Бъдещето...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Бъдещето...

Мнениеот Yasso » 17 май 2009 18:17

Огромната грешка на Титан е, че подцениха факта, че изобщо не са наясно с материята Бг футбол а да си само бизнесмен ( независимо колко богат ) тук не върши работа....

След мача със Сливен ( че даже още и преди него ) от Герена си проведоха много добре цялата кампания по връщането на първото място и фактите са си факти.... :roll:

Превантивен рев до небесата срещу съдиите, ежедневни заплашителни декларации, насаждане на мнение че мачовете на ЦСКА непременно са купени ( колко му е чудно на Велев аджаба как може един отбор да бие 10 пъти поред - а лесно забрави как Стойчо нямаше загуба за целия минал пролетен полусезон ) и всичко това, нямаше как да не даде отражение отчно на финалната права - а да припомням ли че нямахме представител при изготвянето на програмата.... :?:
Това също не е маловажно и се оказа че ще играем точно на финалната права 6 "финала", но като искаш да ставаш шампион - няма лесно....

Казах го и преди - ако не можем да бием Морето и Локо Сф не ставаме за шампиони и не виждам защо са тия драми....

Продължавам да смятам, че нищо още не е изгубено, просто неприятното е че момчетата не играят добре в последните срещи и пропускат твърде много положения, а без голове шампион не се става.... :cry:

Сигурен съм, че Славия и Пирин ( и отчасти за Миньор ) ще вземат точки от отбора от "Подуяне", но изобщо не е сигурно че ние ще победим Локо-то и Литекс с тази игра на някои от футболистите - за мен в края на първенството много слаби са Машадо, Руи Мигел и Маркиньос, като само последния от изброените има място в ЦСКА, но трябва много да се работи с него....

Ходжата също е много колеблив, а като го извадят виждате че нямаме читав остър централен нападател....

Вижте, мен не ме грее че благодарение на Паредес и другите от щаба се забелязва добра кондиция ( освен Владо Манчев нямаме други контузени вече ), докато при сините се изпоконтузи половината им отбор.....

Аз искам отбора да играе както при Стойчо и Йешич - да мачка всичко наред, още след 20 - мин. да не оставя съмнение в никой на стадиона кой ще е победителя....

Трябва да сме търпеливи към Любо - нека се види каква селекция ще направят той и щаба му и да поработят няколко месеца - пък тогава да ги съдим стават ли или не....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Бъдещето...

Мнениеот TheClub » 17 май 2009 19:21

Така си е Ясо. Мнението ти е много добре.. Дано запазим Владо Манчев да има кой да вкарва головете докато намерим читав заместник..

Върни се в “ЦСКА”