Old_death написа:Мач без значение и за двата отбора.
Как така? Локо София са все още втори със сериозни шансове за влизане в ЕКТ.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Old_death написа:Мач без значение и за двата отбора.
modor написа:Teo написа:0:2
Маркович
Силва
Ако играете със Силва, мисля да го играя точен3-0.
ceBep написа:Те чорбата не могат да вкарат гол 10 мача и нямат победа от миналата година, но всеки кръг някой им връща и ги бутат на горе. Не мога да повярвам колко филмирани хора пишат в тоя форум.
GOLEADOR написа:ceBep написа:Те чорбата не могат да вкарат гол 10 мача и нямат победа от миналата година, но всеки кръг някой им връща и ги бутат на горе. Не мога да повярвам колко филмирани хора пишат в тоя форум.
На тоя не му трябва жокер,той си е от там.Звездите му говорят и е наясно с нещата,само не знае Боби как ще прикрие следите пред УЕФА за лиценза.Но ако тази вечер небето е ясно и това ще разбере.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:1-0 с гол на Бадема
Столичният Локомотив няма право на грешка, в противен случай няма Европа и пак ще гледаме срама BUL 3
delqnski47 написа:TristaNNN написа:1-0 с гол на Бадема
Столичният Локомотив няма право на грешка, в противен случай няма Европа и пак ще гледаме срама BUL 3
Ти пък и ти откъде се обаждаш без покритие не знам.Чий срам ще гледаме тая година,ще видим.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта