаги пуска Илиев като резерва! :lol: И обикновено сме с един играч по-малко на терена! ;) :)
Та в случая можеше да пусне "комарджията" на терена, поне е по-конструктивен в атака от българина! ;) :)
Няма да споря с теб за Ето`о! Чакам от Лацио мега оферта от 20 милиона, за да се отървем от него! :lol: :lol:
Над 1 милион евро за резервен нападател, е направо кощунство за нашата лига, и даже още няма отбелязан гол за нас! 100-200 хиляди евро е нормална трансферна сума за резервен нападател за нашето първенство, но за отбор, борещ се за призовите места! Още повече, че за 300-500 хиляди евро сме взимали нападатели, които са били титуляри, и са вкарвали много голове! Даже сме взимали нападател титуляр за под 200 хил. евро, като Али Соу! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 ное 2024 16:02

Пак доста жлъч и негативизъм.
Аз пък, напротив, мисля че зимата 5 качествени играчи са достатъчни, но за точните позиции и вече ще може да искаме да видим едно друго лице на отбора.
Не помня кой беше форулирал тази сентенция, но качеството на една машина се определя от нейния най-слаб елемент.
Няма как да искаме силно изглеждаш отбор, като на треньора все още му се налага да пуска от ментетата на Стойкас и Ганчеви. Но вече се виждат наченки на моменти и на определени позиции.
Помнете ми думата, че не тази зима, а следващата, ЦСКА вече ще се мери с Разград по всички показатели. А по-следващата ще ни дишат прахта.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”