Левскарите се преебаха!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue lagoon

Re: Левскарите се преебаха!

Мнениеот blue lagoon » 16 май 2009 22:26

delqnski47 написа:
blue lagoon написа:
delqnski47 написа:....шото Кокала,Батков и всичките останали си остават и няма да мръднат :mrgreen: Това го казвам в кръга на шегата!Ама ако се замислите драги левскари то това не е добре за вас ;)
И този ти пост е изключително интелигентен в голееееми кавички! :lol: Лошо няма да остават всичките! Щом и с Кокъла и Батков ви дънихме като тъпан на сватба,щом въпреки тях сме шампиони,значи и Цска като теб са пълна музика! Лошо няма! :mrgreen:

Естествено аз и очаквах че ще ми обърнеш внимание въпреки всичките обещания че няма да се занимаваш с ''едноклетъчни''!И все се опитваш отчаяно и безнадежно да ме обидиш по някакъв начин!Странно но някак си не се получава не мислиш ли ;) Еми така е брат!Простотията ходи по хората,не по дърветата! :)
Ама това ти ли си бил? Аааа! А аз прочетох една тъпа тема и няколко поста и отговорих по инерция,пък то ти се оказа! Е няма да хвърлям повече в рядкото! :mrgreen:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 май 2009 22:27

Tprodanov, капиталът на фирмата няма особена връзка с това колко пари имаш - това са парите, които си вложил в нея. Ако са казваш Бил Гейтс, можеш да започнеш с 5 000 капитал и 6 000 000 годишна печалба, ако си Сергей Брин или Лари Пейдж можеш да свалиш една нула от капитала и да добавиш две в печалбата, приблизително, а ако си Уорън Бъфет можеш да станеш милиардер преди да си собственик и на един долар от капитала на някоя фирма. Не че титаните ми изглеждат такива, говоря по принцип. Иначе и тях като ги гледам как не могат половин година да оправят бакиите на Томов, имам чувството, че това лято ще работим по селекцията за по-следващия сезон, както от известно време правят в Левски.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 16 май 2009 22:28

jore1914 написа:
sedem_!_dva написа:
smash_the_reds написа:А иначе как си колега?Весело ли е? :lol:

Хаха бива... :lol:

jore1914 написа:Е тогава се извинявам.. за сектор А не мога да ти кажа там не съм ходил от мача с Челси :) аз мислех че говориш за "Б"

За да не се възгордее много много, малко да го свалим на земята ... :lol: ;) Да ти кажа и в А сектор е супер, особено с групата от Драгалевци... :lol: :lol: :lol:

Епа не знам да ти кажа ма.. след мача ако не си си тръгнал веднага.. много са прости някои в сектор "А" ние викаме сектор "А" сектор "А" за да почнете да викате а вие пляскате .. после стоите и гледате накрая ви викаме 7 е добро число ?! Мълчание... и пак 7 е добро число и някой се обади на чорбата у газо и вие викнахте чак тогава ;д ;д

Не всички в А сектор знаят песните (новите) затова им викахме след мача да се научат
30 мин. след мача седяхме знаете защо за да се научат новите неща от всички
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 16 май 2009 22:30

всяка година ако можем така да се преебаваме от това кво по хубаво левски шампион

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 22:32

защо написа:Tprodanov, капиталът на фирмата няма особена връзка с това колко пари имаш - това са парите, които си вложил в нея. Ако са казваш Бил Гейтс, можеш да започнеш с 5 000 капитал и 6 000 000 годишна печалба, ако си Сергей Брин или Лари Пейдж можеш да свалиш една нула от капитала и да добавиш две в печалбата, приблизително, а ако си Уорън Бъфет можеш да станеш милиардер преди да си собственик и на един долар от капитала на някоя фирма. Не че титаните ми изглеждат такива, говоря по принцип. Иначе и тях като ги гледам как не могат половин година да оправят бакиите на Томов, имам чувството, че това лято ще работим по селекцията за по-следващия сезон, както от известно време правят в Левски.

Батка, грешиш силно. Като ходиш да поискаш кредит, концесия, лизинг, лиценз и квото и да е ти гледат активите, капитала и тн, а не евентуалната прогнозна печалба. А ако си мислиш, че бизнес без кредит е възможен...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2009 22:37

Лагуне колко си прост не е истина :!:Кавичките не ти говорят май нещо,а.........!Лелееее.....абе ти си верно мноо тъп бе :? !Ама не си ти виновен!Сърди се че такъв са те направили!Кво да се прай мен! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 май 2009 22:47

delqnski47 написа:Лагуне колко си прост не е истина :!:Кавичките не ти говорят май нещо,а.........!Лелееее.....абе ти си верно мноо тъп бе :? !Ама не си ти виновен!Сърди се че такъв са те направили!Кво да се прай мен! :lol:
Я пробвай пак! Този път с чужда помощ та да може що-годе нещо да ти се разбере! Имаш и друг вариант обаче: Просто да спреш да пишеш! Тебе никой не те е правил! Остъргали са те отнякъде! :arrow:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 май 2009 22:48

tprodanov написа:Батка, грешиш силно. Като ходиш да поискаш кредит, концесия, лизинг, лиценз и квото и да е ти гледат активите, капитала и тн, а не евентуалната прогнозна печалба. А ако си мислиш, че бизнес без кредит е възможен...

Лицензът също може да е част от капитала, нали е актив с определена стойност, трябва да има някакъв пасив зад него. Абе става сложно, ще ти обясня с пример, макар, че е неподходящ, защото боклукчийският бизнес е различен от софтуерния или финансовия. Представи си, че аз имам 100 боклукчийски камиона, а титаните нямат нито един, но са взели концесията за софийския боклук. Ти ако си банка на мен ли ще дадеш кредит, за да си търся работа за камионите, или на тях да купят камиони? Проблемът е точно, че не са перачи, иначе аз нямам нищо против да дойде някой като Абрамович, ама не ще!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

alfonso

Мнениеот alfonso » 16 май 2009 22:51

Егати тъпата тема! Тоя делчо 47 само простотий пише. Ами щом ние ставайки шампиони сме се преебали какво остава за зурлите! Е имат оправдание обаче. Върлува грип! :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2009 22:54

blue lagoon написа:
delqnski47 написа:Лагуне колко си прост не е истина :!:Кавичките не ти говорят май нещо,а.........!Лелееее.....абе ти си верно мноо тъп бе :? !Ама не си ти виновен!Сърди се че такъв са те направили!Кво да се прай мен! :lol:
Я пробвай пак! Този път с чужда помощ та да може що-годе нещо да ти се разбере! Имаш и друг вариант обаче: Просто да спреш да пишеш! Тебе никой не те е правил! Остъргали са те отнякъде! :arrow:

:lol: :lol: :lol: Пич да знаеш че много ме радваш!Преди ме дразнеше ама някакси ми мина и почнах да се забавлявам :mrgreen: !Брехх и аз колко съм тъп да се занимавам с нещастници като тебе!Ама някак си е по-разнообразно!Прибираш се вкъщи уморен от рабора,сядаш на компа,драснеш някоя тема,някъв си пълен нещастник почва да те радва и ти се оправя настроението!Еххх....някой казват че заради такива като тебе държавицата ни е такава,но аз ви свалям шапка!СТРАХОТНО СТЕ :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”