Време е да се вземе страна ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Време е да се вземе страна ...

Мнениеот tut » 19 юни 2014 21:15

draki75 написа:Даааа , агонизирахме на второ място само на " мускули " . Мисля да продължим агонията, като шампиони!

:) :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 юни 2014 23:02

boabbb написа:По случай последните събития, реших да направя тая тема, за да разбера как са настроенията на колегите във форума. След напускането си Емил Гъргоров направи интересни "разкрития" за ЦСКА, след което последва "контра" от ръководството, а днес излезе тази новина:

"Скандално напусналият ЦСКА Емил Гъргоров се разбра с посредствен турски тим. Става въпрос за за втородивизионния Кършияка. Отборът завърши на 8-о място през изминалия шампионат, въпреки амбициите си за влизаме в Суперлигата.
Ръководството на Кършияка е на път да позлати Бадема. Гъргоров ще прибира в тима от южната ни съседка колосалните 30 000 долара на месец. Отделно халфът се е разбрал да вземе и 50 бона от щатската валута на ръка, тъй като пристига като свободен агент. Договорът на Емил Гъргоров с Кършияка ще е за една година с опция за удължаването му."

Та въпроса ми към колегите е, чия страна са склонни по-скоро да заемат :? Моето лично мнение клони към ръководството, за което е ясно, че не плаща навреме, но поне прави нещо, щото до сега не съм видял друг да изяви желание да прави нещо по въпроса :roll: И нещо е много странно как толкова бързо си намери отбор "чистосърдечния и загрижен" Бадем :?: Все ми се струва, че и Роналдо не би си намерил толкова бързо отбор :lol:

Миии, то всичко е ясно като момина сълза, на това алчно парче му спасихме кариерата за втори или трети път(вече не си спомням точно)миналото лято,а той за благодарност ни заби сатър в гърба,разбирам донякъде наемниците менди и кокоско,но от точно от бадема не съм го очаквал-много подла и долна постъпка :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2014 10:11

Гледам,че "сребролюбецът" Гъргоров е бил подкрепен от В.Илиев.Който пък,от своя страна,е нещо като идол за червените фенове:
Валентин Илиев публикува в профила си във фейсбук своя снимка с Емил Гьргоров. Защитникът благодари на Бадема и му пожела успех. Haй-добрият играч на червените през миналия сезон напусна, след като не издържа на постоянните лъжливи обещания на ръководството и влезе в конфликт със Стойчо Младенов.

По адрес на Гъргоров Валъо написа на личната си страница: "Благодаря ти, брат. Благодаря ти за всичко. За мен ти винаги ще бъдеш най-големият приятел* футболист и лидер, но най-вече личност. Ти беше сърцето и душата в нашия отбор. Господ да те пази, успех".

Ами сега?Късаме "партийния билет" и на Илиев ли???

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 20 юни 2014 10:31

blue avalanche написа:Гледам,че "сребролюбецът" Гъргоров е бил подкрепен от В.Илиев.Който пък,от своя страна,е нещо като идол за червените фенове:
Валентин Илиев публикува в профила си във фейсбук своя снимка с Емил Гьргоров. Защитникът благодари на Бадема и му пожела успех. Haй-добрият играч на червените през миналия сезон напусна, след като не издържа на постоянните лъжливи обещания на ръководството и влезе в конфликт със Стойчо Младенов.

По адрес на Гъргоров Валъо написа на личната си страница: "Благодаря ти, брат. Благодаря ти за всичко. За мен ти винаги ще бъдеш най-големият приятел* футболист и лидер, но най-вече личност. Ти беше сърцето и душата в нашия отбор. Господ да те пази, успех".

Не. За разлика от едни други фенове, които са любители на мъжкия стриптийз, ние уважаваме мнението на хората.
В случая с Бадема проблемът е в лъжите и некоректното му отношение.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2014 10:44

turb04 написа:
blue avalanche написа:Гледам,че "сребролюбецът" Гъргоров е бил подкрепен от В.Илиев.Който пък,от своя страна,е нещо като идол за червените фенове:

Не. За разлика от едни други фенове, които са любители на мъжкия стриптийз, ние уважаваме мнението на хората.

Според В.Илиев,Гъргоров е "приятел,лидер,но най-вече личност".Някак си не се връзва с "лъжи и некоректно отношение"...
Предполагам,че Илиев го познава по добре от теб.Или греша?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 10:47

Тея глупости ги пише в ДонБидон ;) Не му се връзвай на ТРОЛея :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 20 юни 2014 10:58

boabbb написа:Тея глупости ги пише в ДонБидон ;) Не му се връзвай на ТРОЛея :lol:

А, оня помиярник изобщо не го чета, да ти кажа... Там е по-зле, отколкото в Уикенд :)

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 20 юни 2014 11:34

blue avalanche написа:
turb04 написа:

Според В.Илиев,Гъргоров е "приятел,лидер,но най-вече личност".Някак си не се връзва с "лъжи и некоректно отношение"...
Предполагам,че Илиев го познава по добре от теб.Или греша?

Оценката на дадена личност е субективна за отделните хора и това е нормално. Не познавам някого, за когото да има еднозначно и единодушно мнение.
Позицията на Вальо Илиев е една, моята и на други фенове - друга.
Обещавам, че ако ми се случи да се видя с Вальо Илиев, ще поговоря с него и ще разбера защо ни се разминават мненията. :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 20 юни 2014 12:14

mtaraduda написа:Значи да обобщим: търсят се нови футболисти, класни, с добър характер, да не искат много пари, да нямат очаквания да си ги прибират, да играят за единия идеал, да носят на лъжи, ако вземат заплата 1 път на тримесечие да се радват, да не роптаят, да не казват истината публично.

За Г. Иванов, Домовчийски и Балтанов ли говориш ?.. Не, тези не ни трябват,.. взимайте ги вие ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2014 12:22

turb04 написа:Оценката на дадена личност е субективна за отделните хора и това е нормално. Не познавам някого, за когото да има еднозначно и единодушно мнение.
Позицията на Вальо Илиев е една, моята и на други фенове - друга.
Обещавам, че ако ми се случи да се видя с Вальо Илиев, ще поговоря с него и ще разбера защо ни се разминават мненията. :)

Колкото и да е субективна,трябва да се базира на познаване на субекта.
Аз не бих могъл да дам оценка(субективна или обективна) за някого,когото не познавам,а ти?
И пак питам:от "теб и други фенове" и от В.Илиев кой по-добре познава Гъргоров???Колко време сте прекарали с него или разговаряли с него,че да давате оценка(каквато и да е) за човешките му качества?

Върни се в “ЦСКА”