15 Кръг/ЦСКА - Крумовград /10.11.2024/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: 15 Кръг/ЦСКА - Крумовград /10.11.2024/ 15:00

Мнениеот ivo55 » 11 ное 2024 06:36

Докато бяхме 11 на 11 си бяхме значително по-добри. Вече, като Томаш пусна кетчупа да играе за Крумовград, те успяха да изравнят и играта, и резултата.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 ное 2024 08:09

Кетчупа е скандален пияница ! От най-добрият се превърна в най-посредственият !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 ное 2024 09:36

Всичко, което може да се случи в рамките на един нормален мач (мач без купени съдии, без хванати играчи), е допустимо. Така че за мен нищо толкова трагично не е станало. Предния и по-предния мач на пангара беше Купър, сега е Хайнц. Единственото, което искам да виждам у футболистите и треньорите, е непримиримост, хъс и самочувствие. В отбора трябва да останат само играчи с такива качества (е техническите способности се подразбират, те са ясни). И рано или късно отборът ще се изгради.
Вчера на Хайнц му дойде много - отменен гол, после веднага направи дузпа. Ок, случва се. За мен е недопустимо да оставят Крумовград да атакува последните минути.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 13 ное 2024 12:06

Odessit написа:Няма ли поне някой от потърпевшите да поздрави гостуващия отбор за непримиримостта и проявения характер, за борбата до последната секунда и майсторските изпълнения? Макар и с десетина пъти по-малък бюджет, "Крумовград" показа на прехвалените и скъпоструващи чужденци, че и българските момчета я владеят тази игра.

Пътувай във вашия форум да поздравиш Септември.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 13 ное 2024 12:10

djd написа:Всичко, което може да се случи в рамките на един нормален мач (мач без купени съдии, без хванати играчи), е допустимо. Така че за мен нищо толкова трагично не е станало. Предния и по-предния мач на пангара беше Купър, сега е Хайнц. Единственото, което искам да виждам у футболистите и треньорите, е непримиримост, хъс и самочувствие. В отбора трябва да останат само играчи с такива качества (е техническите способности се подразбират, те са ясни). И рано или късно отборът ще се изгради.
Вчера на Хайнц му дойде много - отменен гол, после веднага направи дузпа. Ок, случва се. За мен е недопустимо да оставят Крумовград да атакува последните минути.

За мен пък е недопустимо Хайнц да направи такава дузпа, при положение, че имаше общо трима човека на Крумовград срещу поне 7 от нашите, като един от тези трима е този който беше фаулиран. Като са му отменили гол, значи трябва да го защитаваме ли? Да ходи в Миньор и да си лупка по дискотеките, тук след зимната пауза няма място!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 ное 2024 13:42

Хайнц е задължително да бъде разкаран през Зимата ! Стига толкова шансове. Абсолютно безполезен е.
Линдсет да получи последен шанс през пролетта и ако не се "стегне" - лятото довиждане.
Може би сбърках за Скаршем и ще получи още шансове да се докаже при нас.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 13 ное 2024 22:59

А, не, не, не. Не е само дузпата.
Някой да каже какво прави кетчупа при изравнителния гол. Щура се и уж ще пази някакъв противник, но го изпуска на 10 метра от себе си.
След това застава отстрани на ситуацията, очевидно наслаждавайки се на мястото си 1-ви ред, директно на зеления терен и наблюдава с неодобряващ поглед как противниковия състезател си овладява топката, повдига си я с коленце ... наглася си я за воле, замахва, прицелва се и я вкарва. Аз съм убеден, че Heinz искрено се възмути как може този да ги прави всички тези неща, пък ни и вкарва гол. Като приближиш кадъра х 4 ясно се вижда как цъка през зъби и леко поклаща глава, ясно несъгласен с това, което наблюдава така усилено.

https://youtu.be/yRSlkA--JiE
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 ное 2024 08:59

MASTER_COOL написа:Хайнц е задължително да бъде разкаран през Зимата ! Стига толкова шансове. Абсолютно безполезен е.
Линдсет да получи последен шанс през пролетта и ако не се "стегне" - лятото довиждане.
Може би сбърках за Скаршем и ще получи още шансове да се докаже при нас.

https://topsport.bg/cska/tsska-razkarva-haynts-prez-zimata.html
Да бяха написали и източник :mrgreen:
Скандални неможачи

Върни се в “ЦСКА”