Bg Dream teаm- ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Bg Dream teem- ЦСКА

Мнениеот peho » 24 юни 2009 21:13

cska_90 написа:
Martines написа:Светльо Петров е най-смешния футболист на ЦСКА........най-голямата дупка,немога да повярвам,че го прибирате пак!!!

Дай нещо по ново, или няма? :oops:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юни 2009 21:53

peho написа:
cska_90 написа:
Martines написа:Светльо Петров е най-смешния футболист на ЦСКА........най-голямата дупка,немога да повярвам,че го прибирате пак!!!

Дай нещо по ново, или няма? :oops:

Ееее са много бързаш колега!Че той Светльо подписа с нас едва оня ден :mrgreen: Кат дойде шести кръг ли там кой беше,ще има ново с него ! Пак некви ей такива клипчета как вкарва интересни голове :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 24 юни 2009 23:06

Ееее са много бързаш колега!Че той Светльо подписа с нас едва оня ден :mrgreen: Кат дойде шести кръг ли там кой беше,ще има ново с него ! Пак некви ей такива клипчета как вкарва интересни голове :lol:[/quote]
Пич,ти или съвсем изгърмя,или някой ти използва акаунта.Ти сериозно ли мислиш,че с Янчев и Светльо ще ни биете?Само за сравнение-Гаджев и Сърмов са на по 23 години.Селекцията ви е много рискова-едно е на село,друго на София,или не си съгласен? Този отбор,ако изобщо се сглоби,му трябват поне две години,ще ги чакате ли?Да не почнете пак със световните заговори,щото на мен ми писна всяка ваша победа да е велика,а нашата-измислена!Разберете-трябва да чакате!Ако нямате желание за чакане-почвайте още отсега да пригласяте на га,дано ви помогне с нещо...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 24 юни 2009 23:27

Ебати самочувствието с тоя драглив отбор!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 24 юни 2009 23:43

124 написа:....Ти сериозно ли мислиш,че с Янчев и Светльо ще ни биете?Само за сравнение-Гаджев и Сърмов са на по 23 години.Селекцията ви е много рискова-едно е на село,друго на София,или не си съгласен? ....

А тебе какво те тревожи нашата "рискова" селекция :?: :lol:

Че пък и сравняваш Тошо и Светльо с Гаджев и Сърмов :lol: - и какво за годините че нещо не вдявам съвсем... :?:
Повече бягат едните от другите ли, повече зона по терена покриват или какво ? :roll:

За чакането и за сглобяването - ще видим колко време ще му трябва на отбора, айде аман вече от сини гадателки.... :evil:

В много грешен коловоз си влязъл, като си мислиш че само защото ние сега сглобяваме нов отбор - трябва непременно да мине доста време за да постигне той нещо, особено пък в родното първенство...

В Европа - ДА, прав си - за там се иска хомогенен и силен състав, който трябва да се изгради за 1-2 години ( такъв, какъвто имахме в шампионските 2005 и 2008г. ), ама във вътрешното първенство ситуацията е по-различна....

Защо отбора който го направи Стойчо преди 2 години стана шампион веднага :?:

Ако ти следвам логиката - значи още трябваше да чакаме да станем шампиони, щото отбора бил нов и неизграден и несработен....

90% нещата зависят от треньорския щаб - Пената го доказа и той миналата година за пореден път.....

Ако тази кампания тръгнем добре и Любо и треньорския му щаб ръководят отбора кадърно - защо да не станем шампиони :?:
Защото ще имаме отбор, съставен предимно от българи ли :?:

Да ти таковам "желязната" логика :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 24 юни 2009 23:57

Yasso написа:
124 написа:....Ти сериозно ли мислиш,че с Янчев и Светльо ще ни биете?Само за сравнение-Гаджев и Сърмов са на по 23 години.Селекцията ви е много рискова-едно е на село,друго на София,или не си съгласен? ....

А тебе какво те тревожи нашата "рискова" селекция :?: :lol:

Че пък и сравняваш Тошо и Светльо с Гаджев и Сърмов :lol: - и какво за годините че нещо не вдявам съвсем... :?:
Повече бягат едните от другите ли, повече зона по терена покриват или какво ? :roll:

Аз питам как ще ни биете,а не кой ще стане шампион.Естествено,че едните не могат да тичат и покриват зони,колкото другите-такъв е естественият ход на нещата.Това,че правите селекция не от България,а от Сливен и Ботев-държа да е уточнено,си е ваш проблем!Може и да станете шампиони,но не знам другите къде ще са по това време-особено Литекс!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 25 юни 2009 00:25

Това как ще ви бием,не е толкова важно,даже хич не ми е грижа кого ще бием в това първенство,най-важното за този сезон са две неща:
1.ЦСКА шампион за 32 път.
2.Отбора да направи нещо в Лига Европа.

