MASTER_COOL написа:Джеймс Ето'О все едно играе за ЦСКА от години. Сега видя ли 78, защо беше привлечен от Томаш. Днес заради него имаме средна линия
И получи картон, когато вече водехме с 0:3, от което се опасявах! ;)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MASTER_COOL написа:Джеймс Ето'О все едно играе за ЦСКА от години. Сега видя ли 78, защо беше привлечен от Томаш. Днес заради него имаме средна линия
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
gihuelo написа:За мен над всички тази вечер беше Ето О !
Коялипо е много добра деветка а другата Исека е много мощна чернилка.
Не ми харесаха Кордоба и Хайнц, май наистина всички стари футболисти без 1-2-ма трябва да са резерви.
Не е лошо да се погледне и към Конте и Акере от Ботев.
peliforewer написа:gihuelo написа:За мен над всички тази вечер беше Ето О !
Коялипо е много добра деветка а другата Исека е много мощна чернилка.
Не ми харесаха Кордоба и Хайнц, май наистина всички стари футболисти без 1-2-ма трябва да са резерви.
Не е лошо да се погледне и към Конте и Акере от Ботев.
В Ботев Пловдив най-качествен е 18 годишният номер 40 Нвачукво, въпреки, че е оценен в момента на около 300 хиляди евро след няколко месеца ще донесе добри пари на Зингаревич.
CSKA 78 написа:Д И при един от тях вкарахме гол! "Кольо" се "отличи" с доста пропуски, но вкара гол! Явно няма да бъде голаджия! От двамата защитници Кордоба играеше доста по-добре и обра доста високи топки! Делова го видях веднъж да надскочи противник, но го надскочи с доста!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта