9 кръг/ЦСКА-Берое / 17.10.2020 / 20:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 9 кръг/ЦСКА-Берое / 17.10.2020 / 20:15 ч.
[offtopic]Догодина в Лигата на Конференциите..... пак с три предварителни кръга. За Шампионска Лига и Лига Европа българските отбори може да забравят в следващите 20 години, освен ако не измислят нещо ново дотогава или не се случи нещо в света на футбола[/offtopic]
Херо знае как да се противопостави на такива отбори. Отделно онзи Соул ли там какъв няма да се научи никога да реализира детски положения. На косъм да се отърват от него червените ама аиде де...
.
Gotzev.88 написа:k20dan4o написа:Gotzev.88 написа:Берое определено ще вземе любимото баражно място на Левски за този и/или следващите няколко сезона. За жалост, Локо поне засега взима нашето място, но мисля че веднъж приключили с ЛЕ ще си го върнем. Продължавам да си мисля, че бутането на Домусчиев е по-важно и за нас, и за българския футбол като цяло, от евентуално 3то място в групите на ЛЕ с клизма, което никой освен нас в Европа няма да забележи и запомни.
За вас да, важно е да го бутнете, но за българския футбол що? Ти видя ли си състава, излязохте с 9 чужденци и второто още трима влязоха!
[offtopic]Играем с чужденци, защото трябва да сме конкурентноспособни на вас, а вече за съжаление и на Локо и Берое... Левски имат никак нелоши българи, виж ги къде саА иначе го намирам за готино и поучително съдиите да те режат винаги когато случайно ти потръгне, а ако вечният шампион се запъне някъде да му удрят от време на време едно рамо... БФС да те глобява хиляди за безумия и да наказва съдии за показан червен картон за футболист на вечния шампион. Селяндури да ти контузват водещи играчи нарочно след влизания с двата крака напред... За медиите да не започвам. Едни такива и едни други неща. И въпреки това да станеш шампион и да прекъснеш 9-годишна хегемония, част от която си прекарал във фалити и във В групи... Даже смятам, че ще е супер материал за статии и филмчета на добри европейски медии
[/offtopic]
[offtopic]Бях го казал, сега ще повторя.
Гледайте мачовете с двете си очи. Не затваряйте едното око насила.
Когато ви помагат - добре, когато помагат на други - ужас![/offtopic]
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
HardWork написа:Dust написа:Не е далече назад във времето, когато не спирахте да се подигравате на Лудогорец, че в състава им има по един-двама българи.
Сега гледам вашия състав е същата работа, в което няма лошо, моето мнение за българи и чужденци в клубен отбор отдавна съм го споделил.
[offtopic]Видяхме ги Славия до къде стигнаха само с българи. Няма български играчи на нивото на Тиаго, Соу, Кешерю, Чибота, Баджи и пр. Младите български играчи са посредствени и нереално скъпи за качествата които имат.
Боли ме от този факт, но такава е реалността ...[/offtopic]
[offtopic]Но не така мислеха много голям процент от феновете на други клубове в стремежа си да хулят Лудогорец.
Български играчи има, но изборът/пазара у нас е адски малък. Едно да избираш само от една държава, друго е от целия свят.
Също така у нас няма 25 играчи на високо ниво, то ако имаше националния щеше да бъде цвете.
Дано обаче тези дето се подиграваха на Лудогорец за същото да са им уврели мозъците.[/offtopic]
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
HardWork написа:Винаги критикувам Белчев щото не ме кефи, но днеска му правя евала за състава! Трябва да има ротации, защото сега се влиза в брутално сгъстен цикъл. Дано момчетата покажат хъс и атрактивна игра, пък каквото стане! AMOR FATI
Ако отбора ви не е готов да изкара два месеца в този сгъстен цикъл, какво са работили от треньорския ви щаб.
Белчев снощи тотално ви пообърка състава и този път късмета беше настраната на Берое.
Другата седмица срещу Арда ще са изморени от мача с Клуж ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:HardWork написа:Винаги критикувам Белчев щото не ме кефи, но днеска му правя евала за състава! Трябва да има ротации, защото сега се влиза в брутално сгъстен цикъл. Дано момчетата покажат хъс и атрактивна игра, пък каквото стане! AMOR FATI
Ако отбора ви не е готов да изкара два месеца в този сгъстен цикъл, какво са работили от треньорския ви щаб.
Белчев снощи тотално ви пообърка състава и този път късмета беше настраната на Берое.
Другата седмица срещу Арда ще са изморени от мача с Клуж ли?
ЦСКА е физически най - добре подготвения отбор в България, но играчите трупат психическа умора и биват контузвани умишлено от противникови играчи. Белчев може и да допуснал грешка, но показа топки и рискува, което се харесва.
Идеята да се запазят, Матей, Тиаго, Санкаре, Йомов и Кейта за мача с Клуж не беше лоша. Това което ни загуби двете точки беше лошата концентрация в защита и липсата на точен завършващ удар в 2,3 чисти положения.
Не мисля, че ще има умора след мача с Клуж.
Кой/кои играчи са ви контузени умишлено и кой е критерият, по който е стигнато до това заключение?
Смятам, че в кондиционно отношение ЦСКА превъзхожда останалите български отбори, а се видя че и в международните мачове стои добре. Пред повече от година и половина, когато Томас Нойберт напусна клуба и Кирил Динчев стана кондиционен треньор, имаше доста злобни подмятания и подигравки от форумни спецове, но Кирил доказа ,че се справя отлично. Явно тази година акцента ще е ЛЕ, а първенството сме го отписали. Дали е правилно - не се наемам да кажа.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Skywalker написа:С тази игра в първенството, ще гледаме ЛЕ догодина по телевизията. Сега и в групите на ЛЕ ще падаме и в първенството ще падаме и отбора ще трупа самочувствие. Занев направи много добър мач !
Догодина ЛЕ за българските отбори няма да има. Само шампиона ако отпадне от ШЛ отива да играе в ЛЕ.
Това го бях забравил. Е, тогава няма проблеми, първенството го отписваме !