Същото важи и за вас,но за ЕКТ се съмнявам да направите нещо. :roll:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юни 2009 00:28

124 написа:....Аз питам как ще ни биете,а не кой ще стане шампион....!Може и да станете шампиони,но не знам другите къде ще са по това време-особено Литекс!....

Ще видиш в 6-тия кръг, и да ти обяснявам сега няма да ме разбереш правилно... :lol:

Виждаш ли - и ти го казваш сега - "може и да станете шампиони" - ами да, защо да не станем :?:

И защо фокусираш нещата само върху мача ни с вас - може да стане така че да паднем от вас и пак да успеем да станем шампиони или пък обратното - да ви бием, но да не успеем да завършим първи - все пак първенството е 30 кръга, нали?

А в евротурнирите вече - не можеш да направиш нещо значимо ако не си "минал по реда" - шампион за сезона ( но не в такъв слаб сезон като изминалия, в който ЦСКА не може да бие отбор като Локо мездра а Левски - Вихрен), поне моето мнение е такова....

И какво като правим селекция от "Сливен" и "Ботев"- да ти припомням ли че отбора на Лечков нито вие нито ние успяхме да го победим на техен терен ( добре знаеш обаче каква е разликата от есента в двата мача ), а за разлика от нас вие ги бихте в София след здраво съдийско рамо....

В смисъл - не виждам какъв е проблема - решили са от ръководството ни да вземат 4 играчи - взели са!
Личното ми мнение е, че Коста Янев и Иван Стоянов са трансферите, другите двама от Сливен са пълнеж - дано ме опровергаят. :roll:

За Ботев важи същото - това, че вземаме 2-ма техни играчи не значи че са аутсайдери само защото заради простотиите на Селския отбора им се бореше да не изпадне.....

Манчев според мен е попадение, докато Тимонов поне до момента от изявите му в "Ботев" много ми прилича на Благой Георгиев - май ще му гледаме само прическите и татуировките, но ще видим - да не го набеждавам така момчето предварително....

А за Литекс не знам какво имаш в предвид, но какво значение има къде ще са Литекс... :roll:

Нали си го чувал вече :
"ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат зад нас" :!: :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 25 юни 2009 20:51

за Литекс не знам какво имаш в предвид, но какво значение има къде ще са Литекс... :roll:

Нали си го чувал вече :
"ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат зад нас" :!: :lol:[/quote]
Това вече приличаше на мнение-с аргументи и разсъждения.Аз мисля,че гледаш доста розово на нещата,но ще видим...За 6 кръг-разбирам жаждата за реванш,но само с голи приказки не става,трябва да създадете футболни стойности,които засега не виждам-но има време!Това последното за нареждането е неактуално.А за Литекс-имат отбор,треньор и собственик,който ако реши,че им е дошло времето,трудно някой ще ги спре-особено вие.Да не мислиш,че Гришата не може да направи 10 поредни победи?Мисля,че го казах ясно.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

honda
Контакти:

Re: Bg Dream teаm- ЦСКА

Мнениеот honda » 27 юни 2009 23:39

Не съм фен на ЦСКА и не е моя работа да коментирам селекцията на ЦСКА. Но първо искренно пожелавам успех на ЦСКА и да изгради силен тим(както и на всички останали отбори) само така ще имаме и силен футбол,а не да се водим от принципа "в селото на слепите и едноокоия е цар". От досега привлечените футболист в ЦСКА не си спомням някой от тях да играл официален международен мач на ниво мъжки отбори -едвали точно тези футболисти ще изнесат тежките мачове. Второ не се сещам за успешен трансфер на футболист от провинцията в "Левски" или ЦСКА ако футболиста е на повече от 23 години- просто в средняшки отбори няма как да придобият манталитета на победители и не са свикнали да играят всеки мач за победа. Трето всички новопривлечени футболисти са сравнително ниски,а най-силното оръжие на ЦСКА тази година беше точно играта с глава.
Все пак футбола не е баскетбол ,а и е непредсказуема игра и затова е толкова обичана.

Върни се в “ЦСКА”