Съперниците на ЦСКА в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Съперниците на ЦСКА в Лига Европа!

Мнениеот Red_champions » 14 юли 2009 21:41

shumnaliq написа:ЦСКА винаги няма касмет. ВИНАГИ. По всяка вероятност ще ни се падне ПАОК ( ако не са поставени )

В 3 кръг сега ли?Те не са сред съперниците.По-скоро Гьотеборг :shock: .Тези не ги искам!Избирам си Войводина,но имам чувството,че ще ни се падне Легия Врашава.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 14 юли 2009 21:45

искрено не ви пожелавам да ви се падне Щурм Грац

иначе стискам палци за всички БЪЛГАРСКИ отбори в ЕКТ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2009 21:45

Red_champions написа:Ето и малко факти ,които намерих за някои по-интересни отбори,които могат да ни се паднат.

АЕК Лариса-не бях запознат отблизо с отбора,но това,което ми направи впечатление е,че са затриднили Зенит по време на европохода им (2:3 за Зенит),т.е. не са случаен отбор.Още повече ,че гръцкото първество не е слабо
ФК Йънг Бойс-швейцарски тим,повече инфо-ТУК:http://young-boys.winner.bg/
Фредрикстад(Fredrikstade)-информация тук:http://fredrikstad.winner.bg/ обаче за тези няма почти нищо-не са подходящ противник мисля.
Динамо Тбилиси-знаете за тях-в миналото са били колос,сериозен отбор и сега не са за подценяване.Тук има много информация за тях:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dinamo_Tbilisi
АПОП-това е един отбор,който ми направи впечатление с името си,но освен че е кипърски нищо повече не разбрах.Ако някой намери нещо да пише.
ИФК Гьотеборг-най-класният тим може би!Не искам да ни се пада при каквито и да било условия.С мобилизация и добра игра можем да ги бием,но не са лесен противник,тъкмо обратното.Сериозен отбор,вторият най-добър в Швеция,а в момента са на първо място във временното класиране-уверете се сами:http://www.winner.bg/league_statistic/23.html
За отборите на Кошице,НК Интерблок Любляна и Кишпещ Хонвед не намерих нищо,но те ми се струват екзотични противници и ще е добре да разберем нещо и за тях.

Риека,Хайдук,Легия,Щурм (те могат ли да се паднат?),Омония..що не ги броиш и тях? Или те не могат да се паднат? Видях ги на 1ва страница,но признавам,че не съм запознат дали всички отбори там могат да се паднат.На нивото в което е футбола ни в момента никой от "грандовете" ни не може да е спокоен срещу тези отбори.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2009 21:47

Red_champions написа:
shumnaliq написа:ЦСКА винаги няма касмет. ВИНАГИ. По всяка вероятност ще ни се падне ПАОК ( ако не са поставени )

В 3 кръг сега ли?Те не са сред съперниците.По-скоро Гьотеборг :shock: .Тези не ги искам!Избирам си Войводина,но имам чувството,че ще ни се падне Легия Врашава.

Абе по-добре да не ви се падат балканци..Само ядове ще берете
110 години любов!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 14 юли 2009 21:56

искам Ла Валетта от Малта да ни се падне
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 14 юли 2009 22:48

Дано тоя пьт да ни се падне лек противник че от 4-5 години най-трудните винаги
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 14 юли 2009 22:50

МИ на ЛЕвски какви ще са бъдещите съперници !?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 15 юли 2009 00:55

ЧЕСТНО КАЗАНО ТОЛКОВА СМЕ ЗЛЕ И ЛЕВСКИ И ЦСКА ЧЕ МАИ ЩЕ СЕ СРАМУВАМЕ СЛЕД ТИЯ МАЧОВЕ ПАК.
ВИНАГИ САМ БИЛ ОПТИМИСТ И СЪМ СЕ РАДВАЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ТУРНИРИТЕ ,НО КАТО ГЛЕДАМ КАК СИ ТЪРСЯТ ОПРАВДАНИЯ ПРЕДИ МАЧОВЕТЕ И ВСЕ ЗА ТОЯ ПУСТ КЪСМЕТ ВСИЧКИ ГОВОРЯТ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ.
ТА НИЕ НЯМАМЕ ЕДИН СЕРИОЗЕН ТРАНСФЕР В БЪЛГАРИЯ. ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ СТРУВАТ ПАРИ .....НА КАКВО СЕ НАДЯВАМЕ ТОГАВА. А ТОИ КЪСМЕТА ИДВА С МНОГО РАБОТА НАЛИ АМА И С ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ....ЛЕВСКИСЕ ЗАДЪХВА ОТ СЕГА ЦСКА ПЪК ЩЕ ПРАВИ ОТБОР С ФУТБОЛИСТИ ОТ СЛИВЕН БОТЕВ ПИРИН ,,,,,,,,ВСЕ ОТБОРИ ДЕТО ЩАХА ДА ОТПАДНАТ АКО ИМАШЕ ОСТЕ 3-4 КРЪГА '''''''''''''' АБЕ АДЖАМИИСКА РАБОТА ............

И ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ НАДЯВАМЕ ............

УСПЕХ НА ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ

САМО ЛЕВСКИ ..ОЛЕ

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 15 юли 2009 10:42

Red_champions написа:За [...] Кишпещ Хонвед не намерих нищо,но те ми се струват екзотични противници и ще е добре да разберем нещо и за тях.

