ЦСКА продаде М`Боли в САЩ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: ЦСКА продаде М`Боли в САЩ

Мнениеот zlato1234 » 31 юли 2014 00:21

Red thunderstorm написа:Мнение изградено от цитати?!? :?
Това сред лилавите минава за изкуство! Що не си насочите и без това бедната мисловна дейност в друга посока? :roll:

Прочети го още два три пъти да загрееш какво съм искал да кажа... Ама едва ли ще успееш за това ще помогна.
1-ви цитат "Лупи казва, че М'Боли ще играе в голям европейски отбор" - отива в САЩ! = празни приказки.
2-ри цитат "Фенове на ЦСКА пишат, че милиони от трансфера ще потекат в касата на отбора" - дали има и 500 хилки, от, които намазва и М'Боли = глупости...
Та това показва, че нищо не разбирате! :oops: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 31 юли 2014 00:24

Златке, не че нещо, ама няма как да влизаш в раздела на щатния си е*ач и да се правиш остроумен, в смисъл двете понятия взаимно се изключват :lol:

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 31 юли 2014 00:26

memnto написа:
zlato1234 написа:
memnto написа:И ти кво каза по темата?

Ми то се вижда слепок... Два цитата ( на Лупи и няколко фенчета ) 8-)

МИ като си си изказал мнението (от цитати на други) кво искаш повече?

Вижда се, че нищо не съм искал, освен да се посмея на празните приказки, фантазии и измислици на Лупи и заблудените му овчици! И все пак макар и от два цитата мнението ми е мнооооого повече по темата, от това за Карачанаков. Спорите излишно без аргументи, че не е по темата! :oops: 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 юли 2014 00:37

zlato1234 написа:Вижда се, че нищо не съм искал, освен да се посмея на празните приказки, фантазии и измислици на Лупи и заблудените му овчици! И все пак макар и от два цитата мнението ми е мнооооого повече по темата, от това за Карачанаков. Спорите излишно без аргументи, че не е по темата! :oops: 8-)

То твоя смях е малко през сълзи,ама карай...!
Когато с този "Левски" направите трансфер, пък дори да е на Фарьорите,тогава се обаждай !!

ПП Прав е един от вашите-целият отбор на "Левски" не струва и кило корнишони в момента,поне да имате за удоволствие! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 31 юли 2014 00:58

Златке, я се успокой малко, щом си толкова нервна след 5-тата поред, не искам и да си помислям какво ще е на 10-тата :oops: :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 юли 2014 09:16

Милан, Интер, Порто, Галатасарай.... Филаделфия ! :lol: Лупи отново надмина себе си в лъжите и конспирациите ! :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 31 юли 2014 10:53

Няма никакво значение, къде продаваме Мболи, щом ще се вземат пари. Знаете, колко много финанси са нужни на ЦСКА, зада стъпи на крака. Всеки трансфер е добре дошъл особенно, като имаме смея да твърдя по-добър заместник. Пожелавам успех на Мболи, но това отиване в Щатите може да му коство мястото в на. отбор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 юли 2014 10:59

Райс М'боли е страхотен вратар и то не от вчера. Според мен още преди 4 години можеше да бъде продаден за солидни кинти (по родните стандарти). Тогава не съм сигурен на кой отбор беше собственост: на Славия, даден под наем на Армията или правата му се държаха от ЦСКА, но как да е.

В интерес на истината съм изненадан от споменаваната сума: 300 000 евро, според мен струва повече. Може би нулевото реноме на българския футбол в момента е определило цената, не знам. Но не съм изненадан, че е продаден.. той е наистина класа и А група трудно може да задържи подобен играч, особено след като се е представил блестящо пред погледите на цял свят.

Между другото според мен може би трябваше да се търси друг отбор в силен шампионат, отбор, който може би един ден би го и продал (и да донесе на ЦСКА процент от трансферната сума евентуално). Но както и да е, предполагам е имало съображения за трансфера му именно в САЩ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 31 юли 2014 11:11

Betchualeng Arnaikem написа:Райс М'боли е страхотен вратар и то не от вчера. Според мен още преди 4 години можеше да бъде продаден за солидни кинти (по родните стандарти). Тогава не съм сигурен на кой отбор беше собственост: на Славия, даден под наем на Армията или правата му се държаха от ЦСКА, но как да е.

В интерес на истината съм изненадан от споменаваната сума: 300 000 евро, според мен струва повече. Може би нулевото реноме на българския футбол в момента е определило цената, не знам. Но не съм изненадан, че е продаден.. той е наистина класа и А група трудно може да задържи подобен играч, особено след като се е представил блестящо пред погледите на цял свят.

Между другото според мен може би трябваше да се търси друг отбор в силен шампионат, отбор, който може би един ден би го и продал (и да донесе на ЦСКА процент от трансферната сума евентуално). Но както и да е, предполагам е имало съображения за трансфера му именно в САЩ.

Беше собственост на Славия и играеше под наем при нас.Те го продадоха,по думите на Венци,за сериозна сума.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 31 юли 2014 11:26

Betchualeng Arnaikem написа:Райс М'боли е страхотен вратар и то не от вчера. Според мен още преди 4 години можеше да бъде продаден за солидни кинти (по родните стандарти). Тогава не съм сигурен на кой отбор беше собственост: на Славия, даден под наем на Армията или правата му се държаха от ЦСКА, но как да е.

264 Th. £

Върни се в “ЦСКА”