http://vbox7.com/play:2f4405e684&start=296
XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
OldGuard написа:Армейци, какво мислите за представянето на Стоян Колев на мен ми остави доста добро впечатление?
Силен мач, аз го очаквах
При една продажба на Мболи, Колев може да пази до 40 години през спокойно, голям професионалист!
Teo написа:OldGuard написа:Армейци, какво мислите за представянето на Стоян Колев на мен ми остави доста добро впечатление?
Силен мач, аз го очаквах![]()
При една продажба на Мболи, Колев може да пази до 40 години през спокойно, голям професионалист!
Така е трябва да му се дава по-голям шанс за изява видя се вчера, че направи 1 невероятен мач!
- bastuna2003
- Контакти:
OldGuard написа:Армейци, какво мислите за представянето на Стоян Колев на мен ми остави доста добро впечатление?
Едно положение имаше и го извади! Нещо което Черни не успя в няколко мача, които загубихме
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
- dreben23
- Контакти:
Леле, вчера след мойто изказване няма нито един да пише лоши работи!
Май се осъзнаха в крайна сметка, че не им е мястото тука. Особено след вчера и най-добре да се стегнат в кръста и да ни донесат титлата на ръце! Защото и това може да стане накрая, тези плейофи ще са мнного, много интересни, а ние сме и с най-добрата програма от всички! Шансът ни вече е много голям и трябва само да се пресегнем и да сграбчим с двете ръце на Менди титлата!
Не знам какво не ви хареса в играта на Маркович, като нито веднъж не му подадоха точен пас в средата, а положението, което си изработи, беше класа- липсваше само точният завършващ удар.
Малко се усети, че е попритеснен, все пак това му беше официалният дебют, а в такова дерби сам си признава, че не е играл. Тошко Янчев не беше на ниво с пасовете, но пък в дефанзивен план си свърши работата на едно добро ниво, даже съм изненадан, че издържа. Имаше много брак, но за мен си свърши работата, същото се отнася и за Фо Поре- плюете го, а той се бори като лъв, даже главата си подложи пред бутоните на противник, затова се иска изключителен характер, защото рискът да ти пукнат главата е твърде голям!
Аз изтръпнах там.. защото съм правил нещо подобно и знам колко боли после.
Длъжен съм да кажа и едно голямо евала на Стоян Колев, който направи едно от най-удивителните спасявания във футбола-ако беше Райс на вратата, нямаше да му стигне малко ръст и сега щеше да е пълно с доста злобни същества тук.
Играч на мача предполагам е Пламен Крачунов- не само заради гола, а защото нямаше грешно отиграване, може би само Венци Василев заслужаваше повече от него това, но пък той не вкара гол. Поднасям и извиненията си към Иван Стоянов, който мисля, че също направи доста добър мач, липсваше му само гола.
Но най-важното нещо е, че видяхме още едно много здраво и приятно за окото дерби, съдията беше перфектен- за първи път през сезона не видях грешка на съдийската бригада, което се случва в почти всеки мач. Перфектно съдийство!
Всички момчета се бореха много здраво в единотборствата и през цялото време вярвах в успеха, преди и по време на мача предчувствах, че ще победим отново! Още наобяд си купих бирата и захванахме хапване и пийване, знаейки, че ни чака голям мач и нова голяма победа...
При гола виках като бразилски коментатор направо..
Такъв кеф е, че не може да се опише с думи!
Само ЦСКА и напред към титлата! Тази година е наша!
Май се осъзнаха в крайна сметка, че не им е мястото тука. Особено след вчера и най-добре да се стегнат в кръста и да ни донесат титлата на ръце! Защото и това може да стане накрая, тези плейофи ще са мнного, много интересни, а ние сме и с най-добрата програма от всички! Шансът ни вече е много голям и трябва само да се пресегнем и да сграбчим с двете ръце на Менди титлата!
Не знам какво не ви хареса в играта на Маркович, като нито веднъж не му подадоха точен пас в средата, а положението, което си изработи, беше класа- липсваше само точният завършващ удар.
Но най-важното нещо е, че видяхме още едно много здраво и приятно за окото дерби, съдията беше перфектен- за първи път през сезона не видях грешка на съдийската бригада, което се случва в почти всеки мач. Перфектно съдийство!
Всички момчета се бореха много здраво в единотборствата и през цялото време вярвах в успеха, преди и по време на мача предчувствах, че ще победим отново! Още наобяд си купих бирата и захванахме хапване и пийване, знаейки, че ни чака голям мач и нова голяма победа...
