Най страшното в цялата ни ситуация!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най страшното в цялата ни ситуация!
Призоввавам темата да се заключи. Търсете си друга тема не е за вас тая...
Аз пък викам да спреш за момент, да прочетеш внимателно какво съм писал от първия си пост в темата да се замислиш (почесвайки се) или почешеш ( замислено) и да ми кажеш една добра и подкрепена с факти, аргументи и доказателства причина да се заключи темата? Вярно направихме офтопик в последните постове, какво ще кажеш той да се почисти ( щом предизвиква такива реакции в теб- явно идеите които споделихме със форевъра са или твърде авангардни, или твърде еретични за теб) и темата да продължи да си съществува, защото е една от малкото смислени напоследък в този форум. Достатъчно глупави или направо безмислени теми седят отключени, защо точно тази да се затваря? Ако имаш проблем с това да виждаш мнения на хора от други отбори във форума на ЦСКА тук, то по- добре си контактувай със съмишлениците си във официалния форум на ЦСКА към сайта на клуба- там едва ли ще срещаш такива елементи като нас, приказващи такива абсурдни неща за любимия ти клуб.
Със здраве...
Със здраве...

mike28 написа:Аз пък викам да спреш за момент, да прочетеш внимателно какво съм писал от първия си пост в темата да се замислиш (почесвайки се) или почешеш ( замислено) и да ми кажеш една добра и подкрепена с факти, аргументи и доказателства причина да се заключи темата? Вярно направихме офтопик в последните постове, какво ще кажеш той да се почисти ( щом предизвиква такива реакции в теб- явно идеите които споделихме със форевъра са или твърде авангардни, или твърде еретични за теб) и темата да продължи да си съществува, защото е една от малкото смислени напоследък в този форум. Достатъчно глупави или направо безмислени теми седят отключени, защо точно тази да се затваря? Ако имаш проблем с това да виждаш мнения на хора от други отбори във форума на ЦСКА тук, то по- добре си контактувай със съмишлениците си във официалния форум на ЦСКА към сайта на клуба- там едва ли ще срещаш такива елементи като нас, приказващи такива абсурдни неща за любимия ти клуб.
Със здраве...
Там няма като вас, знам от личен опит, но защо тук трябва да спамите вие. Малкото смислени, добре но вие я направихте безсмислена... Чат между фенове на други отбори.. Не ми се коментира просто темата ЦСКА. Болно ми е ..
Пак те питам- кое е безмисленото ? Именно това е целта и идеята на форума на Гонг и затова е най- посещавания- тук можем да се съберем всички фенове и да си говорим и общуваме приятелски. Влизал съм във форума на ЦСКА, само съм чел, смял съм се, но не пиша, защото знам, че няма смисъл.
Ще те попитам- прочете ли първия ми пост в тази тема?
Ще те попитам- прочете ли първия ми пост в тази тема?
Forever, единственото общо между политиката и футбола е, че спонсорите са едни и същи. И, разбира се, Левски и ЦСКА привличат повече пари, защото има по-добра възвръщаемост. Както в политиката, така и във футбола, винаги могат нови играчи да заместят старите. Само че ако НДСВ събра 3 000 000 фена за 3 месеца, във футбола става много по-бавно. Затова преди собствениците на ЦСКА или Левски да са извадили и две стотинки от джоба си, бюджетите им са по-големи от Слависткия. Това са си маркетингови закони, които нямат нищо общо с политиката. Е, феновете навсякъде по света, не само в България, намесват в клубните предпочитания някаква по-голяма идея - политическа, етническа и т.н. Но както няма особен смисъл да коментираш, че Флуминензе е отбор на интелектуалците в Рио, а в отбора никой няма средно образование, така няма смисъл да коментираш и борбата на Левски срещу комунизма. Остави тия теми на децата във форумите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.