Ъ!? Хонвед! Отборът на Пушкаш, Кочиш, Божик, Цибор, Грошич... Най-великият отбор на 50-те.
Изображение

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 17 юли 2009 00:44

Red_champions написа:
АЕК Лариса-не бях запознат отблизо с отбора,но това,което ми направи впечатление е,че са затриднили Зенит по време на европохода им (2:3 за Зенит),т.е. не са случаен отбор.Още повече ,че гръцкото първество не е слабо
ФК Йънг Бойс-швейцарски тим,повече инфо-ТУК:http://young-boys.winner.bg/
Фредрикстад(Fredrikstade)-информация тук:http://fredrikstad.winner.bg/ обаче за тези няма почти нищо-не са подходящ противник мисля.
Динамо Тбилиси-знаете за тях-в миналото са били колос,сериозен отбор и сега не са за подценяване.Тук има много информация за тях:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dinamo_Tbilisi
АПОП-това е един отбор,който ми направи впечатление с името си,но освен че е кипърски нищо повече не разбрах.Ако някой намери нещо да пише.
ИФК Гьотеборг-най-класният тим може би!Не искам да ни се пада при каквито и да било условия.С мобилизация и добра игра можем да ги бием,но не са лесен противник,тъкмо обратното.Сериозен отбор,вторият най-добър в Швеция,а в момента са на първо място във временното класиране-уверете се сами:http://www.winner.bg/league_statistic/23.html
За отборите на Кошице,НК Интерблок Любляна и Кишпещ Хонвед не намерих нищо,но те ми се струват екзотични противници и ще е добре да разберем нещо и за тях.

Гърците от Лариса действително не са слаб отбор, но...
Те започнаха вече участието си в евротурнирите и виждам че падат лошо като гости на Рейкявик с 0:2.Така че може и да не продължат, което ще е сериозна изненада.

Йънг Бойс - щвейцарците, които биха Цюрих като гости при старта на местното първенство.

Динамо Тбилиси - винаги играят пред пълни многохилядни трибуни мачовете си в евротурнирите, независимо от моментното си състояние.Като домакини са способни да бият отбори от нашата черга с помощта на феновете си от трибуните.

АПОП е бившия отбор на Ераносян - бях им гледал 1-2 мача под негото ръководство - не стояха зле, май стигнаха до полуфинал или финал за купата на Кипър.

Норвежците Волеренга и Фредрикстад също са възможни съперници за ЦСКА на този етап от турнира.Фредрикстад не са убедителни, играят несигурно и много често губят гостуванията си а в домакинските мачове също допускат поражения от отборите в челото на класирането в Норвегия. В момента са само на 1 точка над чертата, определяща изпадащите отбори.

Волеренга играха много добре през този сезон, но след 3 последователни загуби се смъкнаха на 7-мо място.

"Известни са възможните съперници на ЦСКА за жребия за Лига Европа утре. Тегленето започва от 14,30 ч в Нион. "Червените" стартират направо от третия квалификационен кръг, където ще бъдат поставени. Сигурни възможни съперници на ЦСКА са: Йънг Бойс (Швей), Волеренга (Нор), Фредрикстад (Нор), Войводина (Сър), АПОП (Кип), ИФК Гьотеборг (Шв), Кошице (Слвк), Хайдук Сплит (Хър), ИБ Любляна (Сло), Хонвед (Унг).
Останалите възможни съперници започват участието си от предходните квалификационни кръгове, т.е. победителят от следните двойки също може да се падне на ЦСКА:
Полония Варшава (Полша) – Жувенес Догана (Сан Марино)
Щурм (Австрия) - Широки брег (Босна и Херцеговина)
Хонка (Финландия) – Бангор (Уелс)
Сейнт Патрик’с (Ирландия) - Валета (Малта)
Омония (Кипър) – ХБ (Фарьоски острови)
Горица (Словения) - Лахти (Финландия)
Сигма (Чехия) - Фрам (Исландия)
Легия (Полша) - Олимпи (Грузия)
Фолкърк (Шотландия) – Вадуц (Лихтенщайн)
Елфсборг (Швеция) - Халадас (Унгария)
Нафтан (Беларус) – Гент (Белгия)
Лиепаяс Металургс (Латвия) – Динамо Тбилиси (Грузия)
Диферданж (Луксембург) – Риека (Хърватия)
Судува (Литва) - Рандерс (Дания)
Ветра (Литва) – ХИК Хелзинки (Финландия)
Милано (Македония) - Славен Копривница (Хърватия)
Рейкявик (Исландия) – Лариса (Гърция)
Работнички (Македония) – Крусейдърс (Северна Ирландия)
Бней Йехуда (Израел) - Динабург (Латвия)
Каунас (Литва) – Севойно (Сърбия)
Фламуртари (Македония) - Мъдъруел (Шотландия)
Сконто (Латвия) – Дери (Ирландия)
Слиема (Малта) – Макаби Нетаня (Израел)
Сараево (Босна и Херцеговина) - Спартак Търнава (Словакия)

Очаква се утре сутринта да бъдат направени разбивките на урните преди жребия за Лига Европа, с което да се намалят възможните съперници на ЦСКА и Черно море. "

[i]инфо на фокус-спорт.[/i]

Интересно ще е да се паднем с датския отбор на Тошо Янчев Рандерс. ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”