ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола FT 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола

Мнениеот petko.h.markov » 22 юли 2015 12:24

kiril.a.d написа:Кашчей, не преписвам от теб, а гледам от заядливостта ти! - има разлика и съвпадение, нали? ;)
Не може да си видял от мен, само обиди към левскари, щото се регистрирах едва вчера - макар да съм отдавна в спортните страници, още от Спортни.бг - и това, което в реалност си видял, е да отговарям на обиди на левскари!!! - ОК?...Има разлика и съвпадение, нали? ;)
А в "подписа ти" не съм видя нищо, щото се правиш на хитър тарикат, да не се "подписваш" - твоя си работа! - всеки е свободен да си избира...мястото под слънцето!
Но в "картинката" с показал точно левскарска глупост, която коригирах!!! ОК?....не съм вчерашно хлапе, та да не разбирам, като виждам ;)....
Апропо - ако те зачеша теб, ще е точно за забележките, които правиш, без да си се "подписал"! - такива...тарикатлъци, както си видял и до сега, не са приятни на никого от форума!!! ОК?

Както казваше един приятел"ел.ток и алкохола не прощават".Като добавим и жегата и ето ти основателна причина за
подобни мнения.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юли 2015 15:27

Май този път ръководството сбърка с началния час на срещата.Адска жега е и грехота да караш някой да тича в този пек.Точно в горещниците контролите трябваше да се проведат в късен час и на осветление.Мдааа...
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 22 юли 2015 16:18

GOLEADOR написа:Май този път ръководството сбърка с началния час на срещата.Адска жега е и грехота да караш някой да тича в този пек.Точно в горещниците контролите трябваше да се проведат в късен час и на осветление.Мдааа...

Стига сме ги жалили, едно време летните ваканции по цял ден бяхме по стадиони и поляни от едната гола любов към играта. А вчера са взели и заплати, на точната дата. Ето случва се, че трябва да си подготвен за мач в 18:00 и от втория предварителен кръг на ШЛ.
Тръгвам към Борисовата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 17:22

GOLEADOR написа:Май този път ръководството сбърка с началния час на срещата.Адска жега е и грехота да караш някой да тича в този пек.Точно в горещниците контролите трябваше да се проведат в късен час и на осветление.Мдааа...

На 9-и август гарантираш ли, че ще е по-хладно, особено ако гостувате в Перник, примерно?
Ако случайно си забравил, заради зрителите в Европа, мачовете от СП в САЩ, в ЛА започваха по обяд, а не мисля, че техните стадиони са с климатик.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юли 2015 20:08

Кашчей написа:

На 9-и август гарантираш ли, че ще е по-хладно, особено ако гостувате в Перник, примерно?
Ако случайно си забравил, заради зрителите в Европа, мачовете от СП в САЩ, в ЛА започваха по обяд, а не мисля, че техните стадиони са с климатик.

Кашчей,ако трябва да съм дребнав щях да ти отговоря,че в момента ЦСКА не е професионален отбор (за които ти говориш) и все от тоя сорт.Но истината е ,че просто в тази жега нямаше нужда от от толкова ранен час на двубоя.Говоря от човешка гледна точка.Дай да скапем футболистите в жегите,пък после ще му мислим защо сме ги правили тези контроли.Както и да е,за мен е грешка,че играем в този пек. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 юли 2015 20:18

Абсолютно правилно. И реакцията на страничния, който проспа гола от очевадна засада на Коце Хазуров е свидетелство за мнението ти, че лошото време не влияе добре на спортни мероприятия.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юли 2015 20:23

Кировец написа:

Абсолютно правилно. И реакцията на страничния, който проспа гола от очевадна засада на Коце Хазуров е свидетелство за мнението ти, че лошото време не влияе добре на спортни мероприятия.

Резултата в контролите не е най-важното нещо.Но след предупрежденията от метеоролозите за опасните горещини ,ръководството можеше да реагира и да промени началния час на контролите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 20:23

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Кашчей,ако трябва да съм дребнав щях да ти отговоря,че в момента ЦСКА не е професионален отбор (за които ти говориш) и все от тоя сорт.Но истината е ,че просто в тази жега нямаше нужда от от толкова ранен час на двубоя.Говоря от човешка гледна точка.Дай да скапем футболистите в жегите,пък после ще му мислим защо сме ги правили тези контроли.Както и да е,за мен е грешка,че играем в този пек. ;)

Написах го и преди мача с Панагюрище-този полусезон започва при горещо време и повечето ви мачове ще са на дневна светлина. Футболистите трябва да свикнат да играят при такива условия.

Малко офф, но аз работя всеки ден на температура доста по-висока и нямам право на смяна на полувремето. Дори това, което аз и колегите ми правим при тези условия, е по-полезно за икономиката на България от тичането на 22 двама изоглавени типа, а и то е едно тичане....Някои от тях (нямам предвид никого и никой отбор) могат да бъдат надбягани и от куца костенурка.

Янев добре прави, че не организира контролите по време, което няма да съвпада с мачовете. Ако утре вечер ще играеш на осветление, то и тренировката ти на стадиона трябва да е на осветление. Знаеш какво стана с подготовката на Белмекен преди Мексико 70, или не знаеш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 юли 2015 20:36

GOLEADOR написа:
Кировец написа:

Резултата в контролите не е най-важното нещо.Но след предупрежденията от метеоролозите за опасните горещини ,ръководството можеше да реагира и да промени началния час на контролите.

Тия момци трябва да се каляват. С риск за здравето и за благото на отбора! ЦСКА напред и ние след него! :mrgreen: ;)
Могло е вместо 2 по 45 да го организират 3 по 25,30 с по-чести почивки, примерно. :roll:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола FT 3:1

Мнениеот Teo » 22 юли 2015 21:02

Дали не е прекрасно, а? :)
@ Децата с червени екипи! Няма по-добро бъдеще от това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Върни се в “ЦСКА”