При гола виках като бразилски коментатор направо..
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Някъде на запис имали го качен мача, че искам да го изгледам детайлно?
- bastuna2003
- Контакти:
dreben23 написа:Леле, вчера след мойто изказване няма нито един да пише лоши работи!![]()
Май се осъзнаха в крайна сметка, че не им е мястото тука. Особено след вчера и най-добре да се стегнат в кръста и да ни донесат титлата на ръце! Защото и това може да стане накрая, тези плейофи ще са мнного, много интересни, а ние сме и с най-добрата програма от всички! Шансът ни вече е много голям и трябва само да се пресегнем и да сграбчим с двете ръце на Менди титлата!![]()
Не знам какво не ви хареса в играта на Маркович, като нито веднъж не му подадоха точен пас в средата, а положението, което си изработи, беше класа- липсваше само точният завършващ удар.Малко се усети, че е попритеснен, все пак това му беше официалният дебют, а в такова дерби сам си признава, че не е играл. Тошко Янчев не беше на ниво с пасовете, но пък в дефанзивен план си свърши работата на едно добро ниво, даже съм изненадан, че издържа. Имаше много брак, но за мен си свърши работата, същото се отнася и за Фо Поре- плюете го, а той се бори като лъв, даже главата си подложи пред бутоните на противник, затова се иска изключителен характер, защото рискът да ти пукнат главата е твърде голям!
Аз изтръпнах там.. защото съм правил нещо подобно и знам колко боли после.
Длъжен съм да кажа и едно голямо евала на Стоян Колев, който направи едно от най-удивителните спасявания във футбола-ако беше Райс на вратата, нямаше да му стигне малко ръст и сега щеше да е пълно с доста злобни същества тук.
Играч на мача предполагам е Пламен Крачунов- не само заради гола, а защото нямаше грешно отиграване, може би само Венци Василев заслужаваше повече от него това, но пък той не вкара гол. Поднасям и извиненията си към Иван Стоянов, който мисля, че също направи доста добър мач, липсваше му само гола.
Но най-важното нещо е, че видяхме още едно много здраво и приятно за окото дерби, съдията беше перфектен- за първи път през сезона не видях грешка на съдийската бригада, което се случва в почти всеки мач. Перфектно съдийство!![]()
Всички момчета се бореха много здраво в единотборствата и през цялото време вярвах в успеха, преди и по време на мача предчувствах, че ще победим отново! Още наобяд си купих бирата и захванахме хапване и пийване, знаейки, че ни чака голям мач и нова голяма победа...![]()
При гола виках като бразилски коментатор направо..Такъв кеф е, че не може да се опише с думи!
Този гол, който вкарахме, можеше и да не влезне. Тогава нямаше ли да плюем по съдията, който ни закла 85 мин с абсолютно несъществуващата засада на Бадема? Това положение решаваше мача!
За титла мисля, че трябва да извадим невероятен късмет тип "Ники Жадното". Лудогорец са класа над нас и го показаха на Армията. Дайте да не говорим като Лупи
- bastuna2003
- Контакти:
Teo написа:Някъде на запис имали го качен мача, че искам да го изгледам детайлно?
7-8 мнения преди твоето
Joni_ написа:lisynger написа:Има ли целия мач качен някаде да го дръпна,защото не го гледах много съсредоточено на стадиона
http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=aaac7d8415a0a64c0ed0a3ccab74726ce782a4e5
bastuna2003 написа:Teo написа:Някъде на запис имали го качен мача, че искам да го изгледам детайлно?
7-8 мнения преди твоето
Joni_ написа:lisynger написа:Има ли целия мач качен някаде да го дръпна,защото не го гледах много съсредоточено на стадиона
http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=aaac7d8415a0a64c0ed0a3ccab74726ce782a4e5
Мерси.
- dreben23
- Контакти:
Да, сякаш бяха на една линия, но не мисля, че това положение решаваше мача. Повече от ясно е, че Стойчо пожелал и инструктирал играчите за точно такава победа в края, но беше доста рисковано!
Видяхте ли, че не се вързаха втори път на трика с Тони Силва.
Техният вратар също спаси няколко доста сериозни положения за гол, иначе отиваха и на разлика. 
Видяхте ли, че не се вързаха втори път на трика с Тони Силва.
***САМО ЦСКА!***