Време е да се вземе страна ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Време е да се вземе страна ...

Мнениеот Tommi » 19 юни 2014 16:24

Червени Воини написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Tommi написа:Сашо Томов завинаги в ЦСКА!

Колкото и кусури да има Томов, е като ученичка от втори клас в сравнение с Батков.Та,в този дух-Батков да иляди на Герена! :mrgreen:

Моля те, не споменавай името на най-успешния собственик на футболен клуб у нас, когато говорим за Сашо-Томовото управление. :oops:

Той нищо не каза за Чорни. :?
А ти що споменаваш, президента на най-успелия български отбор(говежда логика) ?

Ще дойдеш ли на себе си? :oops: Нали това е темата на разговор, кой друг да споменавам?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2014 16:24

CSKA 78 написа:
Tommi написа:Моля те, не споменавай името на най-успешния собственик на футболен клуб у нас, когато говорим за Сашо-Томовото управление. :oops:

:lol: :lol: :lol: Да,разбирам те напълно,може би затова искахте(а голяма част от вас привържениците на "Левски",все още искате) да го линчувате в края на приключилия вече сезон?! :mrgreen:

Вече им се плати на феновете, виж само рязката промяна в мисленето им, вече защитава Борат...размина се на агент Тара. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2014 16:30

Tommi написа:
Червени Воини написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Tommi написа:Сашо Томов завинаги в ЦСКА!

Колкото и кусури да има Томов, е като ученичка от втори клас в сравнение с Батков.Та,в този дух-Батков да иляди на Герена! :mrgreen:

Моля те, не споменавай името на най-успешния собственик на футболен клуб у нас, когато говорим за Сашо-Томовото управление. :oops:

Той нищо не каза за Чорни. :?
А ти що споменаваш, президента на най-успелия български отбор(говежда логика) ?

Ще дойдеш ли на себе си? :oops: Нали това е темата на разговор, кой друг да споменавам?

Аз съм си на себе си. :mrgreen:
Но враг да има мнение и съвет за отбор, който мрази в дъното на червата си е много нагло и двулично.
Просто плямпате безмислени неща.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 юни 2014 16:36

gambletrade написа:Защо го удари така с меча? Човека е прав. Ако, преди 6 години БФС ви беше изхвърлил във В група, досега щяхте да сте си изчистили къщата и Цв. Василев щеше да строи в момента Вашия стадион, не на Нашия.

:lol: :lol: Е,ти точно този пример реши да дадеш!Цецоу не го искам(а не съм само аз,99.9999% от феновете на ЦСКА са на същото мнение) на "Армията",ако ще милиарди да обещае да излива в ЦСКА! :oops: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 юни 2014 16:42

CSKA 78 написа:
gambletrade написа:Защо го удари така с меча? Човека е прав. Ако, преди 6 години БФС ви беше изхвърлил във В група, досега щяхте да сте си изчистили къщата и Цв. Василев щеше да строи в момента Вашия стадион, не на Нашия.

:lol: :lol: Е,ти точно този пример реши да дадеш!Цецоу не го искам(а не съм само аз,99.9999% от феновете на ЦСКА са на същото мнение) на "Армията",ако ще милиарди да обещае да излива в ЦСКА! :oops: :mrgreen:

No Караибрахим :lol: :lol: Точно пък такива мишоци ... Ще ги видиме и жълтите колко ще изтраят с нго :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2014 16:59

Дръжте Лупи,първият път не успя,ма сега ще ви оправи. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 19 юни 2014 18:06

На футболните ни клубове им трябват инвеститори, не схемаджии. В България няма да намерите богаташ с чисто име и пари. Поне Цв. Василев е бяла яка - не мутра.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 19 юни 2014 18:20

CSKA 78 написа:

Абе то и аз Баткоф не го искам, както и 99,99% от феновете, ама ..... футбол се прави с пари - с ентусиазъм е Каменица фен къп. На чия страна трябва да се застане е ясно - Бадема си е прав - няма да играе футбол до 100 г. а още няколко. Като се знае интелектуалния потенциал на футболистите квот спечелил спечелил. А Люпи е колосален мошеник. Футболен клуб със заеми не се издържа. Балонът рано или късно (в случая няма да е никак късно) ще гръмне и ще настане голям рев. За ЦСКА единственият начин е да мине по пътя на Ботев Пд. Всичко друго е увеличаване на агонията

draki75

Мнениеот draki75 » 19 юни 2014 19:41

Даааа , агонизирахме на второ място само на " мускули " . Мисля да продължим агонията, като шампиони!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 юни 2014 21:06

draki75 написа:Даааа , агонизирахме на второ място само на " мускули " . Мисля да продължим агонията, като шампиони!

На Плейстейшъна имаш шанс.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”