Най страшното в цялата ни ситуация!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Най страшното в цялата ни ситуация!

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:10

Призоввавам темата да се заключи. Търсете си друга тема не е за вас тая...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 май 2009 00:22

Аз пък викам да спреш за момент, да прочетеш внимателно какво съм писал от първия си пост в темата да се замислиш (почесвайки се) или почешеш ( замислено) и да ми кажеш една добра и подкрепена с факти, аргументи и доказателства причина да се заключи темата? Вярно направихме офтопик в последните постове, какво ще кажеш той да се почисти ( щом предизвиква такива реакции в теб- явно идеите които споделихме със форевъра са или твърде авангардни, или твърде еретични за теб) и темата да продължи да си съществува, защото е една от малкото смислени напоследък в този форум. Достатъчно глупави или направо безмислени теми седят отключени, защо точно тази да се затваря? Ако имаш проблем с това да виждаш мнения на хора от други отбори във форума на ЦСКА тук, то по- добре си контактувай със съмишлениците си във официалния форум на ЦСКА към сайта на клуба- там едва ли ще срещаш такива елементи като нас, приказващи такива абсурдни неща за любимия ти клуб.
Със здраве... ;)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:32

mike28 написа:Аз пък викам да спреш за момент, да прочетеш внимателно какво съм писал от първия си пост в темата да се замислиш (почесвайки се) или почешеш ( замислено) и да ми кажеш една добра и подкрепена с факти, аргументи и доказателства причина да се заключи темата? Вярно направихме офтопик в последните постове, какво ще кажеш той да се почисти ( щом предизвиква такива реакции в теб- явно идеите които споделихме със форевъра са или твърде авангардни, или твърде еретични за теб) и темата да продължи да си съществува, защото е една от малкото смислени напоследък в този форум. Достатъчно глупави или направо безмислени теми седят отключени, защо точно тази да се затваря? Ако имаш проблем с това да виждаш мнения на хора от други отбори във форума на ЦСКА тук, то по- добре си контактувай със съмишлениците си във официалния форум на ЦСКА към сайта на клуба- там едва ли ще срещаш такива елементи като нас, приказващи такива абсурдни неща за любимия ти клуб.
Със здраве... ;)

Там няма като вас, знам от личен опит, но защо тук трябва да спамите вие. Малкото смислени, добре но вие я направихте безсмислена... Чат между фенове на други отбори.. Не ми се коментира просто темата ЦСКА. Болно ми е ..

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 май 2009 00:35

Пак те питам- кое е безмисленото ? Именно това е целта и идеята на форума на Гонг и затова е най- посещавания- тук можем да се съберем всички фенове и да си говорим и общуваме приятелски. Влизал съм във форума на ЦСКА, само съм чел, смял съм се, но не пиша, защото знам, че няма смисъл.
Ще те попитам- прочете ли първия ми пост в тази тема?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 май 2009 02:58

Forever, единственото общо между политиката и футбола е, че спонсорите са едни и същи. И, разбира се, Левски и ЦСКА привличат повече пари, защото има по-добра възвръщаемост. Както в политиката, така и във футбола, винаги могат нови играчи да заместят старите. Само че ако НДСВ събра 3 000 000 фена за 3 месеца, във футбола става много по-бавно. Затова преди собствениците на ЦСКА или Левски да са извадили и две стотинки от джоба си, бюджетите им са по-големи от Слависткия. Това са си маркетингови закони, които нямат нищо общо с политиката. Е, феновете навсякъде по света, не само в България, намесват в клубните предпочитания някаква по-голяма идея - политическа, етническа и т.н. Но както няма особен смисъл да коментираш, че Флуминензе е отбор на интелектуалците в Рио, а в отбора никой няма средно образование, така няма смисъл да коментираш и борбата на Левски срещу комунизма. Остави тия теми на децата във форумите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”